Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προγνωστικά

Δύο στα δύο με…αστερίσκο την Κυριακή για τη στήλη, όλα άρχισαν με τον καλύτερο τρόπο, το over 2.5 που είχαμε επιλέξει στο παιχνίδι της Ατλέτικο με την Μπέτις προέκυψε, έστω και…καθυστερημένα! Ο Ζοάο Φέλιξ έκανε το 3-0 για τους “ροχιμπλάνκος” στο 80′, αυτό ήταν και το τελικό σκορ, για να είμαι ειλικρινής περίμενα και από τους φιλοξενούμενους να σκοράρουν αλλά ουδόλως μας ενόχλησε! Στο ντέρμπι της Ρόλα με τη Μίλαν στο “Ολύμπικο” ήταν οι “ροσονέρι” αυτοί που έδιναν τον τόνο, με ηγέτη το Ζλάταν που έκανε το 1-0 και κέρδισε πέναλτι για το 2-0 κυριάρχησαν απόλυτα, με την αποβολή του Ερνάντεθ αναθάρρησαν οι γηπεδούχοι, μείωσαν με τον Ελ Σαράουι, διαμαρτύρονται και για πέναλτι στο τέλος, το 2-1 της ομάδας του Πιόλι δικαίωσε με…έκπτωση το over 2.75 ασιατικό στο οποίο είχαμε καταλήξει! Προχωράμε στα προγνωστικά στοιχήματος για σήμερα.

Αταλάντα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Προγνωστικά

Αγαπημένες της στήλης και το ξέρετε οι βραδιές του Τσάμπιονς Λιγκ, μια ακόμη μας περιμένει, πρώτο παιχνίδι που θα μας απασχολήσει αυτό ανάμεσα σε Αταλάντα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Μπέργκαμο! Οι ¨κόκκινοι διάβολοι” αντέδρασαν υποδειγματικά μετά από τη…σφαλιάρα από τη Λίβερπουλ, 3-0 την Τότεναμ στο Λονδίνο με τριάδα στην άμυνα που βελτίωσε αισθητά, έπαιξε ρόλο και η κακή κατάσταση του αντιπάλου, την ανασταλτική λειτουργία! Παρά το ότι δεν έχει το Λίντελεφ δεν αποκλείεται ο Σόλσκιερ να διατηρήσει τη νέα διάταξη με Μπαϊγί, στο τρελό πρώτο ματς μεταξύ των δύο ομάδων οι Άγγλοι είχαν γυρίσει το ματς σε 3-2 από 2-0 εις βάρος τους, δε βλέπω πως δε θα βρουν δίχτυα με δεδομένα και τα προβλήματα στην αμυντική γραμμή των γηπεδούχων!

Ο Γκασπερίνι δεν έχει και πάλι στη διάθεσή του Τολόι και Τζιμσίτι στα στόπερ, του λείπουν οι δύο φουλ μπακ Χάτεμπουρ και Γκόζενς αλλά και ο κεντρικός χαφ Πεσίνα, άπαντες βασικοί! Κόντρα στη Λάτσιο οι “Μπεργκαμάσκι” δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα, έσωσαν το βαθμό ισοφαρίζοντας σε 2-2 στα τελευταία λεπτά, με νίκη προσπερνούν τους “κόκκινους διαβόλους” στη βαθμολογία του ομίλου, πρώτη η Γιουνάιτεντ με 6, η Αταλάντα στους 4, αλλά…πώς να την πάρουν! Με δεδομένα τα θέματα στα μετόπισθεν για τους Ιταλούς, την επιθετική νοοτροπία στο παιχνίδι τους και την ποιότητα της Γιουνάιτεντ, ανασταλτικά περιμένω να πιεστεί αρκετά, πολύ πιο επικίνδυνη από την…τρέχουσα Τότεναμ η Αταλάντα, καταλήγω στα γκολ, over 3.25 ασιατικό η επιλογή, στο 1.98 η απόδοση στο STOIXIMAN!  

Βόλφσπουργκ – Ζάλτσμπουργκ Προγνωστικά

Με το Φλόριαν Κόφελντ αντί του Μαρκ Φαν Μπόμελ πλέον στον πάγκο η Βόλφσμπουργκ πέτυχε το Σάββατο την πρώτη της νίκη μετά από 8 παιχνίδια, 2-0 τη Λεβερκούζεν εκτός έδρας, ο 39χρονος τεχνικός ετοιμάζεται για το πρώτο παιχνίδι της καριέρας του στο Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Ζάλτσμπουργκ απόψε! Οι Αυστριακοί οδηγούν την κούρσα στον όμιλο με 7 βαθμούς, με τρίποντο εξασφαλίζουν ιστορική πρόκριση στους “16”, έχουν σκοράρει και στα 11 φετινά εκτός έδρας παιχνίδια τους, Σολέ και Σέσκο επιστρέφουν διαθέσιμοι για τον Γιάισλε! Αντεγέμι και Οκαφόρ έχουν τα χαρακτηριστικά να δημιουργήσουν πολλά προβλήματα στους “λύκους”, ο Άαρονσον τα πηγαίνει περίφημα σε ρόλο “δεκαριού”, περιμένω χωρίς άγχος και με πολύ ενθουσιασμό στο παιχνίδι τους να καταφέρουν να πετύχουν τουλάχιστον ένα γκολ οι φιλοξενούμενοι!

Όσο για τους γηπεδούχους, η μεταμόρφωσή τους προς το καλύτερο, κυρίως σε επίπεδο ψυχολογίας, στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος ήταν εντυπωσιακή, Βέχορστ και Ρουσιγιόν επιστρέφουν, Βάλντσμιντ, Σλάγκερ, Μεχμέντι παραμένουν εκτός αλλά…αν όχι τώρα πότε, με 2 από τα 3 εναπομείναντα παιχνίδια στην έδρα της η Βόλφσμπουργκ, κι ας είναι ουραγός στον όμιλο με μόλις 2 βαθμούς, δεν έχει χάσει τις ελπίδες της! Περιμένω παιχνίδι χωρίς…περιστροφές και από τους δύο, GG και OVER 2.5 η επιλογή μου, στο 2.02 η απόδοση στο STOIXIMAN!  

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ

19:45 ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΖΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ / GG και OVER 2.5 @ 2.02

22:00 ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ. / OVER 3.25 (ασιατικό) @ 1.98