liberpoul

Συνεχίζουμε στα “πράσινα” για ακόμη μία μέρα, το σαββατιάτικο κουπόνι μας έδωσε κέρδος στις +93.2 μονάδες, με το παρολί σε απόδοση 5.13 να ρεφάρει τα χαμένα! Η Γιουβέντους κέρδισε, αλλά το γκολ ήρθε πολύ αργά για να βγει και το Over 1.5, αν και ο Κιέζα την είχε τη φάση στα χασομέρια. Η ΑΕΚ “γκέλαρε” στη Ριζούπολη και κάναμε 0/2 στα δυνατά σημεία. Αστοχήσαμε και στο ρίσκο που πήραμε με το “χινάρι” στα Γιάννενα, τον Πράετ ως σκόρερ με την Τορίνο να μη βρίσκει καν δίχτυα, ενώ η “μπόμπα” της Πλατένσε αποδείχθηκε δυναμιτάκι με την Κολόν να κερδίζει 3-0. Άδικο void πήραμε στο Over 3 για το ΡεάλΡάγιο, το ματς ήταν γεμάτο φάσεις, ως το τελικό σφύριγμα, αλλά έμεινε στο 2-1. Και πάμε στα κέρδη του Σαββάτου. Αρχικά επιβεβαιώθηκε το Goal/Goal στο ΛιλΑνζέ (1-1) και μας πλήρωσε το παρολί με Βόλφσμπουργκ στον άσσο, με Goal/Goal στο ΜπάγερνΦράιμπουργκ και το 2 & Over 1.5 της Αταλάντα στη Σαρδηνία.

Βγάζουμε σταθερά κέρδος τις τελευταίες μέρες και πάμε να το επαναλάβουμε σήμερα με τα κυριακάτικα προγνωστικά στοιχήματος

Γουέστ Χαμ – Λίβερπουλ Προγνωστικά

Το δυνατό της Κυριακής έρχεται από το Λονδίνο και τον αγώνα Γουέστ Χαμ – Λίβερπουλ στις 18:30. Πολύ καλή ομάδα έχει φτιάξει την τελευταία διετία ο Μόγιες, στην 4η θέση της Πρέμιερ Λιγκ φιγουράρουν τα “σφυριά” αυτή τη στιγμή, δίχως ήττα στα 6 τελευταία παιχνίδια. Το παράδοξο όμως είναι ότι στην Πρέμιερ Λιγκ η Γουέστ Χαμ αποδίδει καλύτερα μακριά από το γήπεδό της. Την Πέμπτη αγωνίστηκε με αρκετούς βασικούς στο Βέλγιο απέναντι στην Γκενκ, αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 και “αγκάλιασε” την προκριση στους “16” του Europa League. Εντός των συνόρων προέρχεται από το εντυπωσιακό 1-4 στην έδρα της Άστον Βίλα, ενώ λίγες μέρες νωρίτερα απέκλεισε στα πέναλτι τη Μάντσεστερ Σίτι (0-0) για το Λιγκ Καπ.

