ukraine

Δεύτερη σερί μέρα στα μείον (-70 μονάδες), οριακοί κουβάδες στα δύο χθεσινά σημεία μας. Επιλέξαμε την Ελβετία από ημίχρονο & Over 3.5 κι αυτή άρχισε το σκοράρισμα για το 4-0 από το 48ο λεπτό… Αργά το βράδυ στη Χιλή, η Ουνιβερσιδάδ έμεινε στο 0-0 και έσπασε ο άσσος με την Ο’ Χίγκινς

Τελευταία μέρα προκριματικών Παγκοσμίου Κυπέλλου για το 2021 και τα προγνωστικά στοιχήματος της Τριτης είναι με φόντο το Κατάρ…

Βοσνία – Ουκρανία Προγνωστικά

Το δυνατό μας σημείο σήμερα προκύπτει στη Ζένιτσα. Οι Βόσνιοι αποδείχθηκαν “λίγοι” στο ματς του Σαββάτου με τη Φινλανδία, όπου αν νικούσαν σήμερα θα έπαιζαν και για το “Χ” για να πάνε οι ίδιοι στα μπαράζ. Όχι μόνο δεν κέρδισαν έχασαν 1-3, με τη Φινλανδία να παίζει με παίκτη λιγότερο από το 37′ και να έχει χάσει πέναλτι πριν το 0-1! Με τι καρδιά να παίξουν σήμερα αδιάφοροι και απογοητευμένοι; Απέναντι στους ποιοτικότερους Ουκρανούς που “καίγονται” για τη νίκη, περιμένοντας από τους πρωταθλητές κόσμου να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.

Στο -2 από τη Φινλανδία είναι η ομάδα του Πετρακόφ και την ίδια ώρα οι Σκανδιναβοί υποδέχονται τη Γαλλία. Ακόμη και με “Χ” στο Ελσίνκι οι Ουκρανοί κρατούν την τύχη στα χέρια τους, αφού στη διαφορά τερμάτων, που είναι το #1 κριτήριο των ισοβαθμιών, είναι στο -1. Για την επιθετική τριπλέτα των Ουκρανών τα έχουμε ξαναγράψει εδώ στη στήλη, όταν τους επιλέξαμε και μας επιβεβαίωσαν στο Ελσίνκι τον Οκτώβριο. Γιαρμολένκο, Γιάρεμτσουκ και Τσιγκάνκοφ είναι γραμμή κρούσης πολύ υψηλού επιπέδου, με συνοχή και συνεργασίες. Από την άλλη, λείπει και ο Τζέκο που θα αποτελούσε φόβητρο για την άμυνα των φιλοξενούμενων. Ποντάρουμε στο διπλό της Ουκρανίας με Over 1.5, σε απόδοση 2.26, αφού θα κυνηγήσει και δεύτερο και τρίτο γκολ για να καλύψει το goal difference.

Το παρολί 

Αμιγώς λατινικό το παρολί μας σήμερα, με αισιοδοξία να είναι το 5ο κερδισμένο μέσα στο Νοέμβριο! Τριάδα λοιπόν από τα προκριματικά του Μουντιάλ στη Νότια Αμερική, σε απόδοση 5.46.

Ξεκινάμε από τη Λα Πας, όπου στις 22:00 η Βολιβία υποδέχεται την Ουρουγουάη. Η “σελέστε” ήταν τρομερά άτυχη στο 0-1 από την Αργεντινή την Παρασκευή, έχασε ένα τσουβάλι ευκαιρίες να ισοφαρίσει, ήταν αυτή που απείλησε πρώτη και πριν το 0-1 στο 7′! Δοκάρι ο Σουάρες, τετ α τετ ο Νάντες, χαμένες κεφαλιές από κοντά στο φινάλε, κρίμα κι άδικο η τρίτη σερί ήττα για την ομάδα του Ταμπάρες, που πλέον η θέση της στο Κατάρ είναι αρκετά επισφαλής. Οι πολλές απουσίες μεσοεπιθετικά την επηρέασαν στην τελική προσπάθεια κι όχι στη δημιουργία. Θα είναι υπερβολή να χάσει τέταρτο σερί ματς κι ακόμη μεγαλύτερη υπερβολή να κάνει τρεις σερί εντός έδρας νίκες η Βολιβία, που αντικειμενικά είναι η πιο φτωχή ομάδα σε ταλέντο στη Λατινική Αμερική. Αντί για καθαρό διπλό όμως θα πάμε πιο safe, με το Χ2 & Under 3.5, σε απόδοση 1.75.

