intewetten logo

Πορτογαλία και Σερβία μάχονται στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 και η Interwetten δηλώνει παρούσα στον αγώνα με κορυφαίες αποδόσεις!

Στην ισοπαλία χωρίς τέρματα έμεινε η Πορτογαλία εκτός έδρας κόντρα στην Ιρλανδία πριν λίγες μέρες στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ωστόσο, παραμένει να είναι το φαβορί του 1ου ομίλου, έχοντας συγκομιδή 6 βαθμούς. Οι Ίβηρες έπαιξαν σε χαμηλό τέμπο, με τους Ρονάλντο και Φερνάντες που είχαν δείξει πιο μεγάλη κινητικότητα μέχρι στιγμής στα προκριματικά, αυτήν την φορά να μην καταφέρνουν να βρουν την εστία των γηπεδούχων. Οι ευκαιρίες δεν ήταν αρκετές για να επικρατήσουν οι φιλοξενούμενοι στο ματς.

Δύο σερί νίκες ήρθαν για την Σερβία που τελευταία κέρδισε με 3-1 το Αζερμπαϊτζάν εντός έδρας στην φάση των προκριματικών του Μουντιάλ 2022. Στην αναμέτρηση κέρδισε δύο πέναλτι με τους Βλάχοβιτς στο 30΄και Τάντιτς στο 83΄ να εκτελούν εύστοχα, ενώ ο πρώτος βρήκε δίχτυα και ενδιάμεσα, στο 53′. Ίδια συγκομιδή έχει με την Πορτογαλία στους 17 πόντους και βρίσκεται στη δεύτερη θέσης. Έρχεται από νίκη κόντρα στο Κατάρ (4-0) σε φιλικό αγώνα.

Βλέποντας τις αποδόσεις της interwetten, προβάδισμα στο ματς έχει η Πορτογαλία. Συνολικά, ο άσος φανερώνεται στο 1.50, το ”Χ” στο 4.40, και το διπλό στο 6.25.

Στην Interwetten μπορείτε να βρείτε πλήθος από στοιχηματικές επιλογές για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όλα τα βασικά στοιχήματα, μέχρι ειδικά ομάδων και παικτών, αλλά και κάρτες, κόρνερ και σκόρερ, μεταξύ άλλων.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