italia-ethniki

Ξεκινήσαμε δυναμικά τη στοιχηματική Πέμπτη, αλλά κλείσαμε με 3/6 σημεία και απολογισμό στις -37 μονάδες. Βγήκε νωρίς το 2 DNB του Λουξεμβούργου (1-3) για το δυνατό σημείο της ημέρας, βγήκε εύκολα και το πρώτο κομμάτι του παρολί με Ρωσία & Over 2.5. H Ισπανία που προκάλεσε πονοκέφαλο με το αντιτουριστικό, υπερβολικά συντηρητικό, κουραστικό στυλ παιχνίδιού της επιβεβαίωσε και το δεύτερο κομμάτι του παρολί, αλλά μας τα χάλασε η Πορτογαλία στο Δουβλίνο, έμεινε στο 0-0 και χάθηκε η τριάδα μετά από καιρό. Στην “μπόμπα” της ημέρας δεν αστοχήσαμε πλήρως, τη βρήκαμε την γκέλα των Ρουμάνων (0-0), αλλά οι Ισλανδοί δεν είχαν το γκολ για το διπλό. Τέλος τα ξημερώματα απέτυχε το ποντάρισμα του Goal/Goal στο ΒραζιλίαΚολομβία (1-0).

Συνεχίζουμε σήμερα Παρασκευή τα προγνωστικά στοιχήματος με εθνικές ομάδες…

Ιταλία – Ελβετία Προγνωστικά

To μεγάλο παιχνίδι της βραδιάς διεξάγεται στο Ολίμπικο, όπου στις 21:45, Ιταλία και Ελβετία παίζουν για την κορυφή του ομίλου και την πρόκριση στο Κατάρ. Με 14 βαθμούς και οι δύο άφησαν άλυτες διαφορές με το 0-0 στο πρώτο παιχνίδι, όπου ο Ζόμερ έγινε ήρωας για τους Ελβετούς.

Η Ιταλία προέρχεται από τα ματς του Nations League. Ηττήθηκε από την Ισπανία, για πρώτη φορά μετά από 37 παιχνίδια, από το 2018,  πληρώνοντας την αποβολή του Μπονούτσι. Αντέδρασε καταλλήλως με το 2-1 απέναντι στο Βέλγιο στο μικρό τελικό και σήμερα θέλει να ξεμπερδεύει με το εισιτήριο του Μουντιάλ. Η ποιότητά της και η συνοχή στο παιχνίδι της είναι γνωστή, όλοι τη θαυμάσαμε το καλοκαίρι στο Euro. Απόψε δεν θα έχει τον Ιμόμπιλε και το Βεράτι, αλλά τι να πουν κι οι καημένοι οι Ελβετοί που πηγαίνουν στη Ρώμη με “μισή” ομάδα! Εκτός αποστολής για το συγκρότημα του Γιακίν οι Ελβέντι, Τσούμπερ, Τσάκα, Εμπολό, Σεφέροβιτς, Κόμπελ, Φάσναχτ, Φερνάντες, Αγέτι! Δηλαδή δίχως τον καλύτερο στοπερ τους, τον ηγέτη στα χαφ και τους δύο βασικούς φορ για αρχή. Δεν περιμένουμε να καταφέρουν να αντέξουν την ορμητικότητα και το πρέσσινγκ των Ιταλών. Θα ποντάρουμε στον άσσο δίνοντάς του έξτρα αξία με Over 1.5, σε απόδοση 2.05, αφού οι Ελβετοί δεν βολεύονται με την ισοπαλία.

Το παρολί

Το πρόγραμμα και κυρίως οι αποδόσεις που παίζουν σήμερα μας οδηγούν σε ένα ακόμη παρολί. Τριάδα και σήμερα από τα προκριματικά των εθνικών ομάδων, σε απόδοση 5.84. Με δύο συνδυαστικά σε Τσισινάου και Μοντεβιδέο και στήριξη στη νέα γενιά των Ιταλών.