Στη 01:00, στην Μπαρανκίγια, η Κολομβία υποδέχεται την Παραγουάη. Αδικεί την εικόνα της με τα τέσσερα σερί 0 ενεργητικό η Κολομβία, αδικεί την ποιότητα που διαθέτει μπροστά με Σαπάτα, Κουαδράδο, Ντίας, Ροντρίγκες, Μπόρχα, Μουριέλ κτλ. Ήταν ανταγωνιστική στην οριακή ήττα με 1-0 στο Σάο Πάουλο και το σημερινό παιχνίδι είναι ευκαιρία επιστροφής στις νίκες, αφού η Παραγουάη μοιάζει να παρέδωσε πνεύμα. Άλλαξε προπονητή, πήγε σε “τελικό” με τη Χιλή την Πέμπτη και έχασε δίχως να δείξει κάτι με 0-1. Κι ήταν ακόμη χειρότερη η εικόνα της τον Οκτώβριο στις δύο εκτός έδρας ήττες από Χιλή (2-0) και Βολιβία (4-0). Σε άσχημη ψυχολογικοί κατάσταση οι Παραγουανοί, ποιοτικότεροι, με ξεκάθαρο προβάδισμα στην ταχυδύναμη οι Κολομβιανοί, περιμένουμε να κερδίσουν πολλές μονομαχίες και να επιστρέψουν στις νίκες. Επιλογή ο άσσος στο 1.60.

Ολοκληρώνουμε την τριάδα από το “clasico” της Νότιας Αμερικής, στη 01:30 κοντράρονται Αργεντινή και Βραζιλία. Δίχως ιδιαίτερη αίγλη πλέον το ζευγάρι, χάνει ακόμη περισσότερο το αποψινό, αφού οι δύο χώρες έχουν εξασφαλισμένο εισιτήριο στο Κατάρ. Καμιά τους δεν έπεισε στις πρόσφατες νίκες απέναντι σε Ουρουγουάη (0-1 εκτός) και Κολομβία (1-0 εντός) αντίστοιχα. Αμφότερες αήττητες στον προκριματικό όμιλο, έχουν περισσότερα να χάσουν, από άποψη πρεστίζ, αν ηττηθούν απόψε παρά να κερδίσουν αν επικρατήσουν. Δεν περιμένουμε κανένα αχρείστο ρίσκο από τους δύο προπονητές, άλλωστε ο Τίτε είναι γνωστός για τη συντηρητική του προσέγγιση, αν επιλέγαμε με το ζόρι τελικό σκορ στο 0-0 θα ποντάραμε, αλλά στο παρολί μας θα βάλουμε μία πιο βατή επιλογή, το Χ ημίχρονο, σε απόδοση 1.95.

Ο σκόρερ

Και κλείνουμε τις σημερινές μας επιλογές με επιστροφή στην ενότητα των σκόρερ, η οποία πάει “τρένο” με ROI στο 76%! Επιστρέφουμε και στον τελευταίο σκόρερ, που επιλέξαμε και μας πλήρωσε εύκολα και με αβάντζο. Αυτή τη φορά με το εθνόσημο στο στήθος. Ο Λουίς Ντίας κάνει καταπληκτικά πράγματα με τη φανέλα της Πόρτο φέτος, λογικά θα είναι η τελευταία του σεζόν με τους “δράκους”, είναι έτοιμος για το βήμα παραπάνω. Τρομερά ταχυδύναμος, εξαιρετικός και με τα δύο πόδια, απειλητικός και με το κεφάλι, κυνηγά διαρκώς το γκολ και ήταν αυτός που έφτασε πιο κόντά απ’ όλους τους “καφετέρος” να βρει δίχτυα στα δύο τελευταία παιχνίδια. Και απέναντι στο Εκουαδόρ είχε μεγάλη φάση και στη Βραζιλία, το δικό του σουτ ήταν η μεγαλύτερη απειλή απέναντι στη “σελεσάο”.

Απόψε περιμένουμε την Κολομβία ορμητική, να πάρει κατοχή και να πιέσει την ντεφορμέ Παραγουάη και ο Ντίας θα πάρει ως είθισται πολλές πρωτοβουλίες, θα είναι δραστήριος μέσα σε μία γεμάτη περιοχή. Στα μάτια μας είναι ο πιο πιθανός σκόρερ μίας ομάδας που η νίκη της παίζει στο 1.60 και το Anytime σκοράρισμά του σε απόδοση 3.40 οφείλει να μπει στα πονταρίσματά μας.

Προγνωστικά Στοιχήματος

21:45 | Βοσνία – Ουκρανία | 2 & Over 1.5 (2.26 @ Betshop)

To παρολί

22:00 | Βολιβία – Ουρουγουάη | Χ2 & Under 3.5 (1.75 @ Stoiximan)

01:00 | Κολομβία – Παραγουάη | 1 (1.60 @ Interwetten)

01:30 | Αργεντινή – Βραζιλία | Χ ημίχρονο (1.95 @ Bet365)

O σκόρερ

01:00 | Κολομβία – Παραγουάη | Λουίς Ντίας Anytime Σκόρερ (3.40 @ Stoiximan)