bwin logo 2021

Η ώρα για το ντέρμπι «αιωνίων» στη EuroLeague έφτασε! Απόψε ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής, της κορυφαίας διοργάνωσης μπάσκετ της Ευρώπης.

Ζήσε την επόμενη φάση του παιχνιδιού με το app της bwin. Αμέτρητα πρωταθλήματα, χιλιάδες στοιχηματικές επιλογές! |21+

Θέλει επιστροφή στις νίκες κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλο

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από δύο διαδοχικές ήττες στη EuroLeague. Οι «πράσινοι» γνώρισαν τη συντριβή στο Μιλάνο, από την ομάδα του Έτορε Μεσίνα, ενώ ηττήθηκαν στο ΟΑΚΑ και από την Μπαρτσελόνα, την περασμένη εβδομάδα. Η «διαβολοβδομάδα» δεν πήγε καθόλου καλά για το σύνολο του Δημήτρη Πρίφτη, που πλέον στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, έχει μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να επιστρέψει στις επιτυχίες, σε ευρωπαϊκό επίπεδο, νικώντας τον «αιώνιο» αντίπαλο του!

To παιχνίδι σου σε bwin επίπεδο με φοβερό interface κι αμέτρητα πρωταθλήματα. |21+

Να δώσει συνέχεια στις εντυπωσιακές εμφανίσεις

Ο Ολυμπιακός με τις φετινές του εμφανίσεις στη EuroLeague εντυπωσιάζει! Οι «ερυθρόλευκοι» αυτή την περίοδο, όχι μόνο βρίσκονται μέσα στην οκτάδα που οδηγεί στα πλέι οφ, αλλά διατηρούνται στις θέσεις που δίνουν και το πλεονέκτημα έδρας! Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα «τρέχουν» ρεκόρ 11-5, που αποτελεί το τρίτο καλύτερο της διοργάνωσης, ενώ στα έξι τελευταία μετρούν πέντε νίκες. Μοναδική ομάδα που κατάφερε να νικήσει τον Ολυμπιακό αποτελεί ο Ερυθρός Αστέρας, στην αναμέτρηση του Βελιγραδίου.

Τα «βαριά» χαρτιά

Ντάριλ Μέικον από τη μία, Τάιλερ Ντόρσεϊ από την άλλη. Οι δύο γκαρντ αποτελούν τους πρώτους σκόρερ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού αντίστοιχα. Ο Αμερικανός σκοράρει 14,9 πόντους μέσο όρο σε κάθε ματς, με τον «ερυθρόλευκο» άσο να μετρά 13,1! Σημαντικά «χαρτιά» αποτελούν φυσικά και οι Ιωάννης Παπαπέτρου – Σάσα Βεζένκοφ. Ο πρώτος με 11,2 πόντους, 3,4 ριμπάουντ και 2,2 ασίστ, είναι η πηγή… κινδύνου στο «3» για τον Παναθηναϊκό. Ο δεύτερος συγκαταλέγεται μέσα στα κορυφαία «τεσσάρια» της EuroLeague με 12,6 πόντους, 5,6 ριμπάουντ και 16,3 πόντους στο σύστημα αξιολόγησης!

bwin – Ειδικά στοιχήματα για κάθε πόντο στη EuroLeague! |21+

Η «μάχη» της ρακέτας

Δημήτρης Πρίφτης και Γιώργος Μπαρτζώκας ακολούθησαν τους «7footers», για να «σκεπάσουν» τις ρακέτες τους. Ο Παναθηναϊκός διαθέτει στο ρόστερ του τον Γιώργο Παπαγιάννη, ο οποίος με 8,1 ριμπάουντ μέσο όρο είναι πρώτος στην σχετική κατηγορία της EuroLeague. O κόουτς τον «ερυθρόλευκων» βλέπει το καλοκαιρινό μεταγραφικό απόκτημα Μουσταφά Φαλ να σκοράρει 8,4 πόντους και να «κατεβάζει» 4,9 ριμπάουντ ανά παιχνίδι.

bwin – EuroLeague με αμέτρητα ειδικά! |21+

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | * Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.