Αταλάντα προγνωστικά Ιταλίας

Ζούμε στην εποχή της πανδημίας, δεν είναι κάτι καινούργιο, το γνωρίζουμε ότι επηρεάζει και το ποδόσφαιρο, πόσω μάλλον, τον τελευταίο καιρό, το αγγλικό ποδόσφαιρο, με τη μετάλλαξη Όμικρον να “σαρώνει” το Νησί! Λουκάκου, Βέρνερ και Χάντσον Οντόι τέθηκαν, λίγες ώρες πριν από την αναμέτρηση με την Έβερτον, εκτός μάχης καθώς βρέθηκαν θετικοί στον Covid 19, κάπως έτσι μειώθηκαν αισθητά οι πιθανότητες για το over 3.00 ασιατικό που είχαμε ήδη δώσει στα προγνωστικά μας, το τελικό 1-1 ήρθε να επιβεβαιώσει την ανησυχία μας!

Αντιθέτως, στο “Ανφιλντ”, στο άλλο παιχνίδι που μας απασχόλησε την Πέμπτη, η Λίβερπουλ  είχε και εκείνη τα δικά της προβλήματα με κρούσματα στο ποδοσφαιρικό τμήμα αλλά δεν την επηρέασαν σε πολύ μεγάλο βαθμό, οριακά μεν, με μια μικρή βοήθεια από τη Νιούκαστλ, αλλά τελικά προέκυψε, με τη νίκη 3-1 των “κόκκινων”, το over 3.5 στο οποίο είχαμε καταλήξει στα προγνωστικά στοιχήματος!

Αταλάντα – Ρόμα προγνωστικά

Σήμερα κάνουμε την αρχή με Σέριε Α και το πολύ ενδιαφέρον ματς της Αταλάντα με τη Ρόμα! Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ μετρά έξι διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα, συνολικά 23 τα γκολ σε αυτό το…σετ, κάτι λιγότερο από 4 ανά παιχνίδι! Οι “μπεργκαμάσκι” προβάλλουν πλέον “επισήμως” ως διεκδικητές του τίτλου, ο Γκασπερίνι βλέπει τα προβλήματα να λύνονται το ένα μετά το άλλο, μοναδικός απών ο Γκόζενς, το επιθετικό στιλ παιχνιδιού αποτυπώνεται και στους αριθμούς ολόκληρης της σεζόν, 3.5 γκολ ανά εντός έδρας παιχνίδι δείχνει η στατιστική για την Αταλάντα!

Παραπλήσια η…αριθμητική εικόνα της Ρόμα μακριά από το Ολίμπικο, 3.25 γκολ ανά εκτός έδρας παιχνίδι για τους “τζιαλορόσι”, χωρίς Πελεγκρίνι, Ελ Σαράουι και Αφένα Γκίαν ετοιμάζει την ομάδα του ο Μουρίνιο, πολύ σημαντική η επιστροφή του Τζανιόλο, παρέα με Έιμπραχαμ και Μχιταριάν περιμένω να δημιουργήσουν αρκετά προβλήματα στους έως και αφελείς ανασταλτικά γηπεδούχους! Θεωρώ μεν φαβορί τον “άσο” όχι όμως τόσο όσο στις τιμές που εντοπίζεται, επιλέγω over 3.00 ασιατικό, στο 1.91 η απόδοση στο STOIXIMAN!   

Λιντς – Άρσεναλ προγνωστικά

Έχοντας πάντα κατά νου την παράμετρο του Covid που μέχρι και την τελευταία στιγμή μπορεί να αλλοιώσει τις συνθήκες μιας αναμέτρησης ασχολούμαστε και σήμερα με Πρέμιερ Λιγκ, από τα εναπομείναντα στο πρόγραμμα της αγωνιστικής παιχνίδια μακράν το πιο ενδιαφέρον αυτό της Λιντς με την Άρσεναλ! Τα χτυπήματα για τα “παγώνια” διαδέχονται το ένα το άλλο, τελευταίοι που προστέθηκαν στο απουσιολόγιο οι Τζέιμς και Σάκλετον, εδώ και καιρό εκτός Μπάμφορντ, Φίλιπς, Κούπερ, Μορένο και Στράουκ, συμπλήρωσε κάρτες στη συντριβή με 7-0 από τη Σίτι και θα λείψει και ο Τζούνιορ Φίρπο! Όση εμπιστοσύνη κι αν έχει κανείς στη…μέθοδο Μπιέλσα είναι ολοφάνερο ότι, τουλάχιστον στην παρούσα φάση, τίποτα δε λειτουργεί σωστά, το ρόστερ δεν αντέχει τόσα προβλήματα, η εικόνα κόντρα στους “πολίτες” ήταν αποκαρδιωτική!

Στον αντίποδα η Άρσεναλ, με εξαίρεση την ήττα από την Έβερτον παρά το ότι προηγήθηκε, έχει σαφέστατα βρει βηματισμό, το γνωρίζετε ότι, στα δικά μου μάτια, είναι η σαφώς λιγότερο αξιόπιστη από τις “βαριές φανέλες” αλλά ομολογώ ότι η επιβλητική της εμφάνιση κόντρα στη Γουέστ Χαμ με εντυπωσίασε! Απόντος του προβληματικού Ομπαμεγιάνγκ η ομάδα του Αρτέτα ήταν πειστικότατη, με μόνο δύο ποδοσφαιριστές, Λένο και Κολάσινατς, εκτός, κανείς από τους δύο δε θεωρείται βασικός, μπαίνει στην αναμέτρηση από σαφέστατη θέση ισχύος! Με βάση όλα τα παραπάνω επιλέγω διπλό, στο 1.98 η απόδοση στο STOIXIMAN!  

Προγνωστικά στοιχήματος

16:00 ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΡΟΜΑ /OVER 3.00 ΑΣΙΑΤΙΚΟ @ 1.91

19:30 ΛΙΝΤΣ – ΑΡΣΕΝΑΛ / 2 @ 1.98