Καλημέρα σας. Η θέση που πήραμε στην κόντρα Τρινκιέρι – Τζόρτζεβιτς μας δικαίωσε και επιβεβαίωσετο ποντάρισμα στο δικό μας παμε στοιχημα.

Μένουμε στην Ευρωλίγκα και θα παίξουμε στη δοκιμασία της πρωτοπόρου Μιλάνο στο Καζάν.

Ούνικς Καζάν – Μιλάνο Προγνωστικά

Η Ούνικς έχει πάρει για τα καλά τα πάνω της. Με έξι νίκες στα τελευταία επτά παιχνίδια και τελευταίο ροζ φύλλο στη διοργάνωση, στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό δείχνει τα δόντια της. Οι νίκες έρχονται μέσα από την άμυνα και αυτό είναι που μετρά περισσότερο, καθώς δεν εξαρτάται από τα κέφια 1-2 παικτών.

Η Μιλάνο κράτησε τη Φενέρ στους 43 πόντους μέσα στο σπίτι της. Το επίτευγμα και μόνο τρομάζει. Η ομάδα του Μεσίνα έχει ρεκόρ 8-1 και είναι μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας. Στο πρωτάθλημα Ιταλίας κέρδισε τη Ρέτζιο και παραμένει στην κορυφή. Παρά την απουσία του Ντιλέινι είναι σε φοβερή κατάσταση και δείχνει ικανή για όλα.

Μιλώντας για στοίχημα λοιπόν, η Ευρωλίγκα είναι μαραθώνιος. Όλες οι ομάδες θα έχουν και μέτριες και κακές βραδιές εκτός από καλές. Η Ούνικς είναι σε φοβερό μομέντουμ κι έχει μαζί της και την έδρα. Θα την τιμήσουμε λοιπόν με άσσο στο χάντικαπ, καθώς έχει μαζί της και μαξιλαράκι ασφαλείας τους 5.5 πόντους και απόδοση 1.90 στη Stoiximan.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

19:00| Ούνικς Καζάν – Μιλάνο | Ούνικς Καζάν +5,5 (1,90@ Stoiximan)