intewetten logo

Μονακό και Λιλ δίνουν τη μάχη τους για τη 14η αγωνιστική της Λιγκ 1 και η Interwetten δηλώνει παρούσα στον αγώνα με κορυφαίες αποδόσεις!

“Λευκή” ισοπαλία σημείωσε η Μονακό με την Ρεμς εκτός έδρας, στο πρωτάθλημα για την 13η αγωνιστική.  Αυτή τη στιγμή είναι στην 11η θέση ισοβαθμώντας με ακόμη τρείς ομάδες στους 18 πόντους . Στο ματς δεν ανέπτυξε ποτέ ρυθμό, έχοντας να παρουσιάσει ελάχιστες ευκαιρίες. Κάτι που ισχύει και για τους αντιπάλους, με το “Χ” να κρίνεται ως δίκαιο αποτέλεσμα.

Στην ισοπαλία έμεινε η Λιλ κόντρα στην Ανζέ, σημειώνοντας το 1-1 εντός έδρας, την περασμένη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το σκορ άνοιξε από το 27΄με τον Ντζάλο να δίνει το προβάδισμα στους γηπεδούχους. Στο 83΄οι αντίπαλοι έγραψαν το 1-1, με τον Ονανά στις καθυστερήσεις να βγαίνει εκτός με απευθείας κόκκινη (90+7΄). Είναι στην 12η θέση, με συγκομιδή 16 βαθμούς.

Με βάση τις αποδόσεις της interwetten, φαβορί για νίκη είναι η Μονακό. Όπως βλέπουμε, ο άσος βρίσκεται στο 2.15, η ισοπαλία στο 3.35, και το διπλό στο 3.45.

Στην Interwetten μπορείτε να βρείτε πλήθος από στοιχηματικές επιλογές για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όλα τα βασικά στοιχήματα, μέχρι ειδικά ομάδων και παικτών, αλλά και κάρτες, κόρνερ και σκόρερ, μεταξύ άλλων.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