paok-zivkovic

Ας μην είμαστε πλεονέκτες, αλλά χθες ήμασταν τόσο κοντά στο απόλυτο. Βγάλαμε 5/6 σημεία, με απολογισμό ημέρας στις +150 μονάδες! Εύκολα από ημίχρονο βρήκε το Goal/Goal στο ΡεάλΣαχτάρ (2-1), πληρωθήκαμε και το πρώτο δυνατό σημείο με 1Χ & Goal/Goal στο ΜίλανΠόρτο (1-1), έστω κι αν οι “δράκοι” ήταν καλύτεροι στο ματς. Δίχως ίχνος άγχους βγήκε το παρολί μας σε απόδοση 4.26 με Λίβερπουλ, Over 2.5 στο ΣπόρτινγκΜπεσίκτας και Goal/Goal στο ΛειψίαΠαρί, από ημίχρονο ήμασταν πληρωμένοι. Αυτό που πόνεσε όμως ήταν ο κουβάς ημιχρόνου στο Μάντσεστερ. Επιλέξαμε Σίτι 1/1 & Over 2.5 κι η ομάδα του Γκουαρδιόλα είπε να τα βάλει όλα στο δεύτερο μέρος…

Είμαστε “ζεστοί και συνεχίζουμε σήμερα Πέμπτη (04/11) τα προγνωστικά στοιχήματος από Europa & Conference League.

ΠΑΟΚ – Κοπεγχάγη Προγνωστικά

Το δυνατό μας σημείο έρχεται από την Τούμπα, η οποία άνοιξε και τη Θύρα 4 το Σάββατο. Άρα η ατμόσφαιρα θα είναι ακόμη καλύτερη για την ομάδα του Λουτσέσκου που πήρε κεφάλι στον όμιλο με το διπλό στο “Πάρκεν” και απόψε έχει ευκαιρία να “αγκαλιάσει” την 1η θέση με νίκη. Στην Κοπεγχάγη εκμεταλλεύτηκε την αποβολή του αντίπαλου τερματοφύλακα νωρίς, αλλά η κόκκινη του Γκραμπάρα ήταν αποτέλεσμα της αφελούς προσέγγισης των Δανών, η οποία συνεχίστηκε και με 10 παίκτες. Πολύ ψηλά η άμυνα, ανέμελη πίεση, δίχως πολλή ένταση και σωστές τοποθετήσεις. Ο ΠΑΟΚ, έκανε “πάρτι” στον ανοιχτό χώρο και θα έπρεπε να έχει πετύχει εύκολα 4 γκολ αν οι Σβιντέρσκι και σία ήταν πιο σοβαροί στις τελικές τους προσπάθειες.

Η Κοπεγχάγη χρειάστηκε να παίξει με τη χειρότερη ομάδα της Δανίας για να κρατήσει ανέπαφη την εστία της και να επιστρέψει στις νίκες. Προερχόταν από δύο “γκέλες” με Βίμποργκ (1-1) και Σοντερίσκε (1-1) και μετά το 1-2 του ΠΑΟΚ έχασε με το ίδιο σκορ στο ντέρμπι με την Μπρόντμπι. Την Κυριακή όμως υποδέχθηκε τη δύσμοιρη Βέιλε που είναι ουραγός και έχει δεχθεί 35 γκολ σε 14 παιχνίδια! Η ομάδα του Θόρουπ την κέρδισε με 3-0, αλλά δεν δοκιμάστηκε αμυντικά, όπως θα δοκιμαστεί απόψε. Γενικά μας έχει δείξει μία αμυντική αφέλεια φέτος, ειδικά μετά τον τραυματισμό του Ζέκα και το γεγονός ότι ήρθε στη Θεσσαλονίκη δίχως να τη βολεύει η ισοπαλία θα την κάνει να πάρει κι άλλα ρίσκα, τα οποία ο Λουτσέσκου περιμένουμε να εξαργυρώσει. Οι αμυντικά αφελείς ομάδες στην Τούμπα δεν περνάνε καλά. Επειδή όμως ούτε ο ΠΑΟΚ πατάει καλά στην άμυνα και δέχεται γκολ σε ελάχιστες τελικές των αντιπάλων, δεν θα πάμε με τον άσσο. Θα επιλέξουμε το Over 1.5 του ΠΑΟΚ, το οποίο πληρώνει (2.15) λίγο χαμηλότερα από τη νίκη του, αλλά δεν θα έχουμε να ανησυχούμε για τις ασπρόμαυρες “τρύπες” στα μετόπισθεν για να πληρωθούμε.

