Winmasters logo

Την Μπέρνλι υποδέχεται στο “Ολντ Τράφορντ” η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την 20η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ και εσείς μπορείτε να βρείτε στη Winmasters πλήθος στοιχηματικών επιλογών για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Δεν μπόρεσε να ξεπεράσει με επιτυχία το εμπόδιο της Νιουκάστλ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που έμεινε στο 1-1 την προηγούμενη αγωνιστική. Είχε προηγηθεί η εκτός έδρας νίκη κόντρα στη Νόριτς με 1-0, συνολικά συμπλήρωσε επτά παιχνίδια αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις και βρίσκεται στην 7η θέση μετά το πέρασμα 17 αγωνιστικών.

Βαθμούς από τη Γουέστ Χαμ έκοψε την προηγούμενη αγωνιστική η Μπέρνλι, που απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0) από τα “σφυριά”. Δεν πείθει με τη συνολική της εικόνα, συνολικά έχει πανηγυρίσει μια νίκη στα 11 τελευταία παιχνίδια της για όλες τις διοργανώσεις και βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη μετά το πέρασμα 15 αγωνιστικών. Οι “κόκκινοι διάβολοι” είναι το μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης, με τον άσσο να βρίσκεται στο 1,38 στη Winmasters, το “διπλό” είναι στο 8,50, ενώ η ισοπαλία παίζει στο 4,75.

* Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