defensa-y-justicia

Δεύτερη σερί βραδιά που χάνουμε το απόλυτο στις λεπτομέρειες, κλείσαμε το πρόγραμμα της Πέμπτης με 5.5/7 σημεία και απολογισμό +107 μονάδες. Το δυνατό μας σημείο δεν επιβεβαιώθηκε, παρότι το ματς στην Τούμπα ξεκίνησε ιδανικά και για τον ΠΑΟΚ και για το Over 1.5 που είχαμε επιλέξει. Η ορμή της κερκίδας έφερε το γκολ του Ζίφκοβιτς στο 7′, αλλά στη συνέχεια, σε αντιπαράθεση με το χθεσινό μας τίτλο, ο ΠΑΟΚ ήταν που παρουσιάστηκε αφελής και όχι η Κοπεγχάγη. Κυνικότατοι οι Δανοί, έπαιξαν κανονικό κατενάτσιο μετά το 1-2, γλίτωσαν με μεγάλη δόση τύχης (τουλάχιστον) την ισοφάριση και έκαναν μπαράζ καθυστερήσεων. Πέραν όμως από το δυνατό σημείο, όλα τα άλλα βγήκαν! Το Over 2.5 στο Ουνιόν ΒερολίνουΦέγενορντ (1-2), το Under 2.5 στο ΓάνδηΠαρτιζάν (1-1),  το σκοράρισμα του Ζιελίνσκι σε απόδοση 4.00 και το παρολί μας κατά το 66%. Το Goal/Goal στο ΟλυμπιακόςΆιντραχτ (1-2) και το Over 2.5 στο ΑντβέρπΦενέρμπαχτσε (0-3) βγήκαν στο ημίωρο, αλλά στο Σλάβια ΠράγαςΜακάμπι Χάιφα (1-0) πήραμε μονάδα (VOID) με τον άσσο με -1 ασιατικό χάντικαπ.

Κρατάμε το τριψήφιο κέρδος της στήλης για 3η σερί μέρα και συνεχίζουμε σήμερα με ένα κουπόνι προθέρμανση για το πλούσιο Σ/Κ. Τα προγνωστικά στοιχήματος της Παρασκευής έρχονται από Αργεντινή, Πολωνία, Τουρκία και Πορτογαλία, εμπεριέχοντας αρκετό ρίσκο. 

Ντεφένσα ι Χουστίσια – Ροσάριο Σεντράλ

Το δυνατό σημείο της ημέρας έρχεται από την Αργεντινή και την αγαπημένη μας εσχάτως Ντεφένσα ι Χουστίσια, η οποία τα μεσάνυχτα υποδέχεται τη Ροσάριο για την 20η αγωνιστική στην Liga Profesional της Αργεντινής.

“Πετάει” και αγωνιστικά και ψυχολογικά η ομάδα του Μπεκασέσε με 5 νίκες και μία ισοπαλία από το ξεκίνημα του Οκτώβρη. Δεν είναι μόνο τα αποτελέσματα, η Ντεφένσα δεν παίζει άμυνα όπως λέει το όνομά της, είναι πολύ δημιουργική, παίζοντας ταχύτατα στην ανάπτυξή της με παίκτες που έχουν ξεκάθαρους ρόλους και βρίσκονται όμορφα μεταξύ τους. Τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου πέρασε και από την έδρα της Ράσινγκ δικαιότατα με 1-2, μας πλήρωσε τότε το δυνατό μας σημείο και έχει μπει για τα καλά στο κυνήγι μίας θέσης στο επόμενο Κόπα Σουνταμερικάνα. Και στα 6 τελευταία παιχνίδια της σκόραρε 2+ γκολ και η ασταθής άμυνα της Ροσάριο μοιάζει πολύ δύσκολο να αντισταθεί. Η ομάδα του Κίλι Γκονσάλες γλίτωσε από διασυρμό την Κυριακή στη Σάντα Φε με την Ουνιόν (3-1) και δεν έπειθε ούτε στο αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων που προηγήθηκε. Συγκυριακά γλίτωσε ήττες. Στις 3/4 τελευταίες εξόδους της δέχθηκε 2+ γκολ.

Θα στηρίξουμε τους γηπεδούχους που βγάζουν υγεία στο παιχνίδι τους, παίζουν σε υψηλότερη ταχύτητα και ένταση από τη Ροσάριο και είχαν δύο έξτρα μέρες ξεκούρασης/προετοιμασίας. Ποντάρουμε στην Ντεφένσα ι Χουστίσια μαζί με Over 1.5 στο 2.20.

