Καλημέρα σας. Τελικά δικαιώθηκαν οι μπουκ που κράτησαν χαμηλά το χάντικαπ και όχι εμείς. Δεν πέρασε το διπλό στο χάντικαπ της Μπάρτσα, που δυσκολεύτηκε στο ΟΑΚΑ, άρα δεν πέρασε και το δικό μας … παμε στοιχημα

Το τετραήμερο της Ευρωλίγκας μας αφήνει σήμερα. Η διαβολοβδομάδα φτάνει στο τέλος της με κέρδη και ζημίες. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε στο φινάλε μία γλυκιά γεύση, αλλά και να αυξήσουμε την κάβα μας.

Ούνικς Καζάν – Ζαλγκίρις Προγνωστικά

Η Ούνικς Καζάν είναι σε απίστευτη κατάσταση. Πέρασε αέρας από τη Μόσχα κερδίζοντας με συνοπτικές διαδικασίες την πλήρη ΤΣΣΚΑ και με διαφορά που ξεπέρασε τους 20 πόντους! Χρειάζεται να πούμε κάτι περισσότερο; Μάλλον όχι. Φοβερή άμυνα, ομαδική δουλειά και διακριτοί ρόλοι στην επίθεση, 13 νίκες στα τελευταία 15 ματς σε όλες τις διοργανώσεις και βλέπει ακόμη και τετράδα, γιατί όχι;

Η Ζαλγκίρις έκανε μεγάλο πισωγύρισμα. Την μπέρδεψε η αλλαγή πάγκου στη Μονακό και έχασε από τη γαλλική ομάδα στην παράταση με 107-98. Στην παράταση έβαλε μόνο τρεις πόντους. Δεν μπορεί πολλά η ομάδα του Ζντοβτς. Παραμένουν εκτός ο ποιοτικότερος παίκτης της, ο Γάλλος σέντερ Λοβέρν και ο αρχηγός Γιανκούνας.

Στην παρούσα φάση η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι πολύ μεγάλη. Η Ούνικς μοιάζει με ασταμάτητο τρένο και αυτό δεν βγαίνει από κάποιες σπουδαίες εμφανίσεις των αστέρων της. Βγαίνει από ομαδική και σκληρή δουλειά και αυτό δημιουργεί ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια. Πάμε λοιπόν με το -7,5 για άσσο στο χάντικαπ και απόδοση στο 1.90 στη Stoiximan.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

18:00| Ούνικς Καζάν – Ζαλγκίρις | Ούνικς Καζάν -9,5  (1,90 @ Stoiximan)