ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Με το απόλυτο έκλεισε το ευρωπαϊκό βράδυ της Πέμπτης για τη στήλη, 2/2 στα προγνωστικά στοιχήματος για τα παιχνίδια των ελληνικών ομάδων αν και όχι όπως θα το θέλαμε! Με το σκορ στο 1-1 από το πρώτο ημίχρονο στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” μας αρκούσε ένα ακόμη γκολ από οποιαδήποτε ομάδα για το gg και over 2.5 που είχαμε επιλέξει, δυστυχώς το πέτυχαν στις καθυστερήσεις οι Γερμανοί! Στην Τούμπα, παρά το ότι ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε νωρίς τα πράγματα εξελίχθηκαν πολύ άσχημα για την ομάδα του Λουτσέσκου, οι Δανοί ανέτρεψαν το σκορ, το 2-1 για την Κοπεγχάγη παρέμεινε μέχρι το τέλος και δικαίωσε την επιλογή μας στα 2-3 γκολ!

Γιουνάιτεντ – Σίτι Προγνωστικά

Με σούπερ ντέρμπι ανοίγει το πρόγραμμα της ημέρας, στις 14:30 η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φιλοξενεί τη Μάντσεστερ Σίτι στο “Ολντ Τράφορντ”, δε θα μπορούσαμε παρά να ασχοληθούμε! Τα δυσάρεστα της τελευταίας στιγμής για τους γηπεδούχους έχουν να κάνουν με τον Έντινσον Καβάνι, δεν αποσύρθηκε στο ξενοδοχείο με τους υπόλοιπους, πιθανότατα θα είναι εκτός με πρόβλημα τραυματισμού, αποκλείστηκε και από την αποστολή της εθνικής Ουρουγουάης, ο Ράσφορντ θα είναι, εκτός απροόπτου, ο παρτενέρ του Κριστιάνο στην επίθεση! Βαράν, θα μείνει εκτός περίπου ένα μήνα, και Πογκμπά, τιμωρημένος, επίσης δεν μπορούν να βοηθήσουν, μετά από το 3-0 βάλσαμο επί της Τότεναμ και την παρτίδα που σώθηκε με τα γκολ του Ρονάλντο στο 2-2 με την Αταλάντα για το Τσάμπιονς Λιγκ ένα ακόμη παιχνίδι-κριτήριο για το μέλλον του Σόλσκιερ!

Ο αντίπαλος είναι σαφώς ποιοτικότερος, στα θετικά για τη Γιουνάιτεντ το ότι ομάδες όπως η Σίτι, με την άμυνά τους ψηλά, ταιριάζουν στο παιχνίδι της, κυρίως στον ανοιχτό χώρο είναι απειλητικοί αλλά και αποτελεσματικοί οι “κόκκινοι διάβολοι”! Από πλευράς φιλοξενούμενων, η ήτττα…τη λες και σοκ από την Κρίσταλ Πάλας με 2-0 ξεπεράστηκε γρήγορα στο μεσοβδόμαδο 4-1 επί της Μπριζ, δεν έχει βρει ακόμη πατήματα ο Ντε Μπρόινε, Ζοάο Κανσέλο και Μπερνάρντο Σίλβα σηκώνουν πολύ βάρος στη δημιουργία, σε εξαιρετική κατάσταση και ο Φόντεν, ο τιμωρημένος Λαπόρτ θα απουσιάσει, ο Γουόκερ κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει! Το passing game των “πολιτών” δύσκολα θα αντιμετωπίσει προβλήματα από μια ομάδα που δε διακρίνεται, κάθε άλλο, για την πίεσή της στην μπάλα, το σύνηθες είναι σε παιχνίδια αυτού του επιπέδου οι δύο αντίπαλοι να αλληλοεξουδετερώνονται, εδώ περιμένω το ακριβώς αντίθετο! Επιλέγω over 3.00 ασιατικό, στο 1.95 η απόδοση στο STOIXIMAN! 

Γιουβέντους – Φιορεντίνα Προγνωστικά

Επόμενη στάση, Serie A, κάτι σαν ορεκτικό για το αυριανό “Ντέρμπι ντε Λα Μαντονίνα” το Γιουβέντους – Φιορεντίνα , σέντρα στο Τορίνο στις 19:00! Mε τη νίκη της επί της Ζενίτ η Γιούβε έκανε το 4/4 στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ και εξασφάλισε την πρόκριση, από το -16 προφανώς και δεν μπορεί να στοχεύει στην κορυφή, περιμένω ακριβώς αυτή η διαφορά της από Μίλαν και Νάπολι να την απελευθερώσει, και ο ίδιος ο Αλέγκρι ομολογεί ότι δεν μπορεί να έχει ρεαλιστικές φιλοδοξίες για τίτλο η ομάδα του! Κεν και ντε Σίλιο παραμένουν εκτός, επιστρέφει και τίθεται στη διάθεση του προπονητή του ο Ράμσεϊ, το ρεπορτάζ θέλει τους “μπιανκονέρι” με Ντιμπάλα και Μοράτα μπροστά, Κιέζα και Μπερναρντέσκι στις πτέρυγες, φουλ επίθεση!

Γκονσάλες, Ντραγκόβσκι και Πούλγκαρ εκτός για τους “βιόλα”, σε σούπερ φόρμα ο Βλάχοβιτς, χατ τρικ στο τελευταίο, γράφονται πολλά για συμφωνία του με τη Γιουβέντους και περιμένω προσπάθεια να δώσει απαντήσεις! Σαπονάρα, Καστροβίλι και Μποναβεντούρα υψηλής ποιότητας μεσαία γραμμή, με τους Κιελίνι και Μπονούτσι να μη γίνονται νεότεροι περιμένω προβλήματα στα μετόπισθεν για τους γηπεδούχους! Επιλέγω over 2.5 περιμένοντας ανοιχτό παιχνίδι, στο 1.93 η απόδοση στο STOIXIMAN!  

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ

14:30 MANTΣΕΣΤΕΡ Γ. – ΜΑΝ. ΣΙΤΙ / OVER 3.00 (ασιατικό) @ 1.95

19:00 ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ / OVER 2.5 @ 1.93