Αρχικά, στις 19:00, στον αγώνα ΜολδαβίαΣκωτία θα ποντάρουμε στο 2 & Under 3.5, σε απόδοση 1.80. Κομπάρσος στον όμιλο οι Μολδαβοί, ως συνήθως, με ρεκόρ 0-1-7 και συντελεστή τερμάτων 4-24! Το Σεπτέμβριο έχασαν κι από τα Φερόε εκτός έδρας, ο μοναδικός τους βαθμός ήταν με τους”ψαράδες” στο εντός έδρας παιχνίδι.  Οι Σκωτζέζοι έκαναν σπουδαία ανατροπή στο κομβικό ματς με το Ισραήλ (3-2) και είναι με το ένα πόδι στα μπαράζ. Με το +4 από το Ισραήλ θέλουν σήμερα να “καθαρίσουν” τη 2η θέση, για να πάνε άνετοι στο φινάλε του ομίλου με τους ασταμάτητους Δανούς. Δεμένη ομάδα το σύνολο το Στιβ Κλαρκ, εκτός έδρας έχει δεχθεί μόνο 3 γκολ, στα δύο τελευταία ταξίδια τους πέρασαν από Αυστρία και Φερόε με 0-1. Ανάλογο και ίσως λίγο πιο εύκολο πέρασμα περιμένουμε και σήμερα. Δεν το συζητάμε για το διπλό, δεν περιμένουμε να ανοίξει το σκορ, οι Μολδαβοί δεν μπορούν ιδιαίτερα.

Κι αφού στηρίξαμε την αυθεντική “σκουάντρα ατζούρα”, θα ποντάρουμε και στην επόμενη γενιά. Στις 19:30 η Under 21 των Ιταλών παίζει στην Ιρλανδία για τα προκριματικά του Euro. Φαβορί στον όμιλο οι Ιταλοί, αλλά έμειναν στο 1-1 με τη Σουηδία στο προηγούμενο ματς και σήμερα δεν έχουν άλλα περιθώρια για “γκέλα”. Θέλουν τη νίκη για να περάσουν στην κορυφή και περιμένουμε εύκολα ή δύσκολα να την πάρουν, αφού το υλικό τους ποιοτικά είναι πολλά επίπεδα πάνω από αυτό των γηπεδούχων. Το ρόστερ είναι γεμάτο από παίκτες με σημαντικό ρόλο σε ομάδες της Σέριε Α, όπως οι Ροβέλα (Τζένοα) και Ρίτσι (Έμπολι) στα χαφ, ο Λοβάτο (Αταλάντα) στα στόπερ, ο Βινιάτο (Μπολόνια) στα άκρα της επίθεσης και πολλοί ακόμη. Επιλογή λοιπόν το διπλό σε απόδοση 1.91.

Και κλείνουμε το παρολί μας με μεταμεσονύκτια επιλογή από το Μοντεβιδέο. Ουρουγουάη εναντίον Αργεντινής για την 13η αγωνιστική των προκριματικών στη Νότια Αμερική και το αποδεκατισμένο ρόστερ των γηπεδούχων, σε συνδυασμό με τις κάκιστες εμφανίσεις του Οκτωβρίου μας οδηγούν στα δεξιά. Δίχως Καβάνι, Νούνιες, Μάξι Γκόμες, Βαλβέρδε, Κοάτες, Ντε Λα Κρους, Ντε Αρασκαέτα, Βίνια η ομάδα του Ταμπάρες, μόνος του έμεινε στην επίθεση ο Σουάρες. Θα πηγαίναμε καρφί στο διπλό της Αργεντινής αν δεν ακολουθούσε το μεγάλο ντέρμπι με τη Βραζιλία. Είναι καλά η “αλμπισελέστε” με το Σκαλόνι, με “ζεστό” μομέντουμ μετά την κατάκτηση του Κόπα Αμέρικα τον Ιούλιο. Αποτρεπτικός παράγοντας για το καθαρό διπλό και η αμφίβολη συμμετοχή του Μέσι, που ίσως μείνει στον πάγκο ενόψει “σελεσάο”. Ήττα των Αργεντίνων όμως δεν βλέπουμε, όπως και μεγάλο σκορ με τόσες μεσοεπιθετικές απουσίες για τους γηπεδούχους. Επιλογή το X2 & Under 3.5 σε απόδοση 1.70.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Το δυνατό

21:45 | Ιταλία – Ελβετία | 1 & Over 1.5 (2.05 @ Bet365)

To παρολί

19:00 | Μολδαβία – Σκωτία | 2 & Under 3.5 (1.80 @ Bet365)

19:30 | Ιρλανδία U21 – Ιταλία U21 | 2 (1.91 @ Betshop)

01:00 | Ουρουγουάη – Αργεντινή | Χ2 & Under 3.5 (1.70 @ Stoiximan)