Λίβερπουλ Σαλάχ Μανέ

Εξαιρετικά ξεκίνησε το ευρωπαϊκό τριήμερο για την στήλη. Και οι δύο βασικές επιλογές πέρασαν, αλλά και ο anytime scorer. Συγκεκριμένα, στο Μόναχο, η Μπενφίκα έγινε η πρώτη ομάδα στην Ευρώπη που παραβίασε την εστία της Μπάγερν. Για την ακρίβεια το έκανε δύο φορές, πέτυχε και ένα άλλο γκολ που σωστά ακυρώθηκε ως οφσάιντ, οπότε το goal/goal που θέλαμε ήρθε εύκολα και από το ημίχρονο.

Στο ματς της Γιουβέντους, θέλαμε νίκη των Ιταλών και να σημειωθούν τουλάχιστον δύο γκολ στο ματς. Η επιλογή μου ήταν αυτή αφενός γιατί δεν περίμενα ότι θα ανοίξει τόσο το παιχνίδι , από πλευράς σκοραρίσματος και αφετέρου γιατί φοβόμουν το 2-0. Εύκολα λοιπόν επιβεβαιώθηκε ο «άσος σε συνδυασμό με το over 1,5.

Επίσης στο ίδιο ματς, σας είχα γράψει ότι αξίζει το να βρει κάποια στιγμή δίχτυα ο Ντιμπάλα σε απόδοση 2,40. Εν τέλει σκόραρε πρώτος στο ματς για να μην έχουμε σασπένς. Πάμε στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος, τα οποία είναι αυτονόητο ότι θα αφορούν και πάλι ματς του Τσάμπιονς Λιγκ.

Λίβερπουλ – Ατλέτικο Μαδρίτης προγνωστικά

Την δυνατότητα να καθαρίσει τη μπουγάδα, να προκριθεί και να εξασφαλίσει την 1η θέση του ομίλου, έχει σήμερα η Λίβερπουλ. Οι «κόκκινοι» αν καταφέρουν να ρίξουν στο καναβάτσο την Ατλέτικο Μαδρίτης, είναι πολύ πιθανό στα δύο εναπομείναντα ματς του ομίλου να παίξουν με τον… Ίαν Ρας.

Οι Ισπανοί σίγουρα θέλουν να πάρουν αποτέλεσμα, καθώς δίνουν μάχη με την Πόρτο για την 2η θέση, μιας και οι δύο ομάδες ισοβαθμούν με τέσσερις πόντους. Η τέταρτη της παρέας η Μίλαν, για να μπει στο κόλπο, πρέπει να κερδίσει την Πόρτο και να χάσει η Ατλέτικο στην Αγγλία.

Το Άνφιλντ δίνει πάντα ώθηση στους γηπεδούχους, η ατμόσφαιρα θα είναι για μία ακόμη φορά εντυπωσιακή και ευελπιστώ στο τέλος του ματς να υπάρχει γιορτή και όχι κηδεία,. Γιατί τον «άσο» στο 1,73 θα τον τιμήσω…

Ντόρτμουντ – Άγιαξ προγνωστικά

Την προηγούμενη αγωνιστική,. Ο Άγιαξ φιλοξένησε τη Ντόρτμουντ και ακόμα της… βάζει γκολ. Οι Ολλανδοί κέρδισαν με 4-0, δίνοντας συνέχεια στην εντυπωσιακή τους παρουσία στον όμιλο. Μετρούν τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς και φυσικά βρίσκονται μια ανάσα από την πρόκριση.

Οι Γερμανοί σίγουρα θέλουν να πάρουν ρεβάνς, για την βαριά τους ήττα στην Ολλανδία, αλλά δεν είμαι βέβαιος ότι μπορεί να τα καταφέρουν. Θα αποφύγω το σημείο στην συγκεκριμένη αναμέτρηση και θα πάω στο συνδυαστικό goal/goal & over 2,5. Ας σκοράρουν και οι δύο ομάδες και στη συνέχεια ας κερδίσει ο καλύτερος. Η απόδοση του combo είναι στο 1,70…

Σπόρτινγκ – Μπεσίκτας προγνωστικά

Η Σπόρτινγκ έμεινε ζωντανή στο κόλπο της πρόκρισης, επειδή την περασμένη αγωνιστική πήγε και διέσυρε την Μπεσίκτας στην Τουρκία. Κέρδισε με 4-1 και τώρα θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες της κόντρα στους «αετούς». Κάλλιστα μπορεί να τα καταφέρει, μιας και η Μπεσίκτας έχει… χίλιους τρόπους να δέχεται γκολ. Για την ακρίβεια, μετρά 10 σερί παιχνίδια, σε όλες τις διοργανώσεις, που παραβιάστηκε η εστία της.

Οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί και αν καταφέρουν και κερδίσουν θα διατηρήσουν τις ελπίδες τους για πρόκριση. Επειδή ο «άσος» είναι μικρός από πλευράς απόδοσης, θα κολλήσω και το over 2,5 για να φτάσει στο 1,90. Ποντάρω στην άμυνα των Τούρκων…

Προγνωστικά στοιχήματος

22:00 ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ 1 (1,73 @ Stoiximan)

22:00 ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΑΓΙΑΞ goal/goal & over 2,5 (1,70 @ Stoiximan)

22:00 ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ – ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ 1 & over 2,5 (1,90 @ Stoiximan)