bwin logo 2021

Σε… ποδοσφαιρικούς ρυθμούς συνεχίζει να κινείται η Αγγλία, καθώς απόψε θα διεξαχθούν τέσσερα ματς για την 20η αγωνιστική της Premier League. Αυτό που ξεχωρίζει είναι σίγουρα το Λέστερ – Λίβερπουλ!

Ζήσε την επόμενη φάση του παιχνιδιού με το app της bwin. Αμέτρητα πρωταθλήματα, χιλιάδες στοιχηματικές επιλογές! |21+

Ψάχνει… restart

H σεζόν για τη Λέστερ πάει από το κακό στο χειρότερο. Οι «αλεπούδες» ηττήθηκαν για τέταρτη φορά στα πέντε τελευταία ματς, που έδωσαν εντός κι εκτός συνόρων. Αυτή τη φορά γνώρισαν τη συντριβή με 6-3 στην έδρα της Μάντσεστερ Σίτι. Σ’ ένα παιχνίδι όπου στο ημίχρονο βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 4-0!

Στα… κόκκινα η Λίβερπουλ

Στην αντίπερα όχθη, η Λίβερπουλ δείχνει να είναι σε πολύ κατάσταση. Έχοντας παιχνίδι λιγότερο, βρίσκεται στο -6 από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι, ενώ είναι αήττητη για δέκα διαδοχικά ματς σε Premier League, Champions League και League Cup! Εκεί όπου στις 22 Δεκεμβρίου απέκλεισε τη Λέστερ. Η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τους «κόκκινους» του Κλοπ, οι οποίοι βλέπουν τους «πολίτες» του Γκουαρδιόλα να… καλπάζουν προς την  κατάκτηση του πρωταθλήματος.

bwin – Ενισχυμένες αποδόσεις στην Premier League!

Με ιταλικό «αέρα»

Η Τότεναμ άλλαξε αγωνιστική εικόνα με την έλευση του Αντόνιο Κόντε στην άκρη του πάγκου. Οι Λονδρέζοι, εμφανίζονται κάτι παραπάνω από ανταγωνιστικοί στην Premier League, νικώντας 4 φορές, ενώ σε 2 περιπτώσεις ήρθαν ισόπαλοι. Αμφότερες με τις ομάδες του Λίβερπουλ! Ο Ιταλός κόντρα στη Σαουθάμπτον ευελπιστεί να αναδειχθεί στον πρώτο προπονητή στην ιστορία των «σπιρουνιών» στο πρωτάθλημα, που θα ξεκινήσει την πορεία του, όντας αήττητος σε 7 ματς στη σειρά!

bwin – Κορυφαίο live στην Premier League! 

Η υπόλοιπη δράση

Τη νίκη που θα της δώσει κι άλλο «αέρα» από τις ομάδες που βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού, αναζητά η Κρίσταλ Πάλας. Αντίπαλος η Νόριτς, που μοιάζει πλέον να έχει… χωνέψει το σενάριο του υποβιβασμού, έχοντας μόλις δύο νίκες στη σεζόν. Η Γουέστ Χαμ μπορεί να εντυπωσίαζε στο πρώτο μισό, όμως συμπλήρωσε πέντε αγώνες σε Ευρώπη και Premier League χωρίς επιτυχία κι έτσι απομακρύνθηκε από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη της. Τέσσερις σερί ήττες έχει η αντίπαλος των «σφυριών», Γουότφορντ, που δίνει… μάχη για την παραμονή!

bwin – Στοίχημα που σε βάζει στη δράση της Premier League με αποδόσεις που δεν έχεις ξαναδεί!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | * Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.