Η Λίβερπουλ κάνει πλάκα στον θεωρητικά πιο δυνατό όμιλο του Champions League, την Τετάρτη κέρδισε ξανά, στο ρελαντί, την Ατλέτικο με 2-0, είχε “καθαρίσει” τη νίκη από το 21ο λεπτό και στην επανάληψη δεν χρειάστηκε να ξοδέψει πολλές δυνάμεις παίζοντας και με παίκτη παραπάνω. Εξασφαλισμένη η πρόκριση και η πρωτιά στον όμιλο για την ομάδα του Κλοπ, ρίχνει ξανά όλο το βάρος της στην Πρέμιερ, όπου μετά την πρόσφατη γκέλα με την Μπράιτον στο Άνφιλντ (2-2 από 2-0), πήγε στο -4 από την Τσέλσι. Είδε τους “μπλε” να γκελάρουν χθες με την Μπέρνλι και σήμερα έχει ευκαιρία να ψαλιδίσει τη διαφορά στον πόντο. Αγωνιστικά, οι “κόκκινοι” πετούν φωτιές στο επιθετικό κομμάτι. Κάνουν απίθανα πράγματα, ειδικά στα εκτός έδρας παιχνίδια τους, που βρίσκουν περισσότερους χώρους! Σε 5 ταξίδια για την Πρέμιερ πέτυχαν 19 γκολ, μίνιμουμ από τρια στις έδρες των Νόριτς, Λιντς, Μπρέντφορντ, Γουότφορντ και Γιουνάιτεντ. Και στα δύο ταξίδια τους για το Champions League σκόραραν 8 φορές στις δύσκολες έδρες των Πόρτο (1-5) και Ατλέτικο (2-3) ! Κάνει μαγική σεζόν ο Σαλάχ, αναζωογοννημένος ο Μανέ, σκοράρει σταθερά και ο Ζότα είναι ο ιδανικός εκτελεστής για αυτή την ομάδα. Δεν ξεχνάμε τη δημιουργία των ακραίων μπακ.

Όπως είπαμε η Γουέστ Χαμ είναι πολύ καλή ομάδα, αλλά δύσκολα θα μπορέσει να διαχειριστεί την ταχύτητα και τις συνεργασίες που βγάζει επιθετικά η Λίβερπουλ. Πέρσι στο ίδιο γήπεδο η ομάδα του Κλοπ την κέρδισε 1-3 και πρόπερσι 0-2. Έπαιξε και μία μέρα αργότερα στην Ευρώπη η λονδρέζικη ομάδα, μόχθησε στο δεύτερο ημίχρονο για την ανατροπή, είχε και ταξίδι στο Βέλγιο, άρα θα έχει λιγότερη ενέργεια. Θα εμπιστευτούμε τη Λίβερπουλ στο διπλό, το οποίο θα αγοράσουμε συνδυαστικά με Over 1.5 σε απόδοση 2.00.

Βαλένθια – Ατλέτικο Μαδρίτης Προγνωστικά

Περνάμε στην Ισπανία και το δυνατό παιχνίδι του Μεστάγια στις 17:15. Με αναπτερωμένο το ηθικό οι “νυχτερίδες” μετά την πρόσφατη νίκη στο τοπικό ντέρμπι με τη Βιγιαρεάλ (2-0), αδικούνται σχετικά από τη βαθμολογική τους θέση (11η). Επιθετικά βγάζουν ωραία πράγματα με τον Μπορδαλάς και η μπερδεμένη φετινή άμυνα της Ατλέτικο θα έχει θέματα, όπως είχε θέματα σε όλα τα εκτός έδρας ματς της σεζόν, σε όλα παραβιάστηκε η εστία της, ακόμη κι από τις ουραγούς Χετάφε και Λεβάντε. Άλλωστε η Βαλένθια έχει σκοράρει στο Μεστάγια σε 17 συνεχόμενα παιχνιδια για τη La Liga! Η ομάδα του Σιμεόνε έπαιξε με στόχο να μη φάει πολλά στο Άνφιλντ μετά την αποβολή του Φελίπε, τα κατάφερε με αρκετή δόση τύχης, επιστρέφει στα εγχώρια προερχόμενη από την καλύτερή της εμφάνιση τον τελευταίο μήνα στο 3-0 επί της Μπέτις. Χθες είδε τη Ρεάλ να πηγαίνει στο +5 και σήμερα έχει μόνο τη νίκη στο μυαλό της απέναντι στη Βαλένθια. Επιθετικά έχει πολλές λύσεις, βαθύ ρόστερ, αμυντικά είναι που έχει χάσει την ταυτότητά της.

Περιμένουμε καλό ρυθμό στο ματς, με τους γηπεδούχους, που σκοράρουν με ευλαβική συνέπεια στο Μεστάγια, να συμβάλλουν σε αυτό. Δεν κρατά το μηδέν πλέον η Ατλέτικο, θα της κάνει φάσεις η Βαλένθια, περιμένουμε αρκετές ευκαιρίες και στα καρέ των “νυχτερίδων”, όπως σχεδόν σε όλα τα φετινά τους ματς. Βρίσκουμε σε πολύ καλή τιμή το Goal/Goal (2.00) και θα το βάλουμε στις σημερινές μας επιλογές.

