Serie B

Προγνωστικά Β’ Βραζιλίας: Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η 20ης αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Β’ Βραζιλίας.

Ναούτικο – Κρισιούμα (20/08, 22:00): Αήττητη παραμένει εδώ και τρεις αγωνιστικές η Ναούτικο, η οποία έχει απολογισμό δυο νίκες και μια ισοπαλία σε αυτό το σερί της. Κόντρα στην Κρισιούμα θέλει ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα για να διατηρηθεί σε επαφή με τις πιο πάνω θέσεις. Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι έχουν ηττηθεί στα δυο πρόσφατα παιχνίδια τους για το πρωτάθλημα και θέλουν να επιστρέψουν άμεσα στα θετικά αποτελέσματα.

Προγνωστικό: G/G (2.05 @ Stoiximan)

Κλ. Ρεγκάτας – Λοντρίνα (20/08, 22:00): Αγνοεί τη νίκη εδώ και τρεις αγωνιστικές η Κλαμπ Ρεγκάτας, η οποία μετράει δυο ισοπαλίες και μια ήττα σε αυτό το αρνητικό σερί της. Από την άλλη πλευρά, η Λοντρίνα επέστρεψε στις νίκες μετά από δυο αρνητικά αποτελέσματα, όπου και μετρούσε μια ισοπαλία και μια ήττα. Θέλει να δώσει συνέχεια στις νίκες. Δεν αναμένουμε μεγάλο σκορ στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.70 @ Goalbet)

Βάσκο ντα Γκάμα – Σαμπάιο Κορέα (20/08, 22:30): Αήττητη παραμένει εδώ και πέντε αγωνιστικές η Βάσκο ντα Γκάμα, έχοντας απολογισμό τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες. Κόντρα στην ουραγό Σαμπάιο έχει την ευκαίρια για ακόμη μια νίκη με σκοπό να ανοίξει τη διαφορά της από τους διώκτες της. Έξι αγωνιστικές έχει να γευτεί τη χαρά της νίκη η Σαμπάιο, η οποία μετράει τέσσερις ισοπαλίες και δυο ήττες σε αυτό το αρνητικό σερί της.

Προγνωστικό: 1 & N/G (1.80 @ Betshop)

Αβαΐ – Μπαΐα (21/08, 01:30): Σε μια καλή εμφάνιση στοχεύουν και οι δυο ομάδες στην αποψινή μεταξύ τους αναμέτρηση, καθώς αμφότερες έχουν πανηγυρίσει μόλις μια νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους. Μονόδρομος η νίκη για την γηπεδούχο Αβαΐ, η οποία είναι μόλις τρεις βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, σε αντίθεση με την Μπαΐα που απέχει πέντε βαθμούς. Δεν σκοράρουν πολύ, οπότε και αναμένουμε χαμηλό σκορ στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.55 @ Magicbet)

Παϊσαντού – Σεαρά (21/08, 03:00): Την πρώτη της νίκη μετά από εφτά διαδοχικές ισοπαλίες κατάφερε να πανηγυρίσει την προηγούμενη αγωνιστική η Παϊσαντού, η οποία παραμένει αήττητη εδώ και δώδεκα αγωνιστικές. Θέλει να συνεχίσει έτσι, με σκοπό να απομακρυνθεί από τη ζώνη του υποβιβασμού. Αήττητη παραμένει ωστόσο και η Σεαρά, μετρώντας δυο νίκες και δυο ισοπαλίες κατά σειρά στα τελευταία παιχνίδια της. Θέλει τη νίκη για να παραμείνει στο κυνήγι της Βάσκο.

Προγνωστικό: G/G (2.15 @ Interwetten)

Γκοϊάς – Τούπι (21/08, 03:00): Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης παραμένει εδώ και τρεις αγωνιστικές η Γκοϊάς, η οποία μετράει μια ήττα και δυο σερί ισοπαλίες σε αυτό το σερί της. Μονόδρομος η νίκη για να βγει εκτός ζώνης του υποβιβασμού. Νίκη για τον ίδιο λόγο θέλει ωστόσο και η Τούπι, που είναι δυο βαθμούς πίσω από την αποψινή της αντίπαλο. Δεν πείθει μακριά από την έδρα της, όπου και μετράει μια ισοπαλία και οκτώ ήττες στα τελευταία από αυτά.

Προγνωστικό: N/G (1.65 @ Mybet)