betshop

Στην έδρα της Χέρτα δοκιμάζεται η Ντόρτμουντ για τη 17η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα και στην Betshop μπορείτε να βρείτε πλήθος αγορών για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. 

Όχι μόνο δεν κατάφερε να αποσπάσει κάτι θετικό από τη Μάιντς, αντίθετα η Χέρτα διασύρθηκε με 4-0 την προηγούμενη αγωνιστική. Απογοήτευσε με την εικόνα της, ενώ συνολικά έχει καταφέρει να πανηγυρίσει μόλις μια νίκη στα επτά τελευταία παιχνίδια της στην Μπουντεσλίγκα. Βρίσκεται στη 14η θέση και στο +1 από τη ζώνη των μπαράζ, αγωνίζεται υπό πίεση και χρειάζεται βαθμούς, στην έδρα της βελτιώνεται αρκετά, καθώς παραμένει αήττητη στα τέσσερα τελευταία ματς στο πρωτάθλημα.

Από την άλλη η Ντόρτμουντ έκανε το καθήκον της την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Γκρόιτερ Φιρτ, της οποίας επικράτησε με 3-0. Συμπλήρωσε έτσι τρία παιχνίδια αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις, βρίσκεται στη 2η θέση και δεν έχει περιθώρια λάθους, καθώς δεν θέλει να αφήσει την Μπάγερν να ξεφύγει στη βαθμολογία. Οι Βεστφαλοί εμφανίζονται ως το φαβορί της σημερινής αναμέτρησης και το “διπλό” προσφέρεται στο 1.59 στην Betshop. Ο άσσος της Χέρτα βρίσκεται στο 5.20, ενώ η ισοπαλία παίζει στο 4.55.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Betshop