intewetten logo

Στην έδρα της Άστον Βίλα δοκιμάζεται η Τσέλσι για τη 19η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ και στην Interwetten μπορείτε να βρείτε πλήθος αγορών για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Αλώβητη από την έδρα της Νόριτς πέρασε την προηγούμενη αγωνιστική η Άστον Βίλα, που πανηγύρισε τη νίκη με 2-0. Πήρε το αποτέλεσμα που χρειαζόταν, προσπαθεί να σταθεροποιήσει την απόδοση της, ενώ έχει κερδίσει τα 4/6 τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα. Έχει ανεβάσει στροφές και βρίσκεται πλέον στη 10η θέση.

Από την άλλη η Τσέλσι επικράτησε με 1-0 της Μπρέντφορντ στο Λιγκ Καπ, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στην επόμενη φάση. Οι “μπλε” παραμένουν αήττητοι στα 17/18 τελευταία παιχνίδια τους για όλες τις διοργανώσεις, βρίσκονται στην 3η θέση και δεν έχουν περιθώρια για απώλειες, αν θέλουν να μείνουν ζωντανοί στη μάχη του τίτλου. Έχουν σήμερα επικίνδυνη έξοδο αλλά και τον τίτλο του φαβορί, με το “διπλό” να βρίσκεται στο 1,69 στην Interwetten, ο άσσος παίζει στο 5,30, ενώ η ισοπαλία στο 3.85.

* Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