αντυπας προγνωστικα ελλαδα ισπανια

Οι πιτσιρικάδες του Βελγίου ξύπνησαν καλά χθες και κέρδισαν εύκολα στο Αζερμπαϊτζάν και πέρασε για πλάκα το over 3,5 στα προγνωστικά στοιχήματος. Από εκεί και πέρα, οι δικοί μας οι πιτσιρικάδες δεν μπόρεσαν αν σκοράρουν κόντρα στους Ρώσους, οι οποίοι κέρδισαν με 1-0, οπότε το goal/goal δεν εμφανίστηκε ποτέ.

Στο τρίτο ματς, οι Σουηδοί κέρδισαν με 2-1, με γκολ στα χασομέρια, οπότε το over 3,5 δεν το πλησιάσαμε, έστω και αν θέλαμε εν τέλει ένα γκολ και σε αυτό το ματς. Η στήλη αφήνει τους νεαρούς και πάει στους άντρες, με την ελπίδα να πιάσει το απόλυτο και να επιστρέψει στις επιτυχίες, όπως έκανε στη χθεσινοβραδινή εκπομπή στον BwinΣπορ Fm, με αγαπημένο ΝΒΑ και συνολική απόδοση 49 (!) στα ειδικά παικτών.

Ξέρω ότι δεν σας ενδιαφέρει, αλλά για μένα λέει πολλά, γιατί όπως σας έχω γράψει και στο παρελθόν, συγκαταλέγομαι στους «παίκτες» ψυχολογίας.  Πράγμα που σημαίνει ότι σήμερα είμαι στα πάνω μου και δεν θέλω με τίποτα να ζήσω ανώμαλη προσγείωση…

Γεωργία – Σουηδία προγνωστικά

Στην 1η θέση του ομίλου βρίσκεται η Σουηδία, η οποία υπό προϋποθέσεις μπορεί να την εξασφαλίσει και από σήμερα. Πώς θα συμβεί αυτό; Αν οι Σκανδιναβοί περάσουν νικηφόρα από τη Γεωργία και οι Ισπανοί δεν ρίξουν στο καναβάτσο το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Δεν τίθεται θέμα ότι οι Σουηδοί διαθέτουν καλύτερη ομάδα από τους γεωργιανούς και λογικά θα κερδίσουν. Επειδή το «διπλό» δεν το συναντάμε σε υψηλές αποδόσεις, θα προσθέσω και το over 1,5 για να φτάσει στο 1,75. Θα μου πει κάποιος, γιατί δεν ρισκάρεις περισσότερο και να βάλεις over 2,5, Πολύ απλά… φοβάμαι το 0-2…

Ελλάδα – Ισπανία προγνωστικά

Ένα μικρό θαύμα ψάχνει η χώρα μας για να προκριθεί. Θέλει να κερδίσει τα δύο τελευταία ματς του ομίλου και οι Ισπανοί να μην κερδίσουν και στη Σουηδία. Κοινώς, κόντρα στους Ισπανούς η Εθνική μας θέλει μόνο νίκη, αλλά δεν είμαι και τόσο βέβαιος ότι μπορεί να τα καταφέρει,

Οι φιλοξενούμενοι είναι το φαβορί και επειδή θέλουν και αυτοί να ξεμπερδεύουν μία ώρα αρχύτερα θα προσπαθήσουν να κερδίσουν. Το ματς μου… μυρίζει για goal/goal και σε απόδοση 2,20 θα το τιμήσω.

Ιρλανδία – Πορτογαλία προγνωστικά

Ουσιαστικά, ότι ισχύει στο Γεωργία – Σουηδία, ισχύει και στο Ιρλανδία – Πορτογάλοι. Οι Ίβηρες θέλουν πάση θυσία τη νίκη για να προσπεράσουν την Σερβία και να βρεθούν στην 1η θέση του ομίλου. Αν τα καταφέρουν, την Κυριακή θα υποδεχθούν τους Σέρβους για τον τελικό της κορυφής και θα μπορούν να παίξουν για δύο αποτελέσματα, καθώς θα τους κάνει και η ισοπαλία.

Οι Ιρλανδοί παλεύουν τα ματς στην έδρα τους και έκαναν… κηδεία στη Σερβία (1-1). Το ίδιο θα προσπαθήσουν να κάνουν και σήμερα, αλλά οι Πορτογάλοι διαθέτουν παίκτες έμπειρους με ποιότητα, ικανοί να πάρουν τη νίκη. Και εδώ θα πάω συντηρητικά και θα προσθέσω μόνο το over 1,5 για να φτάσει η απόδοση στο 1,60. Οριακά αποδεκτή για τα γούστα της στήλης.

Προγνωστικά στοιχήματος

19:00 ΓΕΩΡΓΙΑ – ΣΟΥΗΔΙΑ  2 & over 1,5 (1,75 στην Stoiximan)

21:45 ΕΛΛΑΔΑ – ΙΣΠΑΝΙΑ goal/goal (2,20 στην Stoiximan)

21:45 ΙΡΛΑΝΔΙΑ – ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ 2 & over 1,5 (1,60 στην Stoiximan)