intewetten logo

Ναντ και Λανς κοντράρονται για τη 18η αγωνιστική της Λιγκ 1 και η Interwetten δηλώνει παρούσα στον αγώνα με κορυφαίες αποδόσεις!

Η Ναντ έρχεται από σημαντική νίκη απέναντι στη Λοριάν με 0-1 εκτός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική. Ο Σιπριέν πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης στο 83′, σε ένα ματς που οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν μέχρι και να χάσουν. Δεν απείλησαν ιδιαίτερα, αλλά είχαν σε φόρμα τον τερματοφύλακα Λαφόν. Στον βαθμολογικό πίνακα βρίσκεται σταθερά στα μέσα στου και ο στόχος είναι να αναρριχηθεί ψηλότερα πριν το νέο ημερολογιακό έτος.

Τράβηξε τα βλέμματα η Λανς με την ισοπαλία με 1-1 κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν στο πιο πρόσφατο ματς της. ήταν ανταγωνιστική και δέχτηκε το γκολ για την ισοφάριση στη λήξη του αγώνα. Δείχνει πολύ καλό πρόσωπο αγωνιστικά, γεγονός που την έχει φέρει στην πρώτη πεντάδα στην κατάταξη. Ωστόσο, δεν έχει κερδίσει στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

Όπως βλέπουμε από τις αποδόσεις της interwetten, αυτές είναι μοιρασμένες με οριακό προβάδισμα στο παιχνίδι να έχει η Λανς. Αναλυτικά, ο άσος είναι στο 2.75, η ισοπαλία στο 3.15, και το διπλό στο 2.70.

Στην Interwetten μπορείτε να βρείτε πλήθος από στοιχηματικές επιλογές για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όλα τα βασικά στοιχήματα, μέχρι ειδικά ομάδων και παικτών, αλλά και κάρτες, κόρνερ και σκόρερ, μεταξύ άλλων.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