sportingbet

Στο Μόναχο και κόντρα στην Μπάγερν, θα προσπαθήσει να… σηκώσει κεφάλι ο Παναθηναϊκός στη EuroLeague. Οι «πράσινοι», το βράδυ της Τρίτης, ηττήθηκαν στην έδρα της Ζαλγκίρις Κάουνας, στην όγδοή τους ήττα για φέτος συνολικά και τέταρτη στη σειρά! Το αποψινό ματς παίζει στην Sportingbet.

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε τις απογοητευτικές εμφανίσεις στη EuroLeague. Το σύνολο του Δημήτρη Πρίφτη, είδε την ουραγό του βαθμολογικού πίνακα Ζαλγκίρις Κάουνας, να γίνεται η όγδοη ομάδα που κατάφερε να το νικήσει και πλέον «γράφει» αρνητικό ρεκόρ 2-8! Οι αναμετρήσεις κόντρα σε Φενερμπαχτσέ κι Εφές στο ΟΑΚΑ, εκεί όπου καταγράφηκαν οι δύο μοναδικές νίκες, μοιάζουν με… μακρινό παρελθόν και πλέον το παιχνίδι στο γήπεδο της Μπάγερν Μονάχου φαντάζει ως «τελικός»!

EuroLeague σε ζωντανή μετάδοση*! |21+  *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Οι Βαυαροί του Αντρέα Τρινκιέρι μπορεί να μην θυμίζουν την ομάδα – έκπληξη της περσινής EuroLeague, ωστόσο δείχνουν να βρίσκονται στον σωστό δρόμο για να πάρουν και πάλι ανοδική πορεία. Τέσσερις νίκες στα έξι τελευταία πανηγύρισαν ο πρώην «πράσινος» Ντεσόν Τόμας και  οι συμπαίκτες του. Στο πρώτο ματς της «διαβολοβδομάδας», η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε εντός έδρας 71-63 της Φενερμπαχτσέ και στόχος είναι να… ζευγαρώσει τις νίκες απόψε στο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Τα επιθετικά «όπλα» του Αντρέα Τρινκιέρι κόντρα στα οποία ο Δημήτρης Πρίφτης θα πρέπει αν βρει λύσεις για να τα… σιγήσει είναι οι τρεις παίκτες που μετρούν διψήφιο αριθμό πόντων. Ο Νταρούν Χίλιαρντ των 14,1 πόντων, ο Κόρεϊ Γουόλντεν των 12,6 και ο Όγκουστιν Ρούμπιτ με 10,2 είναι οι κορυφαίοι σκόρερ των Γερμανών.

Στην αντίπερα όχθη, ο Ντάριλ Μέικον πλέον δείχνει να είναι απελπιστικά μόνος. Ο Αμερικανός είναι πρώτος στα επιμέρους στατιστικά που αφορούν το σκοράρισμα, τις τελικές πάσες, τα ποσοστά ευστοχίας σε δίποντα, τρίποντα και ελεύθερες βολές, ενώ ως φυσικό επακόλουθο των επιδόσεων του έρχεται το 17,2 στο PIR, καθιστώντας τον τον παίκτη με τους περισσότερους πόντους και στο σύστημα αξιολόγησης!

EuroLeague με αγορές για κάθε πόντο! |21+

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι 

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις