Serie B

Προγνωστικά Β’ Βραζιλίας: Με τέσσερις αναμετρήσεις ανοίγει απόψε η αυλαία της 20ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Β’ Βραζιλίας.

Ατλέτικο Γκοϊανιένσε – Οέστε (20/08, 01:15): Να δώσει συνέχεια στο αήττητο σερί των δυο αγώνων θέλει απόψε η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε, η οποία μετράει μια νίκη και μια ισοπαλία σε αυτό το σερί της. Νικηφόρα τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια μπροστά στο κοινό της. Από την πλευρά της, η Οέστε παραμένει αήττητη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές, με απολογισμό μια νίκη και τρεις ισοπαλίες. Αγνοεί την ήττα στα τρία τελευταία παιχνίδια μακριά από την έδρα της, όπου και μετράει δυο νίκες και μια ισοπαλία. Επιλογή μας το G/G στο αποψινό παιχνίδι.

Προγνωστικό: G/G (2.08 @ Stoiximan)

Μπραγκαντίνο – Βίλα Νόβα (20/08, 02:30): Να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα στην έδρα της Λοντρίνα (1-0) θέλει απόψε η Μπραγκαντίνο. Οι γηπεδούχοι έχουν επικρατήσει στα τρία από τα πέντε τελευταία παιχνίδια τους, έχοντας επίσης και δυο ήττες, με αποτέλεσμα να είναι οριακά εκτός επικίνδυνης ζώνης. Από την άλλη πλευρά, η Βίλα Νόβα κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες μετά από τρεις αγωνιστικές, με απολογισμό δυο ισοπαλίες και μια ήττα. Αναμένουμε γκολ και από τις δυο ομάδες και σε αυτό το παιχνίδι.

Προγνωστικό: G/G (1.91 @ Goalbet)

Τζόινβιλ – Λουβερντένσε (20/08, 02:30): Να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα θέλει απόψε η Τζόινβιλ, η οποία πρέρχεται από δυο διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα. Έχει επικρατήσει στα δυο από τα τρία τελευταία παιχνίδια μπροστά στο κοινό της. Από την άλλη πλευρά, η Λουβερντένσε αγνοεί τη νίκη εδώ και εφτά αγωνστικές, όπου και έχει απολογισμό τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Μετράει μόλις μια νίκη στα οκτώ τελευταία παιχνίδια μακριά από την έδρα της, έχοντας επίσης τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.95 @ Betshop)

Παρανά – Μπραζίλ ντε Πελότας (20/08, 02:30): Αγνοεί τη νίκη εδώ και πέντε αγωνιστικές η Παρανά, η οποία έχει απολογισμό τρεις ισοπαλίες και δυο ήττες. Θέλει να επιστρέψει άμεσα στα θετικά αποτελέσματα, ποντάροντας και στο γεγονός πως παραμένει αήττητη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια μπροστά στο κοινό της. Από το δικό της αήττητο σερί στο προέρχεται η Μπραζίλ ντε Πελότας, η οποία μετράει δυο νίκες και δυο ισοπαλίες σε αυτό το σερί της, έχοντας επικρατήσει στα δυο τελευταία παιχνίδια της.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.95 @ Magicbet)