ολυμπιακός προγνωστικά

Στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης της Μάντσεστερ Σίτι με την Παρί Σεν Ζερμέν η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα ήταν σαφώς ανώτερη, δημιούργησε, και έχασε πολλές ευκαιρίες, οι Γάλλοι απείλησαν ελάχιστα! Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να…πατάνε καλύτερα, προηγήθηκαν 1-0 με τον Μ’Μπαπέ να ολοκληρώνει με τον καλύτερο τρόπο εξαιρετική ομαδική προσπάθεια και όλα έδειχναν να πηγαίνουν καλά για το Χ2 διπλή ευκαιρία που είχαμε επιλέξει!

Δες τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος

Κι όμως, αφού μετά από την ισοφάριση του Στέρλινγκ ο Νέιμαρ αστόχησε σε ανεπανάληπτο τετ α τετ, οι γηπεδούχοι πέτυχαν και δεύτερο γκολ, εδώ που τα λέμε το άξιζαν, με τον Ζεσούς και πήραν τη νίκη! Στο άλλο παιχνίδι που είχαμε ξεχωρίσει και από το οποίο περιμέναμε σκορ ήταν ένα και μοναδικό το γκολ, το πέτυχε στα τελευταία λεπτά η Μίλαν, το gg και over 2.5 στο οποίο είχαμε καταλήξει δε δικαιώθηκε!

Σλόβαν Μπρατισλάβας – ΠΑΟΚ Προγνωστικά

Βραδιά Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ απόψε και όπως σας έχουμε συνηθίσει με τις ελληνικές ομάδες θα ασχοληθούμε, πρώτος μπαίνει στο χορό ο ΠΑΟΚ, στις 19:45 η σέντρα στην αναμέτρηση με τη Σλόβαν στη Μπρατισλάβα! Πολύ σημαντική η παράμετρος της διεξαγωγής της αναμέτρησης, λόγω COVID 19, κεκλεισμένων των θυρών, χάνει το μεγαλύτερο μέρος της δύναμής της η έδρα για τους Σλοβάκους! O Μιχαηλίδης που τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές, ο Βιεϊρίνια που απλά ταξίδεψε για ψυχολογικούς λόγους και φυσικά οι Αουγκούστο, Ίνγκασον, Ολιβέιρα και Ροντρίγκο δεν υπολογίζονται από το Λουτσέσκου! Προφανώς ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερη ομάδα από τους γηπεδούχους αλλά με την ατμόσφαιρα βαριά μετά και από την ήττα στο Περιστέρι, με δεδομένο ότι και με ισοπαλία θα έχει λογικά τον πρώτο λόγο, περιμένω το “δικέφαλο” πολύ προσεκτικό και χωρίς περιττά ρίσκα!

Από πλευράς Σλόβαν, στο πρωτάθλημα τα πηγαίνει περίφημα, μετρά επτά διαδοχικές νίκες και είναι στην κορυφή με πέντε βαθμούς διαφορά από τη δεύτερη Σπάρτακ Τρνάβα, θα απουσιάσει σίγουρα ο πολύτιμος μέσος Κανκάβα που έχασε τη μητέρα του, ίσως να μην προλάβει και ο Ντε Καμπς! Σε αντίθεση με ό,τι δείχνει το σετ δε θεωρώ πολύ πιθανό να…ανοίξει το ματς όπως δε θεωρώ πολύ πιθανό και να το χάσει η ελληνική ομάδα, επιλέγω Χ2 διπλή ευκαιρία και under 3.5, στο 2.10 η απόδοση στο STOIXIMAN!     

Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε Προγνωστικά

Στις 22:00, στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”, με κεκτημένη ταχύτητα από τη νίκη του στο ντέρμπι της Σουπερλίγκ επί της ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τη Φενέρμπαχτσε, και οι Τούρκοι από νίκη σε ντέρμπι προέρχονται, 2-1 εκτός έδρας τη Γαλατασαράι με το γκολ της νίκης στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων! Με τους ερυθρόλευκους στο +1 από τους Τούρκους αλλά με το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής να τους θέλει να να ταξιδέψουν στο Βέλγιο για να αντιμετωπίσουν την Αντβέρπ και τη Φενέρ να υποδέχεται την ίσως και αδιάφορη Άιντραχτ η ομάδα του Μαρτίνς δε θα αισθάνεται τόσο άνετα ακόμη και με ισοπαλία απόψε με ό,τι αυτό συνεπάγεται! Η ενδεκάδα που ξεκίνησε στο Ολυμπιακό Στάδιο είναι, προφανώς, το επικρατέστερο σενάριο, αν γίνει κάποια αλλαγή ο Μπουχαλάκης θα πάρει λογικά τη θέση του Ονιεκούρου και ο Αγκιμπού θα μετατεθεί στην πτέρυγα!

Το 3-0 της Κωνσταντινούπολης προφανώς διαμορφώνει και ψυχολογική ισορροπία αλλά οι Τούρκοι βρίσκονται πλέον σε πολύ καλύτερο φεγγάρι, σημαντικές πάντως οι απουσίες για τον Περέιρα, ο Εζίλ, με τον οποίο ο Πορτογάλος προπονητής της Φενέρ δε διατηρεί και τις καλύτερες σχέσεις, έμεινε τελευταία στιγμή εκτός, θα λείψουν επίσης ο βασικός τερματοφύλακας Μπαγιντίρ, Γκουστάβο και Βαλένσια! Περιμένω και τις δύο ομάδες πολύ μετρημένες, η στατιστική  με οδηγεί, αυτό επιλέγω, στα 2-3 γκολ, έχουν εμφανιστεί στα 8 από τα 10 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους συνολικά, σε 4 από τα 5 για την κάθε μία, στο 2.00 η απόδοση στο STOIXIMAN! 

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ

19:45 ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡ. – ΠΑΟΚ /Χ2 ΔΙΠΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ UNDER 3.5 @ 2.10

22:00 OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ /2-3 ΓΚΟΛ @ 2.00