porto-tsampions-ligk

Καλημέρα και καλές γιορτές να έχετε, με υγεία, χαρά και κέρδη. Επίσης σας εύχομαι να έχετε κοντά σας άτομα που αξίζουν, που σας αγαπούν πραγματικά και βρίσκονται δίπλα σας στις στραβές και στις δύσκολες στιγμές. Τους άλλους από απόσταση….

Πάμε στα δικά μας. Δεύτερη στη σειρά τραγική μέρα, μιας και πέρασε μόνο μία από τις τρεις επιλογές μας. Η Λάτσιο συνέχισε τα over, ο Ολυμπιακός έμεινε στο 2-0 από το ημίχρονο και δεν μπήκε στο ματς ένα τρίτο γκολ και με τη Νάπολι, άκρη πλέον δεν μπορεί να βγει. Μπορεί αν την υποστηρίζω στην Ιταλία, αλλά θα κάνω καιρό να την αγγίξω ξανά. Πηγαίνει και κερδίζει στο Μιλάνο και χάνει στην έδρα της από την Σπέτσια. Οπότε, δεν μπορεί κάποιος αν την εμπιστευθεί…

Στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος τώρα, πάλι έχει ψωμάκι και ελπίζω να επιστρέψει η στήλη στις επιτυχίες.

Βόλος – Παναθηναϊκός Προγνωστικά

Ο Παναθηναϊκός έχει πάρει τα πάνω του και αυτό φαίνεται άλλωστε και από τα αποτελέσματα που έχει φέρει το τελευταίο διάστημα. Μετρά πέντε νίκες και μία ήττα σε έξι ματς και μέσα στις νίκες, είναι και το 2-1 επί του Βόλου στο πρώτο παιχνίδι.

Λόγω της κατάστασης στην οποία βρίσκονται οι δύο ομάδες, εκτιμώ ότι ο Παναθηναϊκός θα πάρει την πρόκριση. Μπορεί να δυσκολευθεί μπορεί και όχι. Επειδή ο Βόλος είναι ομάδα που σκοράρει, θα πάρω το goal/goal σε απόδοση 1,78, το οποίο θα το ήθελα λίγο μεγαλύτερο.

Μπεσίκτας – Γκοζτέπε Προγνωστικά

Δεν χρειάζεται περισπούδαστη ανάλυση το ματς. Η Μπεσίκτας συγκαταλέγεται στις αγαπημένες ομάδες των φίλων του over 2,5. Μόλις 11 over μετρά στα τελευταία της 14 ματς πρωταθλήματος. Τα περισσότερα μάλιστα είναι και με goal/goal, μιας και η άμυνά της θυμίζει… σουρωτήρι.

Οι φιλοξενούμενοι μπορεί να παλεύουν για την παραμονή, αλλά συχνά πυκνά βρίσκουν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Έχουν σκοράρει στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία τους ματς. Θα πάρω το… τίμιο over 2,5 στο 1,60.

Πόρτο – Μπενφίκα Προγνωστικά

Ματς κυπέλλου για την φάση των «16». Είναι ντέρμπι και πάντα θα είναι ντέρμπι, σε όποια διοργάνωση και συναντιούνται οι δύο ομάδες. Το παιχνίδι είναι νοκ άουτ και σε περίπτωση ισοπαλίας, υπάρχει παράταση και πέναλτι. Οι δύο ομάδες μάλιστα σε μια εβδομάδα ακριβώς θα αναμετρηθούν στο ίδιο γήπεδο και για το πρωτάθλημα.

Η Πόρτο είναι σε τρομερή κατάσταση και όσες φορές την έχω βάλει σε παρολί με έχει δικαιώσει. Σήμερα, στο ματς Κυπέλλου με την Μπενφίκα, για μένα είναι το φαβορί για την πρόκριση. Δεν θα αγγίξω τον «άσο» γιατί μπορεί για παράδειγμα να πάρει την πρόκριση στην παράταση.  Θα προτιμήσω μια πιο safe (τρόπος του λέγειν, γιατί στο στοίχημα ποτέ δεν είσαι βέβαιος…) επιλογή και θα ποντάρω στο goal/goal, σε απόδοση 1,65.

Προγνωστικά Στοιχήματος

17:00 ΒΟΛΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ       goal/goal    1,78   Stoiximan

19:00 ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ – ΓΚΟΖΤΕΠΕ       over 2,5      1,60  Stoiximan

22:45 ΠΟΡΤΟ – ΜΠΕΝΦΙΚΑ        goal/goal    1,65   Stoiximan