prognostika stoiximatos

Βρήκε μέρα να εκτροχιαστεί το τρένο της Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ, για να μας χαλάσει το πολύ καλό χθεσινό μας παρολί. Τα goal/goal στα παιχνίδια Στουτγάρδη – Μάιντς  και Λανς – Ανζέ ήρθαν εύκολα, αλλά η πρωτοπόρος του Βελγικού πρωταθλήματος ηττήθηκε στην έδρα της από τη Λέουβεν με 3-1. Οπότε, ο «άσος» σε συνδυασμό με το over 2,5 δεν έκανε την εμφάνισή του και η στήλη δεν είχε το απόλυτο.

Πάμε στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος, όπου το κουπόνι… ξεχειλίζει από παιχνίδια και η στήλη θα δώσει… σε τέσσερις χώρες. Σουηδία, Αγγλία, Τουρκία και Ιταλία.

Φάλκενμπεργκ – Μπράγκε προγνωστικά

Τελευταία αγωνιστική στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Σουηδίας. Το τοπίο, όσον αφορά την ομάδα που θα ακολουθήσει την Γκάις στα πλέι οφ της παραμονής δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει. Για την ακρίβεια, πέντε ομάδες είναι μπλεγμένες σε αυτή την μάχη. Σε χειρότερη θέση βρίσκονται φυσικά οι ομάδες που ισοβαθμούν στην 13η θέση, δηλαδή η Ακρόπολις, η Γιόνσεπινκ και η Βαστέρας, με την πρώτη να έχει και την χειρότερη διαφορά τερμάτων και μάλιστα με διαφορά. Μπλεγμένες είναι η Μπράγκε με 36 ποντάκια και η Βάσμπι με 37.

Από τα παιχνίδια όλων αυτών των ομάδων, η στήλη θα ασχοληθεί μόνο με αυτό της Μπράγκε. Αγωνίζεται στην έδρα της χειρότερης ομάδας του πρωταθλήματος, της Φάλκενμπεργκ, η οποία βρίσκεται στην τελευταία θέση, έχει ήδη υποβιβαστεί και μετρά έξι παιχνίδια χωρίς νίκη (τέσσερις ήττες).

Η Μπράγκε αν κερδίσει δεν θα την ενδιαφέρουν τα αποτελέσματα των άλλων αγώνων και από αύριο θα αρχίσει να ασχολείται με τον προγραμματισμό της νέας περιόδου. Για ομάδα που παλεύει για την παραμονή, βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Στα τελευταία οκτώ παιχνίδια έχει χάσει μόνο μία φορά και στα άλλα εφτά μετρά τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες. Επίσης κέρδισε τα δύο κολλητά εντός έδρας ματς με Ακρόπολις (ντέρμπι παραμονής) και Βάρναμο (πρωτοπόρος του πρωταθλήματος) και με τα έξι αυτά ποντάκια ανέπνευσε καθαρό αέρα. Στο 1,85 που βρίσκουμε το συγκεκριμένο «διπλό», νομίζω πως πρέπει να το τιμήσουμε.

Λίβερπουλ – Σαουθάμπτον προγνωστικά

Μας πλήρωσε η Λίβερπουλ, στο μεσοβδόμαδο παιχνίδι με την Πόρτο και ευελπιστώ να κάνει το ίδιο και σήμερα, κόντρα στη Σαουθάμπτον. Το να καθίσω και να γράψω, ότι η Λίβερπουλ είναι ανώτερη και πιο ποιοτική ομάδα, δε νομίζω ότι χρειάζεται.

Οι «κόκκινοι» που βρίσκονται τέσσερις πόντους από την κορυφή, δεν θέλουν με τίποτα να στραβοπατήσουν. Οι φιλοξενούμενοι έχουν αποδείξει ότι παλεύουν τα ματς, το ίδιο θα προσπαθήσουν να κάνουν και στο Άνφιλντ, αλλά δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο, να πάρουν αποτέλεσμα. Θα πάρω τον «άσο» σε συνδυασμό με το over 2,5 σε απόδοση 1,65.

Μπεσίκτας – Γκίρεσουνσπορ προγνωστικά

Μετά τη νίκη στο ντέρμπι με τη Γαλατά, η Μπεσίκτας τα θαλάσσωσε και γνώρισε τρεις σερί ήττες, με συνέπεια να μείνει 13 πόντους πίσω από την κορυφή.  Προσθέστε και άλλες δύο ήττες στο Τσάμπιονς Λιγκ από Σπόρτινγκ και Άγιαξ, Οι «αετοί« προέρχονται από πέντε σερί ήττες λοιπόν, σε όλες τις διοργανώσεις.

Πρέπει μνα βγάλουν αντίδραση, πρέπει να επιστρέψουν στις νίκες και κόντρα στη Γκίρεσουνσπορ, που παλεύει για την παραμονή, μπορεί να τα καταφέρουν. Λόγω των συνεχόμενων αρνητικών αποτελεσμάτων των γηπεδούχων, συναντάμε τον «άσο» σε απόδοση 1,65. Με μια φυσιολογική πορεία των γηπεδούχων, θα τον βρίσκαμε από 1,30 και κάτω. Θα στηρίξουμε τους «αετούς»…

Γιουβέντους – Αταλάντα προγνωστικά

Επιστροφή στη σκληρή πραγματικότητα για τη Γιουβέντους, που μετά από τρεις σερί νίκες (δύο για το πρωτάθλημα και μία για το Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Ζενίτ), πήγε στο Λονδίνο και ακόμα δέχεται γκολ από την Τσέλσι (0-4).

Η Αταλάντα, μας κατέστρεψε μεσοβδόμαδα με την ισοπαλία κόντρα στη Γιουνγκ Μπόις, αλλά μιλάμε για μια ομάδα που στα 10 τελευταία της ματς, σε όλες τις διοργανώσεις, ο συνδυασμός goal/goal & over 2,5, έχει εμφανιστεί εννέα φορές!

Δεν σας κρύβω ότι μου κάνει κλικ ο «άσος», λόγω απόδοσης (2,15), ωστόσο δεν μπορείς να έχει εμπιστοσύνη στη Γιουβέντους. Θα πάω με το σερί της Αταλάντα και θα ποντάρω στο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και να μπουν τουλάχιστον τρία γκολ στο ματς, σε απόδοση 2,02.

Προγνωστικά στοιχήματος

16:00 ΦΑΛΚΕΝΜΠΕΡΓΚ – ΜΠΡΑΓΚΕ  2 (1,85 @ Stoiximan)

17:00 ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ 1 & over 2,5 (1,65 @ Stoiximan)

18:00 ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ – ΓΚΙΡΕΣΟΥΝΣΠΟΡ 1 (1,65 @ Stoiximan)

19:00 ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ goal/goal & over 2,5 (2,02 @ Stoiximan)