legia-vukovic

Ωραία στοιχηματική βραδιά η χθεσινή, η στήλη μας έκανε το 2/2 με το διπλό της Άστον Βίλα στη Νόριτς και το Over 2.5 στο ΜάιντςΧέρτα που βγήκε από νωρίς και κλείσαμε στις +78.45 μονάδες.

Με εμβόλιμες αγωνιστικές θα κινηθούμε και σήμερα, θα αποφύγουμε τα Κύπελλα στα προγνωστικά στοιχήματος. Έχουμε Πρέμιερ, έχουμε Σούπερ Λιγκ, Μπουντεσλίγκα έχουμε και εξ αναβολής στην Πολωνία.

Λέγκια – Ζαγκλέμπιε Προγνωστικά

Εξ αναβολής αγώνες σήμερα στην Πολωνία και ο βραδινός (21:30) στη Βαρσοβία είναι κομβικός για τη Λέγκια. Την περσινή πρωταθλήτρια που αυτή τη στιγμή είναι ουραγός του πρωταθλήματος! Μπερδεύτηκε με την Ευρώπη η ομάδα, δεν άντεξε τις διπλές υποχρεώσεις, έχασε και την πρόκριση στο Europa League, έχασε τα αυγά και τα πασχάλια στην Ekstraklasa. Ο υπηρεσιακός κόουτς τέλειωσε μετά και την κυριακάτικη ήττα στο Πλοκ, την τρίτη σερί με 1-0 σκορ. Νέος προπονητής στην ομάδα ο Αλεκσάνταρ Βούκοβιτς, που επιστρέφει στο σύλλογο μετά το Σεπτέμβριο του 2020. Είχε μόλις δύο προπονήσεις στη διάθεσή του να αλλάξει την ψυχολογία της ομάδας, όμως γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις.

Η ανάγκη νίκης στη Λέγκια είναι επιτακτική και ο αντίπαλος σήμερα είναι ιδανικός για ποδαρικό με το δεξί στο νέο καθεστώς. Ντεφορμέ οι φιλοξενούμενοι, το Σάββατο κέρδισαν συγκυριακά τη Βίσλα Κρακοβίας, με ανατροπή, έμειναν πίσω στο σκορ με παίκτη παραπάνω και το γύρισαν μόνο όταν κουράστηκαν οι αντίπαλοι. Είναι επιλογή ο άσσος, έστω και στο 1.80.

Άρσεναλ – Γουέστ Χαμ Προγνωστικά

Λονδρέζικο ντέρμπι στις 22:00 στο Emirates και στα μάτια μας είναι υπερβολικός ο φαβοριτισμός της Άρσεναλ. Αποτελεσματική φέτος εντός έδρας η ομάδα του Αρτέτα, μετρά 5 σερί νίκες μπροστά στο κοινό της, αλλά απέναντι σε ομάδες από το κάτω ράφι της Πρέμιερ. Η Γουέστ Χαμ είναι επιπέδου Champions League! Μετά τα τρία θηρία της κατηγορίας είναι η πιο κοντρολαρισμένη και ισορροπημένη ομάδα της Πρέμιερ. Οι Ράις και Σούτσεκ μπορούν να κερδίσουν τις μάχες στα χαφ και η τριπλέτα μπροστά Αντόνιο, Μπόουεν, Φορνάλς έχει την ποιότητα και την ταχύτητα να βάλει προβλήματα στην άμυνα των κανονιέρηδων στην κόντρα. Δεν περιμένουμε ιδιαίτερο ρίσκο, σε κοντρόλ τέμπο θα το πάει η Άρσεναλ με πολλή κυκλοφορία, δεν περιμένουμε βρει πολλούς διαδρόμους, τα λάθη στην ανάπτυξή της μπορεί να τα τιμωρήσει η ομάδα του Μόγιες. Ποντάρουμε στο Χ2 & Under 4.5, σε απόδοση 1.93.

ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ Προγνωστικά

Σημαντικό παιχνίδι στα Γιάννενα στις 17:15, ανεβαίνει το διπλό και λογικά, αφού δεν δικαιολογούταν το αρχικό 1.95 στη νίκη των ασπρόμαυρων. Το 1Χ ήταν μέσα στις πρώτες εκτιμήσεις μας, αλλά πλέον παίζεται στο 1.65 κι εκεί δεν έχει αξία. Ο ΠΑΣ υπερτερεί σε ενέργεια, είναι καλοδουλεμένη ομάδα και η άμυνα του Λουτσέσκου θα υποφέρει για να κρατήσει το μηδέν. Συνεχίζουν σε χαμηλές εντάσεις οι Θεσσαλονικείς, δεν έπεισαν ούτε στις δύο πρόσφατες νικες της Τούμπας με Λίνκολν και Λαμία και οι Γιαννιώτες θα βγάλουν φάσεις, είτε σε ροή αγώνα, είτε από στημένες μπάλες. Από την άλλη, στον ΠΑΟΚ στηρίζονται επιθετικά στους δύο πρώνν “γιούγκους”. Ζίφκοβιτς και Κούρτιτς μπορούν να αλλάξουν το ρου του αγώνα και περιμένουμε να βρει ξανά δίχτυα ο ΠΑΟΚ εκτός έδρας, όπως στα 6/7 φετινά του στην Σούπερ Λιγκ. Σε καλή τιμή το Goal/Goal, θα το αγοράσουμε στο 1.92.

Προγνωστικά Στοιχήματος

17:15 | ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ | Goal/Goal (1.92 @ Betshop)

21:30 | Λέγκια – Ζαγκλέμπιε | 1 (1.80 @ Winmasters)

22:00 | Άρσεναλ – Γουέστ Χαμ | Χ2 & Under 4.5 (1.93 @ Stoiximan)

Ο σκόρερ

21:30 | Λεβερκούζεν – Χόφενχαϊμ | Κράμαριτς Anytime Σκόρερ (3.20 @ Stoiximan)