real-atletico

Σίτι και Άρσεναλ μας προσέφεραν ένα απολαυστικό, υψηλού ρυθμού και έντασης, παιχνίδι, οι “πολίτες” πήραν τη νίκη με το γκολ του Ρόδρι στο τέλος, οι Λονδρέζοι έμειναν με παράπονα για τη διαιτησία! Τα τρία γκολ στα οποία έφτασε εν τέλει το σκορ με το 2-1 των φιλοξενούμενων μοιάζουν λίγα για την εικόνα του ματς, κάλλιστα θα μπορούσε με βάση τις ευκαιρίες εκατέρωθεν να είχε ανοίξει ακόμη περισσότερο το…πράγμα, με το over 3.00 ασιατικό στο οποίο είχαμε καταλήξει πήραμε πίσω το ποντάρισμά μας! Όσο για την άλλη αναμέτρηση με την οποία ασχοληθήκαμε, η Τότεναμ ναι μεν πήρε τη νίκη που “βλέπαμε” στα προγνωστικά μας όχι όμως σε συνδυασμό με το over 2.5 που θέλαμε, σε εξαιρετικό βράδυ ο Μπάχμαν κράτησε μέχρι και το 6ο λεπτό των καθυστερήσεων όταν και τον νίκησε ο Σάντσες!

Χετάφε – Ρεάλ Μαδρίτης Προγνωστικά

Από…Ισπανία μεριά κάνουμε σήμερα την αρχή στα προγνωστικά στοιχήματος, η Ρεάλ Μαδρίτης φιλοξενείται από τη Χετάφε, αρκετά τα προβλήματα στο στρατόπεδο των “μερένγκες”, σε κάθε περίπτωση λιγότερα από αυτά που αντιμετώπιζαν πηγαίνοντας στο Μπιλμπάο για να παίξουν με την Αθλέτικ, θυμίζω ότι πήραν τη νίκη με σκορ 2-1! Μόντριτς, Καζεμίρο και Κρόος, η “θαυματουργή” τριάδα της μεσαίας γραμμής, θα βρίσκονται κανονικά στην ενδεκάδα, με τους τρεις παρόντες η “βασίλισσα” σπανίως αντιμετωπίζει προβλήματα σε τέτοιας…τάξεως παιχνίδια! Πόσω μάλλον από τη στιγμή που και ο Μπενζεμά θα είναι κανονικά στη θέση του, Ασένσιο και Αζάρ οι ισχυρότεροι υποψήφιοι  για να τον πλαισιώσουν, Βινίσιους, Γιόβιτς με κορωνοϊό, Καρβαχάλ και Μπέιλ τραυματίες, τιμωρημένος ο Καμαβινγκά! Σε καλό φεγγάρι από την πλευρά της η Χετάφε, πέντε ματς αήττητη με τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες, ο Φλόρες δεν έχει στη διάθεσή του τον…ρυθμιστή της άμυνας Τζενέ, το ρεπορτάζ κάνει λόγο για τρία κρούσματα κορωνοϊού χωρίς να έχουν γίνει γνωστά ονόματα! Σε όλα τα φετινά εκτός έδρας ματς των Μαδριλένων, με εξαίρεση το 1-0 επί της Μπέτις στη Σεβίλλη, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, έχουν σημειωθεί τουλάχιστον δύο γκολ, αυτό περιμένω και σήμερα, “διπλό” και over 1.5 η επιλογή μου, στο 1.87 η απόδοση στο STOIXIMAN!   

Τσέλσι – Λίβερπουλ Προγνωστικά

Μεγάλο ματς στο “Στάμφορντ Μπριτζ” απόψε, η Τσέλσι υποδέχεται τη Λίβερπουλ, πρόκειται πιθανότατα για το παιχνίδι από το οποίο θα προκύψει, σε περίπτωση που προκύψει και νικητής, η ομάδα που θα μείνει να…ενοχλεί έστω τη Μάντσεστερ Σίτι στη μάχη για τον τίτλο! Με τους πρωταθλητές να παίρνουν το τρίποντο με ανατροπή κόντρα στην Άρσεναλ η διαφορά είναι πλέον στους 11 από τους “μπλε”, στους 12 από τους “κόκκινους”, με το σφύριγμα της λήξης η Λίβερπουλ θα έχει ένα ματς λιγότερο και από τις δύο αντιπάλους της! Σε κακό φεγγάρι οι γηπεδούχοι, δεν άξιζαν ίσως ούτε καν το βαθμό κόντρα στην Μπράιτον, ισοφαρίστηκαν στις καθυστερήσεις, ήρθε και η δημοσίευση των δηλώσεων του Λουκάκου που τα “έβαλε” ανοιχτά με τον Τούχελ για να δέσει το γλυκό! Τζέιμς, ντεφορμέ τελευταία, Κρίστενσεν και Τσίλγουελ δεν μπορούν να βοηθήσουν, Τιάγκο Σίλβα και Καντέ λογικά επιστρέφουν στην ενδεκάδα, περιμένω από τον Λουκάκου που εκτός απροόπτου θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα να…δικαιώσει εαυτόν για τα παράπονα που εξέφρασε!

Από την πλευρά της η Λίβερπουλ πηγαίνει στο Λονδίνο πίσω από το πρώτο μετά από 34 παιχνίδια που δεν κατάφερε να σκοράρει, πηγαίνει και χωρίς τον Κλοπ στην άκρη του πάγκου καθώς ο Γερμανός βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό! Σαλάχ, Μανέ και Ζότα θα δώσουν κανονικά το “παρών”, δύσκολα θα κάνουν δεύτερο διαδοχικό τόσο κακό ματς, ιδίως ο Σενεγαλέζος και ο Αιγύπτιος, ο Τσιμίκας αντί του τιμωρημένου Ρόμπερτσον συνεχίζει αριστερά, δεν ήταν κακή δημιουργικά, κάθε άλλο, κόντρα στη Λέστερ η Λίβερπουλ, πλήρωσε ακριβά σε επίπεδο ψυχολογίας το χαμένο πέναλτι! Σε παιχνίδι με τόση ποιότητα μαζεμένη εκατέρωθεν επιλέγω GG και over 2.5, στο 2.00 η απόδοση στο STOIXIMAN!      

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ

15:00 ΧΕΤΑΦΕ – ΡΕΑΛ / 2 ΚΑΙ OVER 1.5 @ 1.87

18:30 TΣΕΛΣΙ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ / G/G ΚΑΙ OVER 2.5 @ 2.00