trabzonspor

Σωστά τα διαβάσαμε τα περισσότερα σημεία μας χθες, στις λεπτομέρειες χάσαμε αρκετά και κλείσαμε στα μείον (-40 μονάδες), σε ένα γενικά δύσκολο στοιχηματικά Σαββατοκύριακο μετά από διακοπή. Βγήκε εύκολα από ημίχρονο το δυνατό μας σημείο στο Μιλάνο με G/G & Over 2.5 στο ΊντερΝάπολι (3-2), βγήκε και το Over 2.5 στην Πολωνία (Πογκόν – Σλασκ 2-1). H Φράιμπουργκ όμως έκανε την πρώτη φετινή εντός έδρας ήττα της για να σπάσει το παρολί και να πάνε στράφι το Over της Σασουόλο και το 1Χ & Under 3.5 του Παναιτωλικού. Την περιμέναμε την γκέλα του ΠΑΟΚ, αλλά η ομάδα του Λουτσέσκου δεν σκόραρε καν για να μας πληρώσει το Goal/Goal στο Περιστέρι, το “Χινάρι” στο ντέρμπι της Πόλης έσπασε στις καθυστερήσεις και η “μπόμπα” μας δεν εξεράγη, η Σεντ Ετιέν το έβγαλε το διπλό, αλλά όχι με Over.

Πάμε στα σημερινά, το πρόγραμμα της Δευτέρας είναι παραδόξως εμπορικό και τα προγνωστικά στοιχήματος έρχονται από Τουρκία, Ιταλία και Πολωνία.

Τραμπζονσπόρ – Γκαζιαντέπ

Το δυνατό μας σημείο σήμερα προκύπτει στην Τραπεζούντα. Στις 19:00, η Τραμπζονσπόρ φιλοξενεί την Γκαζιαντέπ, σε ένα κατάμεστο γήπεδο (40,000 φίλαθλοι) με στόχο να διατηρήσει και να αυξήσει τη διαφορά από τους διώκτες της στη μάχη του τίτλου!

Εξαιρετική η πορεία της ομάδας του Αβτσί, τρέχει νικηφόρο σερί 5 νικών, πριν τη διακοπή έβγαλε διπλό στο “θάνατο” επί της περσινής πρωταθλήτριας Μπεσίκτας (1-2) και σήμερα με νίκη πάει στο +13 από τους “αετούς”, στο +10 από τη Φενέρ και στο +12 από τη Γαλατά! Κυρίως θέλει να πάει ξανά στο +7 από τις ευχάριστες εκπλήξεις της Superlig Χατάισπορ και Κόνιασπορ που κέρδισαν το ΣΚ.

Δεν έθελξε με την απόδοσή της στα τελευταία παιχνίδια η Τράμπζον, αλλά βρίσκει τις λύσεις ακόμη και στις κακές της μέρες και αυτό δείχνει μέταλλο πρωταθλητή. Παραμένει αήττητη (9-3-0), στο γήπεδό της προέρχεται από τις νίκες 3-1 επί της Φενέρ και 2-1 επί της Ρίζεσπορ, αμφότερες με ανατροπή. Όλα τα φετινά ματς μπροστά στο κοινό της ήταν Over!

Σήμερα έχει αρκετές απουσίες, ο κομβικός Μπακασέτας παραμένει εκτός, αλλά είχε τη διακοπή να δουλέψει και να προσαρμοστεί δίχως αυτόν. Έχει το ρόστερ να διαχειριστεί τις απουσίες με Κορνέλιους, Τζανινί, Νουακαέμε μπροστά. Ο αντίπαλος σήμερα προσφέρεται για ακόμη μία νίκη πρωταθλητισμού. Η Γκαζιαντέπ δεν παίζει καλά τελευταία, ήταν τυχερή στην τελευταία της νίκη και εκτός έδρας είναι οικτρή! 0-1-5 το ρεκόρ της στα 6 ταξίδια της με 14 γκολ παθητικό. Θα ποντάρουμε στην έδρα, την ποιότητα και την αύρα της Τραμπζονσπόρ που φαίνεται πως φέτος είναι η χρονιά της να στεφθεί πρωταθλήτρια. Επιλογή μας ο άσσος με Οver 1.5, στο 1.95.

