εθνική Ολλανδίας

Καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε και να μην υπάρξουν άλλες χαμένες εκτελέσεις πέναλτι. Σας έχω πει ξανά, ότι στον τζόγο τα πάντα μπορούν να συμβούν. Θα έχετε ακούσει πολλές φορές: «Αν θέλει να στα δώσει…».

Φυσικά και ισχύει. Για παράδειγμα, ένα από τα χθεσινά μου παρολί, πέρασε με over 3,5 στο Δανία – Φερόε. Το σκορ ήταν 2-0 στο 89’. Τελικό 3-1…  Όμως, ισχύει και το ανάποδο. Αν δεν θέλει να στα δώσει, θα γλιστρήσει στην εκτέλεση πέναλτι ο Ζορζίνιο και η μπάλα θα πάει στα πουλιά. Μπαστούνια τα βρήκαν οι Ιταλοί με τους Ελβετούς. Βρέθηκαν πίσω στο σκορ, ισοφάρισαν σχετικά νωρίς και στο 87’ ο… Varίστας είδε πέναλτι.

Πήρε φόρα ο Ζορζίνιο, πήραμε τα… φρύδια μας εμείς. Αστόχησε και δεν ήρθε ο «άσος» σε συνδυασμό με το over 1,5 που «πλήρωνε» 2,00. Στο άλλο ματς, στο Αγγλία – Αλβανία, το over 2,5 πέρασε ξεκούραστα, αλλά τι να το κάνω…

Ανοίγω βέβαια μια μικρή παρένθεση στο ματς. Σκέφτομαι αυτούς, που θα είχαν ποντάρει στο να σκοράρει η Αγγλία και στα δύο ημίχρονα. Το παιχνίδι να λήγει 5-0 και όλα τα γκολ να μπαίνουν στο πρώτο μέρος. Μένεις άγαλμα, χωρίς υπερβολή.

Πάμε στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος, όπου υπάρχουν επιλογές, αλλά όχι και για να πετάμε την σκούφια μας.

Νορβηγία – Λετονία προγνωστικά

Μονόδρομος αποτελεί η νίκη για τους Νορβηγούς, καθώς δίνουν μάχη για την πρόκριση. Βρίσκονται στην 2η θέση του ομίλου, δύο πόντους πίσω από τους Ολλανδούς και δύο μπροστά από τους Τούρκους. Στην τελευταία αγωνιστική, θα πάνε στην Ολλανδία και θα έχουν ελπίδες και για την 1η θέση, αλλά θέλουν ένα θαύμα, αφού θα τερματίσουν σε αυτή, μόνο εάν κερδίσουν.

Αυτά θα τα δούμε την άλλη εβδομάδα. Κόντρα στους Λετονούς, θα κερδίσουν. Το θέμα είναι να μπουν τρία γκολ στο ματς, γιατί «άσο» σε απόδοση 1,18 δεν αγγίζω, ούτε που να πλήρωνε άλλος το δελτίο. Μαζί με το over 2,5 φτάνει στο 1,65. Συμπαθητική απόδοση. Μέχρι εκεί…

Μαυροβούνιο – Ολλανδία προγνωστικά

Από τον 7ο όμιλο θα είναι και η επόμενη επιλογή της στήλης. Οι Ολλανδοί πηγαίνουν στο Μαυροβούνιο και θέλουν το τρίποντο για να μην μπλέξουν σε περιπέτειες, μιας και ακολουθεί το εντός έδρας παιχνίδι με τη Νορβηγία. Και σε αυτή την περίπτωση το «διπλό» το συναντάμε σε μικρή απόδοση και είναι λογικό.

Αν προσθέσουμε και το over 2,5, πάει στο 1,80, το οποίο είναι… τίμιο.

Με αυτά τα δύο ματς θα πορευτώ σήμερα και ευελπιστώ, ότι αυτές οι… καταραμένες Εθνικές θα μας δικαιώσουν επιτέλους. Εκτός και αν χαθεί πάλι κάποιο πέναλτι. Και το γράφω ξανά γιατί δεν μπορώ να χωνέψω αυτό που συνέβη στο ματς της Ιταλίας.

Προγνωστικά στοιχήματος

19:00 ΝΟΡΒΗΓΙΑ – ΛΕΤΟΝΙΑ 1 & over 2,5 (1,65 @ Stoiximan)

21:45 ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ – ΟΛΛΑΝΔΙΑ 2 & over 2,5 (1,80 @ Stoiximan)