ellada-ispania

Εκπληκτικά πράγματα ζήσαμε χθες στα προγνωστικά στοιχήματος. Εκπληκτικά. Δύο ομάδες που καιγόντουσαν για τη νίκη και έπαιζαν με αδιάφορους αντιπάλους, πολύ απλά αυτοκτόνησαν. Μακελειό έγινε στον 7ο όμιλο. Και επειδή η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, την αρχή την έκανε η Νορβηγία. Υποδεχόταν τους Λετονούς, οι οποίοι μία νίκη είχαν κάνει μέχρι στιγμής και αυτή κόντρα στο Γιβραλτάρ!

Όχι φίλοι μου δεν θα κερδίσουν οι Σκανδιναβοί. Θα μείνουν στο 0-0. Και καλά το over 2,5δεν το αγγίξαμε, ούτε τη νίκη; Τώρα και με τη νίκη των Τούρκων βρίσκονται στην 3η θέση και αν θέλουν να μπουν ξανά στη δυάδα, πρέπει να πάνε να κερδίσουν στην Ολλανδία.

Ολλανδία έγραψα; Αν οι Νορβηγοί δεν μπόρεσαν να σπάσουν την άμυνα των Λετονών, οι «τουλίπες» απλά νόμιζαν ότι τα ματς τελειώνουν στο 80’. «Διπλό» και over 2,5 τους θέλαμε, κέρδιζαν μέχρι το 82’ 2-0. Μειώνει το Μαυροβούνιο και λες, τουλάχιστον αυτούς τους έπιασα. Πάρε και το 2-2 να στρώσουμε επιδερμίδα. Οι Ολλανδοί παρέμειναν στην 1η θέση του ομίλου, αλλά αν γίνει καμιά στραβή με τους Νορβηγούς και έρθει το ματς «διπλό», και ταυτόχρονα κερδίσουν και οι Τούρκοι, στην… Αράχωβα τους βλέπω τον επόμενο χειμώνα και όχι στο Κατάρ…

Δεν τις γουστάρω τις Εθνικές (στις προκριματικές φάσεις) και αυτές με τιμωρούν καθημερινά. Έτσι για να μου σπάνε τα νεύρα και να πηγαίνω το βράδυ κινηματογράφο, για να χαλαρώνω. Να δω σήμερα τι ταινία θα δω και πάλι.

Κροατία – Ρωσία προγνωστικά

Μιλάμε για το ντέρμπι του 8ου ομίλου, μιας και η Ρωσία βρίσκεται στην 1η θέση με 22 βαθμούς και ακλουθεί με 20 η Κροατία. Είναι αυτονόητο ότι σήμερα θα μάθουμε την ομάδα που θα εξασφαλίσει την απευθείας πρόκριση στο Μουντιάλ.

Οι Κροάτες έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη, μιας και παίζουν στην έδρα τους, αλλά δε νομίζω ότι ο «άσος» σε τιμές κοντά στο 1,75 αξίζει. Προσωπικά τον ήθελα σαφώς πιο… στρουμπουλό. Δεν μπορώ να πάω κόντρα μια ομάδα που στα έξι τελευταία της παιχνίδια στα προκριματικά, έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ και αυτό σε νίκη με 2-1, εκτός έδρας με τη Σλοβενία. Θεωρώ ότι και οι δύο ομάδες θα είναι προσεκτικές, οι Ρώσοι θα ψάξουν να χτυπήσουν στην κόντρα και για πρώτη φορά στη ζωή μου θα παίξω under σκέτο. Το 1,98 σε ματς που περιμένω κλειστό, θα το αγοράσω. Βεβαίως με τη γκίνια που μας δέρνει την τελευταία εβδομάδα, μπορεί το παιχνίδι να έρθει και over 3,5, αλλά αυτά αύριο…

Ελλάδα – Κόσοβο προγνωστικά

Ματς χωρίς το παραμικρό ενδιαφέρον και θα έβαζα κάτι ψιλά, εάν υπήρχε overunder στην προσέλευση. Στο under φυσικά. Προβλέπω το βράδυ να μετράμε καρέκλες στο γήπεδο. Θα είναι ο Γιώργος, ο Κώστας, οι οικογένειες των παικτών και αυτοί που θα έφυγαν νωρίς από το Mall. Πέρα από την πλάκα, η Εθνική μας δεν τα κατάφερε και θα δει και αυτό το Μουντιάλ από την τηλεόραση.

Τουλάχιστον ας ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της με νίκη, σήμερα κόντρα στο Κόσοβο. Την ομάδα που έκανε στην Εθνική μεγάλη ζημιά, με το 1-1 στο παιχνίδι που είχε γίνει στο Κόσοβο, με γκολ μάλιστα στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. Η Εθνική μπορεί να κερδίσει και στο 1,80 τον «άσο» θα τον ποντάρω.

Προγνωστικά στοιχήματος

16:00 ΚΡΟΑΤΙΑ – ΡΩΣΙΑ      under 2,5    1,98   Stoiximan

21:45 ΕΛΛΑΔΑ – ΚΟΣΟΒΟ  1        1,80   Stoiximan