Βερόνα – Έμπολι

Πάμε και στην Ιταλία, όπου το ματσάρισμα των 19:30 φωνάζει για γκολ. Η Βερόνα του Τούντορ μας έχει πληρώσει πολλάκις μέσα στο φθινόπωρο, με Over, G/G, combo κ.ο.κ. και σήμερα έχει τον ιδανικό αντίπαλο για να μας χαρίσει ένα ακόμη πλούσιο παιχνίδι! Ακόμη και στη “σφιχτή” Νάπολι βγήκε το G/G και με τη Γιουβέντους το Over, έχοντας έναν Σιμεόνε “σεληνιασμένο”. Το γνωστό επιθετικό στυλ των Βερονέζων περιμένουμε και σήμερα, με το μυαλό στη δημιουργία και όχι στις καλύψεις και η Έμπολι είναι μανούλα στην κόντρα. 4 διπλά σε 5 εξόδους έχει βγάλει η ομάδα του Αντρεατσόλι, πιο πρόσφατα 2-4 στη Σαλερνιτάνα και 1-2 στη Σασουόλο. Άνετες βαθμολογικά και οι δύο, παίζουν γρήγορα και το εντός/εκτός ματσάρισμά τους μας οδηγεί αβίαστα στο Over 3 σε απόδοση 2.05.

Κρακόβια – Ρακόβ

Και κλείνουμε με το ποντάρισμα ρίσκου από την Πολωνία, το οποίο το βασίζουμε στην κακή αμυντική συμπεριφορά των γηπεδούχων στο Κρακόβια – Ρακόβ. Αφελής ομάδα η Κρακόβια, με πολλά κενά στο transition, ειδικά εντός έδρας που θέλει να παράξει παιχνίδι. Όλα Over 2.5 τα έβγαλε φέτος στο γήπεδό της, μόνο αυτό με την θλιβερή τότε Βάρτα Πόζναν δεν επιβεβαιώθηκε, με τους φιλοξενούμενους, παρότι αναιμικοί επιθετικά, να έχουν αρκετές ευκαιρίες για γκολ. Δεν περιμένουμε μεγάλες αλλαγές στο παιχνίδι της με το νέο κόουτς. Η Ρακόβ μπορεί να προέρχεται από δύο κολλητά 0-0, αλλά αμφότερα ήταν συγκυριακά και εξαιτίας των ματσαρισμάτων. Στη Λέτζνα σφυροκόπησε τους ουραγούς που δεν μπήκαν να παίξουν ποδόσφαιρο και πιο πρόσφατα το παιχνίδι στο Σζέτζσιν με την Πογκόν ήταν υψηλής δυσκολίας και απαιτούσε συγκέντρωση. Σήμερα περιμένουμε τα αμυντικά κενά και το ανέμελο παιχνίδι της Κρακόβια να δώσει πολλές ευκαιρίες στον ανοιχτό χώρο για τη Ρακόβ, που είναι πιο ποιοτική ομάδα και πάει για πρωτάθλημα. Ρισκάρουμε στο διπλό συνδυαστικά με Over 2.5 σε απόδοση 3.95. 

Προγνωστικά Στοιχήματος

19:00 | Τραμπζονσπόρ – Γκαζιαντέπ | 1 & Over 1.5 (1.95 @ Stoiximan)

19:30 | Βερόνα – Έμπολι | Over 3 (2.05 @ Stoiximan)

21:30 | Κρακόβια – Ρακόβ | 2 & Over 2.5 (3.95 @ Betshop)