Το παρολί

Πετύχαμε διάνα στο χθεσινό παρολί με απόδοση 5.13, θα συνθέσουμε ένα ακόμη σήμερα ποντάροντας σε φιλοξενούμενους. Τριάδα και πάλι, σε απόδοση 6.32! Οι δύο πρώτες (χρονικά) επιλογες μας βασίζονται σε φιλοξενούμενους που είναι πιο συμπαγείς αμυντικά ομάδες, περιμένουμε να διαχειριστούν σωστά την επιθετικότητα των γηπεδούχων και να εκμεταλλευτούν την αμυντική τους αφέλεια. Παρόμοιο είναι το σκεπτικό που ποντάρουμε στο ακριβώς ίδιο συνδυαστικό σημείο σε Γένοβα και Πανθεσσαλικό.

Η Σαμπντόρια είναι μία ομάδα δίχως αρχή, μέση και τέλος, η εστία της παραβιάζεται για πλάκα, 6 γκολ έφαγε επιεικώς στα δύο τελευταία ματς από Αταλάντα και Τορίνο και σήμερα έχει πίεση για το αποτέλεσμα, άρα μπορεί να γίνει ανυπόμονη και να χάσει περισσότερο την ισορροπία της. Αντιθέτως η Μπολόνια του Μιχαΐλοβιτς είναι πολύ πιο σοβαρή, έχασε σχετικά εύκολα από Μίλαν και Νάπολι, αλλά τα ματς με τους άλλους μικρομεσαίους τα έχει. Με Αρναούτοβιτς, Σοριανο και Μπάροου μπροστά θα βάλει πολλά θέματα στους Γενοβέζους. Επιλογή λοιπόν το Χ2 & Over 1.5, σε απόδοση 1.98. 

Ίδιο ακριβώς το ποντάρισμά μας και στο ΒόλοςΆρης, σε απόδοση 1.88. Όσα πάνε κι όσα έρθουν η θεσσαλική ομάδα, ο Μάντζιος και οι παίκτες του έχουν την εμπειρία και την αγωνιστική ταυτότητα να τιθασεύσουν το άναρχο παιχνίδι των γηπεδούχων και να εκμεταλλευτούν τα κενά. Ήταν πολύ καλός ο Άρης στο ΟΑΚΑ, δεν άξιζε την ήττα από την ΑΕΚ και δεν περιμένουμε να κάνει δεύτερη κολλητή. Ποντάρουμε στο ότι θα τιμωρήσει το στυλ του Αμπασκάλ.

Και κλείνουμε την τριάδα από την Πορτογαλία ποντάροντας στο μεγάλο φαβορί του αγώνα Σάντα ΚλάραΠόρτο στις 19:00. Ουραγός η Σάντα Κλάρα, πρωτοπόρος η Πόρτο και όχι μόνο αυτό, η ομάδα του Κονσεϊσάο έκανε πολύ καλές εμφανίσεις στα τελευταία παιχνίδια της, μας άρεσε πολύ και τακτικά και από θέμα ενέργειας στο Μιλάνο, όπου έπρεπε να κερδίσει. Θέλει να πάει από την κορυφή στη διακοπή και θα ψάξει εκδίκηση από την ομάδα στις Αζόρες για τον αποκλεισμό στο Λιγκ Καπ. Ποντάρουμε λοιπόν στο 2 με Over 1.5 σε απόδοση 1.70.

