sportingbet

Να ξεπεράσει το σοκ της εντός έδρας ήττας από την Κρίσταλ Πάλας με νίκη επί της Κλαμπ Μπριζ, θέλει απόψε η Μάντσεστερ Σίτι, ώστε να βρεθεί ακόμη πιο κοντά στη νοκ άουτ φάση του Champions League. Η Παρί Σεν Ζερμέν, που βρίσκεται στην πρώτη θέση του 1ου ομίλου, δοκιμάζεται στη Γερμανία και το γήπεδο της ουραγού, Λειψίας. Τα παιχνίδια παίζουν στη Sportingbet.

Στον δεύτερο όμιλο, που βάσει ονομάτων είναι ο πιο δύσκολος, η Μίλαν παίζει στο «San Siro» με την Πόρτο. Οι πρωτοπόροι του ιταλικού πρωταθλήματος φιλοδοξούν στην πρωτεύουσα της Λομβαρδίας και μπροστά στον κόσμο τους να πάρουν την πρώτη τους νίκη, στην επιστροφή τους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης! Η Ατλέτικο Μαδρίτης, μετά τον αποκλεισμό της Λίβερπουλ από τους «16» του Champions League το 2020, επιστρέφει στο «Anfield», σε ματς για την 4η αγωνιστική. Οι «κόκκινοι» με τους τρεις βαθμούς… κλειδώνουν την πρόκρισης στη νοκ άουτ φάση της διοργάνωσης. 

Build A Bet*: Συνδυασμός ακόμα περισσότερων αγορών στον ίδιο αγώνα του Champions League μόνο με ένα κλικ! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις 

Ρεβάνς για τη συντριβή που υπέστη στο Άμστερνταμ από τον Άγιαξ, αλλά και για να ισοβαθμήσει στην κορυφή του 3ου ομίλου με τον «Αίαντα», θέλει η Ντόρτμουντ απόψε στο γήπεδο της. Νίκη ψάχνει και η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας στην έδρα της επί της Μπεσίκτας. Οι Πορτογάλοι, με τους τρεις βαθμούς, φτάνουν πολύ κοντά στο να κάνουν δική τους την τρίτη θέση, εξασφαλίζοντας τη συνέχεια της ευρωπαϊκής τους πορείας στο Europa League, ενώ συνεχίζουν να έχουν αξιώσεις και για την δεύτερη θέση, αναλόγως και με αποτέλεσμα του άλλου αγώνα. 

Οι δύο ομάδες που… οδηγούν την κούρσα της πρόκρισης στη φάση των 16 κορυφαίων ομάδων του Champions League στον 4ο όμιλο παίζουν εντός έδρας. Ο λόγος για τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία φιλοξενεί στο «Santiago Bernabeu» τη Σαχτάρ Ντόνετσκ και τη Σέριφ που παίζει στο Τίρασπολ με την Ίντερ. Αμφότερες έχουν από 6 βαθμούς, με τους «νερατζούρι» να βρίσκονται στους 4, ενώ οι Ουκρανοί είναι ουραγοί με 1 βαθμό, χωρίς γκολ υπέρ τους και με τη χειρότερη άμυνα στον όμιλο. 

Online στοίχημα στο Champions League! |21+

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι 

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις