Καλημέρα σας. H Λιετκαμπέλις δεν μας δικαίωσε χθες. Όχι μόνο δεν κάλυψε το χάντικαπ, αλλά έχασε εντός έδρας από το Αμβούργο με 96-100 σε ένα τρελό ματς. Κάπως έτσι δεν επιβεβαιώθηκε το δικό μας παμε στοιχημα.

Σήμερα θα πάμε στην Ευρωλίγκα και πιο συγκεκριμένα στο Βελιγράδι.

Ερυθρός Αστέρας – Βιλερμπάν Προγνωστικά

Ο Αστέρας διέσυρε τον Παναθηναϊκό και η ομάδα του Ράντονιτς θέλει να χτίσει ένα καλό σερί πάνω σε αυτόν τον θρίαμβο. Πολύ σημαντική ενίσχυση, τουλάχιστον στα δικά μας μάτια, με την απόκτηση του Στέφαν Μάρκοβιτς. Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν στη Βίρτους, πήρε πρωτάθλημα Ιταλίας δίπλα στον Τεόντοσιτς και είναι έμπειρος, ποιοτικός, μετρ του ρυθμού και καλός στην άμυνα. Παίκτης που προσφέρει πολλά χωρίς να διαταράζει τις ισορροπίες.

Η Βιλερμπάν καθάρισε και την Ούνικς και κάνει ονειρική πορεία. Η ομάδα του Πάρκερ κάποια στιγμή θα κάνει και μία μέτρια εμφάνιση. Επίσης σήμερα λείπει ο κομβικός Λάιτι και ο έμπειρος Ντιο, αμφότεροι λόγω τραυματισμού.

Μιλώντας για στοίχημα λοιπόν, σήμερα περιμένουμε τον Αστέρα να καθαρίζει το ματς με σύμμαχο και την καυτή του έδρα. Δύσκολα θα γκελάρει κόντρα σε μία Βιλερμπάν που έχει και δύο αξιοσημείωτες απουσίες. Ο άσσος με χάντικαπ στους 2.5 πόντους δίνεται στο 1.90 στη Stoiximan.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

20:00| Ερυθρός Αστέρας – Βιλερμπάν | Ερυρθός Αστέρας -2,5 (1,90@ Stoiximan)