Ουνιόν Βερολίνου – Φέγενορντ

Πριν δύο εβδομάδες στο μεταξύ τους αγώνα στο Ρότερνταμ ποντάραμε στο Over 3 και επιβεβαιωθήκαμε με σχετική άνεση. Η Φέγενορντ ήταν πολύ καλύτερη και θα μπορούσε να έχει γράψει μεγαλύτερο σκορ από το τελικό 3-1. Σήμερα περιμένουμε τους Γερμανούς να έχουν την πρωτοβουλία, όντας σε μειονεκτική θέση στον όμιλο με τρεις πόντους, την ώρα που οι Ολλανδοί είναι πρώτοι με 7.

Η Ουνιόν είδε το αήττητο σερί 21 αγώνων στην έδρα της να σπάει το Σάββατο από τους θυμωμένους Βαυαρούς, δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει την επιθετικότητα της Μπάγερν, αλλά δημιουργικά πήρε καλό βαθμό, πέτυχε δύο γκολ και απείλησε κι άλλες φορές το Νόιερ. Έχει ξεκάθαρο πλάνο η ομάδα του Ουρς Φίσερ, βγάζει γρήγορες συνεργασίες επιθετικά, διαθέτει έναν φορ ολκής στο πρόσωπο του Αβονίγι και απόψε οφείλει να ρισκάρει για τη νίκη μπροστά στο ένθερμο κοινό της. Η Φέγενορντ θα έχει χώρους να βγαίνει στην κόντρα και βλέπουμε ξανά γεμάτο παιχνίδι μεταξύ τους. Θα ποντάρουμε πάλι στα γκολ, με το απλό Over 2.5 να έχει αξία ακόμη και στο 1.80.

Γάνδη – Παρτιζάν

Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν πριν δύο εβδομάδες στο Βελιγράδι και πρόσφεραν ένα κακό παιχνίδι από άποψη θεάματος, με λιγοστές ευκαιρίες και αργό ρυθμό. Η Γάνδη επικράτησε με 0-1, κράτησε ανέπαφη την εστία της στα 5/7 τελευταία παιχνίδια της. Συμπαγής ομάδα οι Βέλγοι και απόψε ουσιαστικά εξασφαλίζουν την πρωτιά στον όμιλο και με ισοπαλία. Άρα δεν πρόκειται να ρισκάρουν, θα περιμένουν το λάθος των Σέρβων, οι οποίοι τα έχουν βγάλει όλα under στον όμιλο. Δεν περιμένουμε πολύ επιθετική προσέγγιση ούτε από την Παρτιζάν, μετά την ήττα στο πρώτο μεταξύ τους ματς. Θα κάνουμε σπάνιο ποντάρισμα σε Under 2.5, το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 1.95.

Το παρολί

Χθες επιβεβαιώθηκε με χαρακτηριστική ευκολία το παρολί μας, άρα ποντάρουμε με αυτοπεποίθηση απόψε σε μία τριάδα σαφώς υψηλότερης δυσκολίας και απόδοσης (5.67).

Ξεκινάμε από το “Καραϊσκάκης”, όπου στις 19:45 ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Άιντραχτ, στην άτυπη ρεβάνς του 3-1 στην Φρανκφούρτη. Καμία από τις δύο ομάδες δεν πείθει αμυντικά, ενώ στην ανάπτυξή τους έχουν μπόλικη ποιότητα. Ο Ολυμπιακός δέχθηκε γκολ και στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του, ακόμη κι από ΠΑΣ και Παναιτωλικό και στη Γερμανία έδειξε ότι δυσκολεύεται να διαχειριστεί την ενέργεια που βγάζει η ομάδα του Γκλάσνερ. Περιμένουμε να βγάλουν φάσεις οι φιλοξενούμενοι, το ίδιο φυσικά περιμένουμε και από τους “ερυθρολεύκους” απέναντι σε μία άμυνα δίχως ισορροπία. Επιλογή το Goal/Goal, σε απόδοση 1.65.

