Προγνωστικά Βελγίου: Φινάλε στην 4η αγωνιστική της Α’ Βελγίου, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις.

Έουπεν – Άντερλεχτ (21/08, 15:30): Πήρε ψυχολογία η Έουπεν μετά το εκτός έδρας 1-2 επί της Βέστερλο την περασμένη εβδομάδα, σήμερα όμως το έργο της είναι εξαιρετικά δύσκολο εναντίον της Άντερλεχτ. Οι φιλοξενούμενοι έρχονται από γκέλα κόντρα στη Σιντ Τρούιντεν (0-0 εκτός), είχαν ευρωπαϊκό ματς την Πέμπτη και σίγουρα θα είναι κουρασμένοι, ωστόσο έχουν την ποιότητα για να φύγουν νικητές.

Προγνωστικό: Διπλό (1.90 @Stoiximan)

Λόκερεν – Γκενκ (21/08, 19:00): Παραδοσιακά ισχυρή εντός έδρας η Λόκερεν, το έχει δείξει στο πρόσφατο παρελθόν, όπως το έδειξε και φέτος με το 3-0 επί της Βέστερλο. Προέρχεται από εκτός έδρας ήττα 1-0 απ’ την Κλαμπ Μπριζ, σήμερα θέλει να δώσει απαντήσεις και μπορεί να το πράξει κόντρα στην κουρασμένη Γκενκ, που την Πέμπτη είχε εκτός έδρας ματς για το Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ.

Προγνωστικό: Άσσος (2.76 @Goalbet)

Γάνδη – Βέστερλο (21/08, 21:00): Χαοτική η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης ανεξαρτήτως αν η Γάνδη είχε παιχνίδι την Πέμπτη για το Γιουρόπα Λιγκ και ίσως είναι κουρασμένη. Περιμένουμε εύκολο άσσο.

Προγνωστικό: Άσσος χωρίς να δεχτεί γκολ (1.95 @Betshop)