prognostika stoiximatos

Έπρεπε να… εξαφανιστούν από το κουπόνι οι Εθνικές για να επιστρέψει η στήλη στις επιτυχίες στα προγνωστικά στοιχήματος. Τρία στα τρία ο απολογισμός και μπορεί η επιλογή να αφορούσε ομάδες που δεν τις λες και εμπορικές, αλλά την δουλειά τους την έκαναν μια χαρά.

Άλλωστε, σας το έχω γράψει και παλιότερα. Ταμείο μπορεί να μας με την Μπαρτσελόνα, αλλά και με την Ιστ Φάιφ. Από τις χθεσινές επιλογές, μία μόνο μας έβγαλε το λάδι, καθώς οι άλλες δύο πέρασαν ξεκούραστα. Πάμε να τις θυμηθούμε.

Το ματς που μας δυσκόλεψε ήταν αυτό ανάμεσα στη Κόμπλεντς και την Αλεμάνια. Over 2,5 το θέλαμε, στο 87΄έγινε το 1-2 και η συνέχεια ήταν εύκολη. Στο Βικτόρια Γκριένσχαϊμ – Φρανκφούρτη, θέλαμε να μπουν τουλάχιστον τέσσερα γκολ. Τα τρία είχαν μπει στο ημίχρονο και το τέταρτο, αν και καθυστέρησε λίγο, «εμφανίστηκε» στο 71’.  Τελικό 1-4…

Στο βραδινό ματς δεν υπήρξε άγχος. Θέλαμε over 2,5 στο Στόκπορτ – Μπόλτον και στο παιχνίδι είχαν μπει πέντε γκολ στο ημίχρονο! Πάλι καλά που λόγω παράδοσης απέφυγα το «διπλό», το οποίο επίσης έβλεπα. Η Μπόλτον προηγήθηκε με 2-0 και 3-1, αλλά οι γηπεδούχοι πήγαν το ματς στην παράταση. Εμφράγματα θα είχαμε…

Στα φρέσκα κουλούρια τώρα, αν και ομολογουμένως οι επιλογές που υπάρχουν είναι ελάχιστες. Νέκρα σήμερα από στοιχηματικής πλευράς, αλλά πάλι με κάτι θα ασχοληθούμε και για την ακρίβεια με τους πιτσιρικάδες στην Βραζιλία.

Ας δούμε λοιπόν τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος.

Σάντα Κρουζ U20 – Κλαμπ ντε Ρεγκάτας U20 προγνωστικά

Ματς για κάποιο από τα αμέτρητα Κύπελλα που έχουν οι Βραζιλιάνοι. Και οι δύο ομάδες στα πρωταθλήματά τους έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Η Σάντα Κρουζ U20 βρίσκεται στην 2η θέση του Μπερναμπουκάνο, η Κλαμπ ντε Ρεγκάτας U20 βρίσκεται στην κορυφή του Αλαγκοάνο U20.

Στα παιχνίδια των φιλοξενούμενων, ο κόσμος χαίρεται γκολ, μιας και στα πέντε τελευταία έχουν σημειωθεί 20 γκολ. Τα τέσσερα μάλιστα, ήρθαν over 3,5.

Οι γηπεδούχοι διαθέτουν πιο σφιχτή ομάδα και στα περισσότερα παιχνίδια τους, μπαίνουν δύο με τρία γκολ. Λόγω των… επιδόσεων των φιλοξενούμενων, εκτιμώ ότι το over 2,5 σε απόδοση 1,82 έχει τύχη.

Γκρέμιο Εσπορτίβο Νασιονάλ U20 – SC Τζάου RS U20 προγνωστικά

Είναι αυτονόητο ότι σε τέτοιου είδους ματς δεν χωρούν ειδικές και περισπούδαστες αναλύσεις. Οι φιλοξενούμενοι σε εννέα φετινά παιχνίδια, μετρούν επτά over 2,5 και τα έξι είναι over 3,5. Το μοναδικό ματς που έμεινε στο 0-0, ήταν το τελευταίο τους, αλλά έπαιζαν με την κορυφαία ομάδα της κατηγορίας.

Σήμερα στο εκτός έδρας ματς με την Γκρέμιο Εσπορτίβο, θα πρέπει λογικά να επιστρέψουν στις συνήθειες τους και να δούμε αρκετά γκολ. Άλλωστε οι γηπεδούχοι διαθέτουν… περίεργη ομάδα. Και το γράφω αυτό γιατί στα τρία από τέσσερα τελευταία τους ματς, τα γκολ μπαίνουν βροχή. Κέρδισαν εκτός έδρας με 8-0 (!) και ακολούθησαν δύο εντός έδρας ήττες με 1-5 και 4-6 (!!!). Θα πάω με το over 3,5 σε απόδοση 1,87.

Προγνωστικά στοιχήματος

20:00 ΣΑΝΤΑ ΚΡΟΥΖ U20 – ΚΛΑΜΠ ΝΤΕ ΡΕΓΚΑΤΑΣU20 over 2,5      1,82          Stoiximan

20:30 ΓΚΡΕΜΙΟ ΕΣΠΟΡΤΙΒΟ ΝΑΣΙΟΝΑΛ U20 – TZAOY U20   over 3,5      1,87          Stoiximan