Καλημέρα σας. Η προηγούμενη εβδομάδα έκλεισε εξαιρετικά. Οι Βέλγοι όντως ήταν αγιεμένοι. Δεν κράτησαν απλά το χάντικαπ, κέρδισαν κιόλας τους Σέρβους για να επιβεβαιωθεί με άνεση το δικό μας … παμε στοιχημα.

Σήμερα θα μείνουμε στα προκριματικά και θα ασχοληθούμε με ένα ακόμη αουτσάιντερ, το οποίο έδειξε κι αυτό στην πρώτη αγωνιστική ότι έχει διάθεση για μπάσκετ.

Ουγγαρία – Γαλλία Προγνωστικά

Οι Ούγγροι ήταν εξαιρετική κόντρα στη γηπεδούχο Πορτογαλία. Κέρδισαν με 81-75 και μάλιστα έσβησαν μηχανές στο τέλος για να κρατήσουν δυνάμεις για το σημερινό ματς. Πέρλ και Βοϊβόντα τράβηξαν το σκορ. Περιορισμένο ροτέισον, αλλά θα έχουν και τη στήριξη του κόσμου τους. Θέλουν να κάνουν το φαβορί να νιώσει άβολα.

Η Γαλλία γλύτωσε στο φινάλε το κάζο εντός έδρας από το Μαυροβούνιο. Ανέτρεψε την εις βάρος της κατάσταση στην τελευταία περίοδο και κέρδισε με 73-67 στο φινάλε. Ο Λαμπεϊρί ήταν ο κορυφαίος της σκόρερ και παίκτης και καθοριστικός για τη νίκη.

Μιλώντας για στοίχημα λοιπόν, σήμερα περιμένουμε ένα αμφίρροπο ματς. Οι γηπεδούχοι θέλουν να γράψουν ιστορία για τα δικά τους δεδομένα και να κυνηγήσουν ακόμη και τη νίκη. Σε κάθε περίπτωση έστω να μείνουν στο ματς μέχρι το φινάλε. Οι Ούγγροι λοιπόν έχουν μαζί τους 6.5 πόντους και θα πάρουμε τον άσσο με χάντικαπ στο 1.90 στη Stoiximan.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

19:00| Ουγγαρία – Γαλλία | Ουγγαρία +6,5 (1,90@ Stoiximan)