Καλημέρα σας. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από αυτόν να υποδεχτούμε μία εβδομάδα. Το μεγάλο ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός είναι από μόνο του αρκετό για να γεμίσει την ημέρα, ενώ είμαστε και κερδιοσμένοι μετά τη χθεσινή μας πρόταση στο under από την Ισπανία που επιβεβαίωσε το δικό μας παμε στοιχημα.

Το απόλυτο ντέρμπι στο ΣΕΦ λοιπόν το προσεγγίζουμε με τον δικό μας τρόπο και σας παραθέτουμε τις σκέψεις μας.

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός Προγνωστικά

Η ομάδα του Μπαρτζώκα στο ΣΕΦ καταπίνει τους αντιπάλους της. Πλάκα έκανε στη Μακάμπι με άμυνα για σεμινάριο. Σε 10 νίκες μπροστά στο κοινό του, ο Ολυμπιακός έχει ισάριθμες νίκες. Ο Έισι θα είναι στην αποστολή και σιγά-σιγά θα μπαίνει στο ροτέισον όλο και περισσότερο. Θα λείψει κατά πάσα πιθανότητα ο Ζαν-Σαρλ που αντιμετωπίζει θέμα τραυματισμού.

Ο Παναθηναϊκός είναι αλλοπρόσαλος. Με τη Ζαλγκιρις δεν βλεπότανε η εικόνα του στο παρκέ, με την Μπάγερν έχασε στο φινάλε σε ένα ματς που έμαιζε να είναι δικό του. Αν χάσει σήμερα δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις. Ο Σαντ-Ρος δίνεται αμφίβολος κι αν λείψει ο Κουβανός το πρόβλημα θα είναι τεράστιο, ειδικά στο σημερινό παιχνίδι.

Μιλώντας για στοίχημα λοιπόν, ένα ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό έχει πάντα τη δική του ιδιαιτερότητα. Αυτό είναι δεδομένο. Αυτή τη στιγμή όμως η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι μεγάλη. Επίσης, ο Ολυμπιακός θα χαρεί πολύ να βάλει τον αντίπαλό του και σε άλλες περιπέτειες με εξελίξεις και αντιδράσεις, ιδιαίτερα αν η νίκη έρθει με εμφατικό τρόπο. Το όριο έχει βγει στους 8.5 πόντους και θα πάμε με τον άσσο στο χάντικαπ, με απόδοση 1.90 στη Stoiximan.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

19:30| Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός | Ολυμπιακός -8,5 (1,90@ Stoiximan)