Ο σκόρερ

Επιπλέον από το παιχνίδι της Σάντα ΚλάραΠόρτο θα επιλέξουμε και τον σκόρερ της ημέρας. Σε τρομερή κατάσταση ο Λουίς Ντίας, έβγαλε μάτια με την ταχυδύναμή του και την όρεξη απέναντι στη Μίλαν, σκόραρε, τα ίδια έκανε και στο τοπικό ντέρμπι με την Μποαβίστα. Σωματικά και τεχνικά δεν τους βλέπει τους αντίπαλους ακραίους αμυντικούς, μπαίνει με ορμή στις φάσεις, σουτάρει, απειλεί και με το κεφάλι. Ξεκάθαρη επιλογή για Anytime σκοράρισμα ο Κολομβιανός Λουίς Ντίας, σε απόδοση 2.50.

Το “χινάρι” & η “μπόμπα”

Και πάμε στα πονταρίσματα ρίσκου, τα οποία προκύπτουν στη Χιλή και βασίζονται περισσότερο στη βαθμολογική θέση και το κίνητρο των ομάδων.

Αρχικά θα αγοράσουμε μία “βολική” ισοπαλία στον αγώνα Ο’Χίγκινς – Νιουμπλένσε. Από νίκες προέρχονται και οι δύο ομάδες, έκαναν σημαντικό βήμα για την παραμονή, τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε της σεζόν. Στο +4 από τα μπαράζ πήγε η Ο’Χίγκινς, που έχει απουσίες σήμερα, στο +6 πήγε η Νιουμπλένσε, που δεν έχει τη δυναμική να κοιτά πιο ψηλά. Ένας πόντος είναι ότι πρέπει και για τους δύο. Ποντάρουμε στο Χ σε απόδοση 3.45.

Στις 02:00 θα ποντάρουμε τη “μίνι-μπόμπα” και λέμε μίνι” γιατί οι αποδόσεις που επιλέγουμε συνήθως για την ενότητα είναι πιο υψηλές. Το συγκεκριμένο σημείο όμως κάπου πρέπει να το βάλουμε σήμερα και εξηγούμαστε. Λα ΚαλέραΟυατσιπάτο το ματς και βλέποντας τη βαθμολογία δεν προκύπτει από πουθενά το διπλό που θα πάρουμε σε απόδοση 3.40. Η Λα Καλέρα έχει εξασφαλισμένο Κόπα Σουνταμερικάνα και προέρχεται από τρεις συνεχόμενες εντός έδρας ήττες. Η Ουατσιπάτο δίνει μεγάλη μάχη για την παραμονή και ήταν πολύ βελτιωμένη στα τρία τελευταία παιχνίδια της, πήρε 5 πόντους, στο πιο πρόσφατο έπαιξε με τρομερή θέληση και “καθαρό” μυαλό για να κερδίσει και να πάει στο -3 από τα μπαράζ. Το πιστεύουν στο σύλλογο ότι σώζεται η κατηγοριά. Περιμένουμε το τεράστιο κίνητρο της επιβίωσης της Ουατσιπάτο να παίξει το μεγαλύτερο ρόλο στο ματς.

Προγνωστικά Στοιχήματος

16:οο | Σεντ Ετιέν – Κλερμόν | Over 2.5 (1.91 @ Stoiximan)

17:15 | Βαλένθια – Ατλέτικο Μαδρίτης | Goal/Goal (2.00 @ Betshop)

18:30 | Γουέστ Χαμ – Λίβερπουλ | 2 & Over 1.5 (1.95 @ Bet365)

To παρολί

16:00 | Σαμπντόρια – Μπολόνια | Χ2 & Over 1.5 (1.98 @ Stoiximan)

17:15 | Βόλος – Άρης | Χ2 & Over 1.5 (1.88 @ Stoiximan)

19:00 | Σάντα Κλάρα – Πόρτο | 2 & Over 1.5 (1.70 @ Betshop)

Το “Χινάρι”

21:00 | Ο’Χίγκινς – Νιουμπλένσε | Χ (3.45 @Stoiximan)

H “μπόμπα”

02:00 | Λα Καλέρα – Ουατσιπάτο | 2 (3.40 @ Stoiximan)

O σκόρερ

19:00 | Σάντα Κλάρα – Πόρτο | Λουίς Ντίας Anytime Σκόρερ (2.50 @ Bet365)