arsenal-lacazzete

Σε παιχνίδι με πολλά γκολ, όπως ακριβώς το περιμέναμε, άρα και με πολύ καλές πιθανότητες υψηλού σκορ από το πρώτο σαρανταπεντάλεπτο, εξελίχθηκε το χθεσινό της Μπάγερν στην Στουτγκάρδη! Με τη διαφορά ότι οι πιθανότητες έμειναν πιθανότητες, ήταν ο Φλόριαν Μίλερ, τερματοφύλακας των γηπεδούχων, που μας χάλασε τα σχέδια, κράτησε τους Βαυαρούς στο ταπεινό 1-0 στο πρώτο μέρος, παιχνίδι που ολοκληρώθηκε με “πεντάρα” για την ομάδα του Νάγκελσμαν κι όμως, το over 1.5 ημίχρονο στο οποίο είχαμε καταλήξει δεν προέκυψε! Αντιθέτως προέκυψε και μάλιστα πανηγυρικά το over 3.5 που επιλέξαμε στο παιχνίδι της Σίτι με τη Λιντς, η πιο θεαματική φετινή παράσταση των πολιτών ολοκληρώθηκε με το εντυπωσιακό 7-0, ο “μαθητής” Γκουαρντιόλα ταπείνωσε το “δάσκαλο” Μπιέλσα στο “Έτιχαντ”! Πάμε στα σημερινά προγνωστικά στοίχημα.

Κρίσταλ Πάλας – Σαουθάμπτον Προγνωστικά

Με Πρέμιερ Λιγκ συνεχίζουμε και σήμερα, από το “Σέλχαρστ Παρκ” κάνουμε την αρχή, η Κρίσταλ Πάλας υποδέχεται τη Σαουθάμπτον, σέντρα στις 21:30! Mία από τις καλύτερες, αν όχι την καλύτερη φετινή της εμφάνιση έκανε η ομάδα του Βιεϊρά κόντρα στην Έβερτον, εξαιρετικός ο δανεικός από την Τσέλσι Γκάλαχερ πέτυχε  δύο γκολ στο 3-1 επί των “ζαχαρωτών”! Μιλιβόγιεβιτς και Άντερσεν είναι και πάλι διαθέσιμοι, οι “αετοί” έχουν αλλάξει τελείως το χαρακτήρα τους σε σχέση με την εποχή Χότζσον, πολύ πιο επιθετική και απαιτητική ομάδα από αυτήν που είχαμε συνηθίσει! Ακριβώς στο όριο των 2.5 γκολ τα εντός έδρας παιχνίδια της Πάλας κατά μ.ο., μόνο στην πρεμιέρα τους με την Μπρέντφορντ δε σκόραραν οι Λονδρέζοι!

Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι, προέρχονται από καθαρή ήττα με σκορ 3-0 από την Άρσεναλ στο ¨Έμιρέιτς”, δέχονται πολύ εύκολα γκολ εκτός έδρας, κατά μ.ο. 2.3 ανά ματς, ο Χάζενχουτλ δεν έχει τους δύο τερματοφύλακές του Μακάρθι και Φόρστερ, παίζει με τον 40χρονο Καβαγιέρο, εκτός και οι Τσε Άνταμς, Στιούαρτ Άρμστρονγκ, λογικά προλαβαίνουν Μπρόγια και Λιβραμέντο! Ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων αλλά και απουσιών η φιλοσοφία στο παιχνίδι των “αγίων” δεν αλλάζει, ομάδα που δεν κλείνεται και δεν κοιτάζει να καταστρέψει, ιδίως σε τέτοια ματς παίζει πάντα για τη νίκη! Σε αναμέτρηση ομάδων με…δημιουργική νοοτροπία και αρκετό, ιδίως σε ότι αφορά τους γηπεδούχους, ταλέντο, ξέρετε τώρα πια ότι η στήλη αρέσκεται να “ποντάρει” στα γκολ, επιλέγω over 2.5, στο 2.18 η απόδοση στο STOIXIMAN! 

Άρσεναλ – Γουέστ Χαμ Προγνωστικά

Με λονδρέζικο ντέρμπι κλείνει το αποψινό πρόγραμμα, στις 22:00 η σέντρα στο “Έμιρέιτς”, η Άρσεναλ φιλοξενεί τη Γουεστ Χαμ! Αφού απειλήθηκε αρκετά στην αρχή η ομάδα του Αρτέτα βρήκε πατήματα και τρία γκολ κόντρα στη Σαουθάμπτον, επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα μετά από την κακή ήττα στο “Γκούντισον Παρκ”! Το μείζον ζήτημα αυτή τη στιγμή στους “κανονιέρηδες” ακούει στο όνομα Ομπαμεγιάνγκ, μετά από νέο πειθαρχικό παράπτωμα έμεινε εκτός αποστολής ενώ…καθαιρέθηκε και από αρχηγός! Ο Αρτέτα πιστεύει πως έχει βρει τη συνταγή και δύσκολα θα αλλάξει πράγματα, έχει περιορίσει το rotation σε σημαντικό βαθμό, δύσκολα θα έχει την απαιτούμενη φρεσκάδα η ομάδα!

Από την πλευρά της η Γουεστ Χαμ, δεν άξιζε κάτι παραπάνω στο 0-0 με την Μπέρνλι, πηγαίνει στο ματς με τα προβλήματα εντοπισμένα στην αμυντική γραμμή, εκτός Τζόνσον, Ζουμά και Ογκμπόνα! Ομολογώ ότι τα “σφυριά” με πείθουν πολύ περισσότερο ως σύνολο, περιμένω Αντόνιο, Λαντσίνι, Μπόουεν και Σούτσεκ, ο Τσέχος είναι από τους πιο επικίνδυνους για τον αντίπαλο μέσους με κίνηση από τη δεύτερη γραμμή, να βάλουν δύσκολα στην Άρσεναλ, μεγάλο όπλο για την ομάδα του ανατολικού Λονδίνου και οι στατικές φάσεις! Περιμένω παιχνίδι με γκολ που πολύ δύσκολα θα πάει στον ¨άσο”, επιλέγω 2Χ διπλή ευκαιρία και over 1.5, στο 2.22 η απόδοση στο STOIXIMAN!   

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ

21:30 KΡ. ΠΑΛΑΣ – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ / OVER 2.5 @ 2.18

22:00 AΡΣΕΝΑΛ – ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ / 2Χ  ΚΑΙ OVER 1.5 @ 2.22