Σλασκ Βρότσλαβ – Γιαγκελόνια

Μεταφερόμαστε στην Πολωνία για το ποντάρισμα στα γκολ. Σλασκ εναντίον Γιαγκελόνια για την 14η αγωνιστική της Esktraklasa. 5η με 20 βαθμούς η Σλασκ, 9η με 17 η Γιαγκελόνια.

Η Σλασκ διέλυσε τη Βίσλα στην Κρακοβία με 0-5, πριν ηττηθεί αδίκως την περασμένη αγωνιστική στην έδρα της Νιετσιέτζα με 4-3. Σκόραρε 8 φορές και θα μπορούσε να έχει βρει δίχτυα άλλες τόσες με βάση τις ευκαιρίες που έφτιαξε. Σε πολύ καλή κατάσταση o Ισπανός φορ Εξπόσιτο, σκοράρει και δημιουργεί. Η Γιαγκελόνια είναι σκληροτράχηλη στο Μπιάλιστοκ, όπου έχει πάρει τους 13/17 βαθμούς της, μακριά από αυτό έχει δεχθεί 10 γκολ σε 5 παιχνίδια. Προσφάτως στο Σζσέτσιν έφαγε 4 από την Πογκόν. Δεν θα εμπιστευτούμε τη Σλασκ στον άσσο, αφού η άμυνά της μπάζει, θα πάμε με το Over 1.5 σε απόδοση 2.05.

Ρίζεσπορ – Αλάνιασπορ

Η “μίνι-μπόμπα” που επιλέγουμε σήμερα είναι τούρκικη. Λόγω πρόσφατης εικόνας των δύο ομάδων. Μπορεί η Ρίζεσπορ να είναι ουραγός στη Superlig, αλλά προέρχεται από τις δύο καλύτερες εμφανίσεις της στη σεζόν. Την παρθενική της νίκη με 2-1 επί της Γκιρεσούνσπορ και την πολύ ανταγωνιστική εμφάνιση στην έδρα της πρωτοπόρου Τραμπζονσπόρ, όπου ηττήθηκε πολύ δύσκολα με 2-1, ενώ προηγήθηκε. Έχει το υλικό να ανακάμψει με Πογιάνπαλο, Μπολάσι, Μπόιντ και Ρεμί ως επιθετικά ατού.

Από την άλλη η Αλάνιασπορ βρίσκεται πολύ ψηλά στη βαθμολογία, τρίτη για την ακρίβεια, αλλά “ξεζούμισε” τέσσερις πόντους στα δύο τελευταία παιχνίδια της. Μαγική εικόνα η νίκη με 1-2 στην έδρα της Φενέρμπαχτσε, ισοφάρισε στο τέλος την Γκιόζτεπε (2-2) εντός έδρας στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της. Δεν βλέπουμε μεγάλες διαφορές ανάμεσα στις δύο ομάδες, με βάση την πρόσφατη εικόνα τους, η Ρίζεσπορ έχει αναπτερωμένο ηθικό και θα ρισκάρουμε στον άσσο της, σε απόδοση 3.60.

Ζιλ Βισέντε – Αρούκα

Τέλος, θα ρισκάρουμε και στην Πορτογαλία. Πολύ περίεργα τα αποτελέσματα και των δύο ομάδων τις δύο τελευταίες αγωνιστικές. Αμφότερες δεν πηραν αυτό που άξιζαν πριν δύο εβδομάδες, η Ζιλ Βισέντε σφυροκόπησε την Μπράγκα αλλά ηττήθηκε 0-1, ενώ η Αρούκα έμεινε στο 0-0 στην έδρα της Πάσος Φερέιρα ούσα πολύ άτυχη. Και οι δύο έπεσαν σε τερματοφύλακες που κατέβασαν ρολά. Αντιθέτως, στα πρόσφατα παιχνίδια τους πήραν νίκες δίχως να το αξίζουν. Θα ποντάρουμε να εξισσοροπηθεί το ποδοσφαιρικό “κάρμα” βάζοντας την ισοπαλία σε απόδοση 3.50 στις αποψινές επιλογές μας.

Προγνωστικά Στοιχήματος

21:30 | Σλασκ Βρότσλαβ – Γιαγκελόνια | Σλασκ Οver 1.5 (2.05 @ Betshop)

00:00 | Ντεφένσα ι Χουστίσια – Ροσάριο Σεντράλ | 1 & Over 1.5 (2.20 @ Bet365)

To “Χινάρι”

21:00 | Ζιλ Βισέντε – Αρούκα | Χ (3.50 @ Stoiximan)

Η “μπόμπα”

19:00 | Ρίζεσπορ – Αλάνιασπορ | 1 (3.60 @ Stoiximan)