liberpoul

Μας την έκανε η Αταλάντα σε ένα ματς, χαρά του ποδοσφαίρου. Και να την έκανε μόνο σε μας, πάει στο διάολο. Ήταν ουκ ολίγα τα μηνύματα στη χθεσινή βραδινή εκπομπή, όπου τα είχαν με την ομάδα από το Μπέργκαμο. Το «διπλό» έστω και αν οι Ιταλοί προηγήθηκαν δύο φορές, δεν ήρθε και πάλι καλά για αυτούς που ισοφάρισαν στο τέλος, γιατί θα βρισκόντουσαν αγκαλιά με τον αποκλεισμό.

Το άλλο ματς που πρότεινε η στήλη, πέρασε σχετικά εύκολα. Η Σεβίλλη έδειξε χαρακτήρα, ξεκόλλησε από τις ισοπαλίες και πήρε την πρώτη της νίκη στον όμιλο. Με το 2-0 επί της Βόλφσμπουργκ μπήκε για τα καλά στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Είναι αυτονόητο ότι και σήμερα, η στήλη θα ασχοληθεί στα προγνωστικά στοιχήματος με παιχνίδια από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Και το καλό (ή κακό, γιατί αυτό θα φανεί στο τέλος και στον απολογισμό) είναι ότι βλέπει να μπαίνουν αρκετά γκολ. Πάμε λοιπόν, να δούμε τα σημερινά προγνωστικά ποδοσφαίρου.

Σέριφ – Ρεάλ Μαδρίτης προγνωστικά

Στο παιχνίδι στη Μαδρίτη, η Σέριφ «σόκαρε» τους φίλους του ποδοσφαίρου με την ιστορική νίκη της. Από τότε βέβαια η Ρεάλ Μαδρίτης ανέβασε στροφές, βρίσκεται στην 1η θέση τόσο του ομίλου, όσο και του πρωταθλήματος. Πηγαίνει στο Τίρασπολ με στόχο τη νίκη, προκειμένου να «κλειδώσει» την πρόκριση.

Φυσικά και μπορεί να τα καταφέρει, είναι το μεγάλο φαβορί, αλλά με κάποιο τρόπο πρέπει να ανεβάσουμε την απόδοση της νίκης των Μαδριλένων. Αν το συνδυάσουμε με το απλό over θα φτάσουμε στο 1,57, ενώ αν πάμε στο over 3,5, η απόδοση φτάνει στο 2,22. Η επιλογή δική σας. Εγώ θα παίξω συντηρητικά και θα πάρω το 2 & over 2,5, στο 1,57.

Μάντσεστερ Σίτι – Παρί προγνωστικά

Το αποτέλεσμα του αγώνα θα κρίνει κατά 90% την 1η θέση του ομίλου. Οι Άγγλοι βρίσκονται έναν πόντο μπροστά από τους Γάλλους και μπορεί να τους κάνει και η ισοπαλία, ωστόσο δε νομίζω ότι αυτός είναι ο στόχος τους. Συν τοις άλλοις, ηττήθηκαν στο Παρίσι με 2-0 και θέλουν να πάρουν ρεβάνς.

Δεν θα μπλέξω με το αποτέλεσμα, έστω και αν βλέπω νίκη των γηπεδούχων. Στα έξι τελευταία παιχνίδια της Πάρι, έχει εμφανιστεί ο συνδυασμός του over 2,5 & goal/goal. Δεν είναι δα και τόσο περίεργο, ο συνδυασμός αυτός να εμφανιστεί και σήμερα στο Μάντσεστερ. Θα αγοράσω το 1,82…

Πρέπει επίσης να σημειωθεί, ότι στα τρία από τέσσερα παιχνίδι της Σίτι στο Τσάμπιονς Λιγκ και σκόραραν οι δύο ομάδες και μπήκαν τουλάχιστον τρία γκολ. Οπότε…

Λίβερπουλ – Πόρτο προγνωστικά

Μπαίνω κατευθείαν στο ψητό. Η απόδοση που δίνουν οι εταιρείες στη νίκη της Λίβερπουλ είναι προκλητική. Κοντά στο 2,00 φτάνει η νίκη των «κόκκινων» και δεν γίνεται να μην τον τιμήσω, έστω και αν ο Κλοπ μπορεί να πραγματοποιήσει αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Ο.Κ. Οι γηπεδούχοι είναι διάφοροι καθώς έχουν προκριθεί και οι πορτογάλοι δίνουν μάχη με την Ατλέτικο Μαδρίτης για την 2η θέση του ομίλου. Ωστόσο, υπάρχουν αρκετοί λόγοι που με οδηγούν στον «άσο».

Η ποιότητα της Λίβερπουλ και το γεγονός ότι το Άνφιλντ είναι κατηφορικό. Προέρχεται από την τεσσάρα επί της Άρσεναλ και μάλιστα ο Κλοπ ζήτησε από τους φιλάθλους της ομάδας να δημιουργήσουν σήμερα εκπληκτική ατμόσφαιρα και να βοηθήσουν τους παίκτες του να φτάσουν σε μία ακόμα νίκη.

Επίσης η Πόρτο σε 22 ταξίδια στην Αγγλία, έχει γνωρίσει 18 ήττες και έχει κερδίσει μόλις μία φορά. Πέρυσι στον προημιτελικό με την Τσέλσι, αλλά παρά τη νίκη της αποκλείστηκε.

Τους Πορτογάλους δεν κρύβω – σας το έχω γράψει και παλιότερα — τους έχω σε εκτίμηση. Αλλά δεν μπορώ να τους στηρίξω μέσα στο Άνφιλντ. Θα πάρω τον «άσο» και θέλω να πιστεύω ότι το 1,98 δεν είναι τυράκι για να πέσουμε στη φάκα.

Προγνωστικά στοιχήματος

22:00 ΣΕΡΙΦ – ΡΕΑΛ Μ. 2 & over 2,5 (1,57 @ Stoiximan)

22:00 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Σ. – ΠΑΡΙ over 2,5 & goal/goal (1,82 @ Stoiximan)

22:00 ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΠΟΡΤΟ  1 ( 1,98 @ Stoiximan)