sportingbet

Συνέχεια στις υψηλές πτήσεις του και τις εντός έδρας εντυπωσιακές εμφανίσεις, διατηρώντας το αήττητο στο «Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας», θέλει απόψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος στις 21:00 φιλοξενεί τη Μονακό. Το ματς παίζει στη Sportingbet.

Οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα και να βάλουν στο… σακούλι την 6η νίκη της σεζόν! Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα προέρχονται από δύο εντός έδρας νίκες στη «διαβολοβδομάδα» επί των Άλμπα Βερολίνου και Φενερμπαχτσέ, «τρέχουν» ρεκόρ 5-2 και βρίσκονται στην τρίτη  θέση του βαθμολογικού πίνακα. Πάνω στο εξαιρετικό μομοέντουμ που έχουν, καλούνται να «χτίσουν» ενόψει της συνέχειας.

EuroLeague: Αγορές για κάθε πόντο! |21+ 

Στην αντίπερα όχθη, η Μονακό πανηγύρισε κι αυτή στην «διπλή» αγωνιστική της EuroLeague. Κι αν το 70-62 επί του Ερυθρού Αστέρα στο Πριγκιπάτο μπορεί να θεωρηθεί νίκη εντός… προγράμματος, κάτι τέτοιο δεν μπορεί να ειπωθεί και για το εκπληκτικό 97-802 επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας! Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι παρά ένα τρίποντο, οι Μονεγάσκοι δεν σημείωσαν 100 πόντους, αλλά ότι επέστρεψαν στο ματς ανατρέποντας διαφορά 22 πόντων!

Παίκτης… κλειδί για τη Μονακό είναι φυσικά ο Μάικ Τζέιμς. Ο πρώην γκαρντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με 14.4 πόντους και 4.9 ασίστ, είναι το πολυτιμότερο «γρανάζι» της ομάδας του Ζβέζνταν Μίτροβιτς. Ο Αμερικανός, στα έξι από τα επτά παιχνίδια της σεζόν ήταν «διψήφιος», καθώς μόνο στον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα σημείωσε λιγότερους από 10 πόντους, σκοράροντας 8.

Σε εξαιρετική κατάσταση για τον Ολυμπιακό, ο πρώτος σκόρερ του Τάιλερ Ντόρσεϊ των 13.3 πόντων μέσο όρο, ο οποίος σουτάρει 47.2%! Εκτός από τον 25χρονο γκαρντ, διψήφιο αριθμό πόντων για τους «ερυθρόλευκους» έχουν οι Σάσα Βεζένκοφ με 11.1 και ο Κώστας Σλούκας με 10.9.

EuroLeague: Διαθέσιμη σε ζωντανή μετάδοση*! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις