αντπυπας προγνωστικα 4 νοεμβριου

Για δεύτερη στη σειρά μέρα η στήλη είχε το απόλυτο στα προγνωστικά στοιχήματος. Το τριήμερο των ευρωπαϊκών διοργανώσεων κυλά εξαιρετικά και ελπίζω σήμερα να συνεχίσουμε στους ίδιους ρυθμούς.

Η τριάδα που σας πρότεινε χθες πέρασε σχετικά εύκολα. Και λέω σχετικά γιατί τα δύο παιχνίδια είχαν «καθαρίσει» από το ημίχρονο και μόνο στο Ντόρτμουντ – Άγιαξ έπρεπε να φτάσουμε στο τελευταίο δεκάλεπτο για να πληρωθούμε.

Συγκεκριμένα, η Λίβερπουλ κέρδισε την Ατλέτικο Μαδρίτης και πέρασε ο «άσος» και η Σπόρτινγκ καθάρισε εύκολα την Μπεσίκτας για να έρθει ο «άσος» σε συνδυασμό με το over 2,5. Για το συγκεκριμένο παιχνίδι, σας είχα γράψει ότι ποντάρω στην αμυντική γραμμή των Τούρκων και φυσικά οι… παικταράδες τους, έκαναν το καθήκον τους. Η τριάδα έκλεισε με το goal/goal & over 2,5 στην αναμέτρηση της Ντόρτμουντ με τον Άγιαξ και πάμε σήμερα σε Γιουρόπα και Κόνφερανς Λιγκ, για να τριτώσει το καλό…

Μπρόντμπι – Ρέιντζερς προγνωστικά

Κουμάντο στον όμιλο κάνει η Λιόν, η οποία μετρά τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς και αν εκμεταλλευθεί και την έδρα της κόντρα στην Σπάρτα, θα εξασφαλίσει από τώρα την πρόκριση και οι Τσέχοι θα μείνουν στους τέσσερις βαθμούς.

Τα γράφω αυτά γιατί το παιχνίδι της Μπρόντμπι με τη Ρέιντζερς είναι πέρα για πέρα κρίσιμο. Οι Σκωτσέζοι βρίσκονται στην 3η θέση με τρεις βαθμούς και οι γηπεδούχοι στην 4η με έναν μόλις πόντο. Εύκολα λοιπόν γίνεται αντιληπτό, ότι όποιος κερδίσει το μεταξύ τους παιχνίδι θα μείνει ζωντανός και αν έρθει και «διπλό», τότε η ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ θα αποκτήσει προβάδισμα για την 2η θέση.

Η Μπρόντμπι δεν έχει πετύχει ακόμα γκολ στον όμιλος και ο βαθμός που έχει μαζέψει είναι στο εντός έδρας ματς με την Σπάρτα (0-0). Σήμερα στοχεέι να κάνει σεφτέ τόσο στις νίκες, όσο και στα γκολ. Για το πρώτο κομμάτι, δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά. Για να σκοράρει όμως, δεν είναι απίθανο. Όπως και να δεχθεί γκολ. Το 1,70 που δίνει το goal/goal θα το τιμήσω και ελπίζω να περάσει, γιατί τα άλλα δύο ματς είναι βραδινά.

ΠΑΟΚ – Κοπεγχάγη προγνωστικά

Ματς που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την 1η θέση του ομίλου. Μπορεί κάποιος να υποστηρίξει και θα συμφωνήσω μαζί του, ότι ο ΠΑΟΚ κρατά την τύχη στα χέρια του, Κερδίζει και ξεφεύγει τέσσερις βαθμούς από τους Δανούς και θα έχει και εντός έδρας παιχνίδι με την ομάδα από το Γιβραλτάρ.

Για την Κοπεγχάγη την άποψή μου την γνωρίζετε. Είναι από τις ομάδες που ακολουθώ στο στοίχημα και μπορεί να μην βρίσκεται σε καλή κατάσταση (έστω και αν κέρδισε το τελευταίο της παιχνίδι με την Βέιλε), αλλά ποτέ δεν την ξεγράφω. Θα παίξει στη Τούμπα με έναν και μοναδικό στόχο. Να πάρει αποτέλεσμα. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρει. Αυτό που περιμένω είναι να παίξει ανοιχτά και θα προσπαθήσει να σκοράρει. Κάτι, που συμβαίνει και στα έξι τελευταία της ματς. Θα αφήσει χώρους γιατί δεν μπορεί να παίξει διαφορετικά. Δεν είναι ομάδα που θα κλειστεί πίσω και θα παίξει σκυλίσια άμυνα.  Το over 2,5 σε απόδοση 1,93 θα το αγοράσω.

Ρόμα – Μπόντο προγνωστικά

Και να θέλουν να ξεχάσουν οι παίκτες της Ρόμα το προ δύο εβδομάδων, παιχνίδι στη Νορβηγία δεν γίνεται. Για την ακρίβεια, το αποτέλεσμα του συγκεκριμένου αγώνα δεν πρόκειται να ξεχαστεί ποτέ. Γιατί μόνο σύνηθες φαινόμενο δεν είναι η Μπόντο Γκλιμτ να κερδίζει τη Ρόμα με 6-1!

Δεν είναι μόνο το κίνητρο στο συγκεκριμένο ματς. Ναι μεν, μπορεί να κρίνεται σε μεγάλο βαθμό η πρώτη θέση του ομίλου, αλλά υπάρχει και η εκδίκηση που θα θελήσουν να πάρουν οι Ιταλοί. Εκτιμώ ότι οι γηπεδούχοι δεν θα ψάξουν μια απλή νίκη. Θα προσπαθήσουν να πετύχουν αρκετά γκολ. Το αν θα τα καταφέρουν είναι μια άλλη ιστορία.

Οι Νορβηγοί δεν είναι κάποια τυχαία ομάδα. Παίζουν αρκετά καλό ποδόσφαιρο και μόνο από σπόντα δεν βρίσκονται αγκαλιά με τον τίτλο στο πρωτάθλημα τους. Θα παίξουν και σήμερα το παιχνίδι τους και δεν θα μου προκαλέσει καμία έκπληξη, ένα σκοράρουν και πάλι. Θα ρισκάρω και θα πάρω το over 3,5, μιας και περιμένω να γίνει ο κακός χαμός στη Ρώμη…

Anytime scorer

Στο ματς του Ολυμπιακού με την Άιντραχτ θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό η 1η θέση του ομίλου. Ως γνωστόν στα παιχνίδια των «ερυθρόλευκων» δεν πηγαίνω σε σημεία, για γούρι. Το να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα ο Μασούρας στο 3,25 έχει αξία. Σε όλα τα μεγάλα ματς είναι πρωταγωνιστής. Θα τον τιμήσω και για πρώτο σκορ στο 8,50…

Με τους παίκτες του ΠΑΟΚ δεν τα πάω καλά. Όσες φορές άγγιξα κάποιον δεν με δικαίωσε. Επειδή όπως σας ανέφερα και προηγουμένως βλέπω στην Τούμπα να μπαίνουν αρκετά γκολ, θα ρισκάρω και με τον Γουίντ των φιλοξενούμενων στο 2,87.

Όλα αυτά φυσικά σε fun bet.

Προγνωστικά στοιχήματος

19:45 ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ – ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ goal/goal (1,75 @ Betshop)

22:00 ΠΑΟΚ – ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ over 2,5 (1,93 @ Stoiximan)

20:00 ΡΟΜΑ – ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ over 3,5 (2,06 @ Betshop)

Fun Bet

19:45 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΪΝΤΡΑΧΤ anytime scorer Μασούρας (3,25 @ Stoiximan)

22:00 ΠΑΟΚ – ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ anytime scorer Γουίντ  (3,25 @ Stoiximan)