Συνεχίζουμε στις 22:00, στην Πράγα θα ποντάρουμε σε μία σχετικά άνετη νίκη της Σλάβια απέναντι στη Μακάμπι Χάιφα. Ποιοτικότερη και πολύ πιο έμπειρη στο ευρωπαϊκό στερέωμα η πρωταθλήτρια Τσεχίας, έστω κι αν δεν είναι η ίδια ομάδα των προηγούμενων ετών. Πηγαίνει στο ματς με καλή ψυχολογία μετά τη νίκη στο ντέρμπι κορυφής με την Πλζεν και αντιμετωπίζει μία περιορισμένων δυνατοτήτων Μακάμπι, ειδικά εκτός έδρας, η οποία θα έχει και αρκετές απουσίες απόψε. Πάμε για την έξτρα αξία με τη Σλάβια στον άσσο με -1 ασιατικό χάντικαπ, σε απόδοση 1.90.

Και κλείνουμε επιστρέφοντας στον όμιλο του Ολυμπιακού, που είναι γεμάτος γκολ. Δεν θα πρωτοτυπήσουμε στο ΑντβέρπΦενέρμπαχτσε, πριν δύο εβδομάδες οι δυο τους μας πλήρωσαν από ημίχρονο στο Goal/Goal & Over, θα τους τιμήσουμε ξανά με το απλό Over 2.5, σε απόδοση 1.80. Δεν άλλαξαν τα δεδομένα, επιθετικές ομάδες αμφότερες με κενά στην άμυνα και με επιτακτική ανάγκης νίκης απόψε για να έχουν ελπίδες για πρόκριση στα νοκ άουτ του Europa League.

Ο σκόρερ

Και κλείνουμε με τον σκόρερ της ημέρας. Ποντάρουμε σε Πολωνό που παίζει στην Πολωνία, αλλά όχι ως γηπεδούχος. Στο ΛέγκιαΝάπολι υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί, οι γηπεδούχοι παραπαίουν εντός των συνόρων, ξεπέρασαν τον εαυτό τους στις δύο νίκες του ομίλου και σήμερα δύσκολα θα αντέξουν απέναντι στην ομάδα του Σπαλέτι που έχει σούπερ αυτοπεποίθηση από το σερί στη Serie A. Δίχως Οσιμχέν μπροστά η Νάπολι απόψε, αλλά με αρκετούς βασικούς σύμφωνα με τα ρεπορτάζ. Ένας εξ αυτών, στη θέση “10” θα είναι ο Πιοτρ Ζιελίνσκι. Σε πολύ καλή κατάσταση ο Πολωνός χαφ, καταλυτικός στη μέχρι τώρα πορεία των “παρτενοπέι¨, την Κυριακή σκόραρε στο Σαλέρνο, ενώ είχε και δοκάρι νωρίτερα. Είναι μέσα στις φάσεις, θα νιώθει οικεία σήμερα στη Βαρσοβία και η απόδοση να σκοράρει είναι αξιόλογη. Επιλογή λοιπόν το Anytime Σκοράρισμα του Ζιελίνσκι σε απόδοση 4.00.

Προγνωστικά Στοιχήματος

19:45 | Γάνδη – Παρτιζάν | Under 2.5 (1.95 @ Bet365)

22:00 | ΠΑΟΚ – Κοπεγχάγη | ΠΑΟΚ Over 1.5 (2.15 @ Betshop)

22:00 | Ουνιόν Βερολίνου – Φέγενορντ | Over 2.5 (1.80 @ Stoiximan)

Το παρολί

19:45 | Ολυμπιακός – Άιντραχτ Φρανκφούρτης | Goal/Goal (1.65 @ Stoiximan)

22:00 | Σλάβια Πράγας – Μακάμπι Χάιφα | Σλάβια -1 (1.90 @ Bet365)

22:00 | Αντβέρπ – Φενέρμπαχτσε | Over 2.5 (1.81 @ Betshop)

O σκόρερ

19:45 | Λέγκια – Νάπολι | Ζιελίνσκι Anytime Σκόρερ (4.00 @ Bet365)