leeds

Η στήλη αλλάζει γραμμή πλεύσης, καθώς πρέπει να κάνει restart. Το τελευταίο διάστημα ποντάρει σε αποδόσεις συμπαθητικές, αλλά είναι εκνευριστικό όταν σπάνε τα 1,60 ή για παράδειγμα χθες η Τζίλιγχαμ να μην δέχεται γκολ για τρίτη μόλις φορά στο φετινό πρωτάθλημα.

Μόνο η Φόρεστ Γκριν μας δικαίωσε σε απόδοση 1,85 και σήμερα λοιπόν θα ακολουθήσω άλλο δρόμο. Θα ρισκάρω και τουλάχιστον αν είναι να πέσω στο κουβά, να το κάνω σε αποδόσεις μεγάλες. Τουλάχιστον θα ξέρω ότι ρίσκαρα αρκετά και δεν θα μου σπάνε τα νεύρα, αν χάνει πέναλτι η Όξφορντ στο 30’…

Οπότε θα πάμε σε πιο δύσκολα μονοπάτια, με συνολική απόδοση στο παρολί 12,1. Πάμε να εξερευνήσουμε τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος.

Μπέρμιγχαμ – ΚΠΡ Προγνωστικά

Το κοιτάς μία, το κοιτάς δύο, το κοιτάς τρεις και δεν το πιστεύεις. Η ΚΠΡ εκτός έδρας βρίσκει πάντα τον τρόπο να σκοράρει. Η τελευταία φορά που δεν το έκανε, σε ματς πρωταθλήματος,  ήταν πριν από περίπου 10 μήνες! Στις 24 Φεβρουαρίου του 2012 είχε αναδειχθεί ισόπαλη χωρίς γκολ, με την Πρέστον. Από τότε, σε 19 ματς βρήκε πάντα δίχτυα. Φέτος έχει δώσει 11 εκτός έδρας ματς και ο απολογισμός της είναι πέρα για πέρα ικανοποιητικός. Πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες.

Οι γηπεδούχοι δεν βρίσκονται σε καλό φεγγάρι. Έχουν μία νίκη στα επτά τελευταία τους ματς και δεν είμαι και τόσο βέβαιος ότι θα επιστρέψουν σε αυτές, κόντρα στην ΚΠΡ.

Το «διπλό» είναι προκλητικό σε απόδοση 2,65. Και θα πάρω το ρίσκο…

Λιντς – Μπέρνλι Προγνωστικά

Ματσάρα, όχι γιατί περιμένω να χαθεί το τόπι, αλλά γιατί είναι ματς ιδιαίτερα κρίσιμο και για τις δύο ομάδες. Τόσο η Λιντς, όσο και η Μπέρνλι παλεύουν για την παραμονή, με την πρώτη να τα πηγαίνει λίγο καλύτερα.

Με τα τελευταία αποτελέσματα των γηπεδούχων θα μπορούσε να πάει κάποιος με κλειστά τα μάτια στο over 2,5. Ωστόσο μόλις τα ανοίξει και δει τα αποτελέσματα της Μπέρνλι, θα αρχίσει να έχει αμφιβολίες, γιατί στα ματς των φιλοξενούμενων δεν γίνεται και ο κακός χαμός από τα γκολ.

Λόγω έδρας, θα στηρίξω τη Λιντς, η οποία αν πάρει το τρίποντο θα ξεφύγει οκτώ βαθμούς από την αντίπαλό της και οκτώ από την γραμμή του υποβιβασμού (το ματς της Νιούκαστλ αναβλήθηκε). Και ο «άσος» στο 1,98 αξίζει το ρίσκο.

Μαγιόρκα – Μπαρτσελόνα Προγνωστικά

Πού να το περίμενε κανείς, ότι η απόδοση για νίκη της Μπαρτσελόνα στην έδρα της Μαγιόρκα θα έδινε 2,30! Σημεία των καιρών και της τραγικής φετινής εικόνας των «μπλαουγκράνα». Γενικά έχω ένα κόλλημα με τις βαριές φανέλες. Θα μου πει κάποιος ότι αυτές δεν παίζουν μπάλα. Συμφωνώ, αλλά και η Mαγιόρκα δεν διαθέτει ομάδα φόβητρο.

Και οι δύο ομάδες αντιμετωπίζουν προβλήματα με απουσίες παικτών, περισσότερες η Μπαρτσελόνα που έχει θέματα και με τον Covid. Απλά η απόδοση με… προκαλεί και θα την στηρίξω.  Προσθέστε και την εξαιρετική παράδοση που έχουν οι φιλοξενούμενοι στο συγκεκριμένο γήπεδο.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ

16:00 ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ – ΚΠΡ          2        2,65   Stoiximan

16:00 ΛΙΝΤΣ – ΜΠΕΡΝΛΙ     1        1,98   Stoiximan

22:00 ΜΑΓΙΟΡΚΑ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ    2        2,31   Stoiximan