celta-goal

Με θετικό πρόσημο έκλεισε και η χθεσινή στοιχηματική μέρα, πληρωθήκαμε με το δυνατό σημείο της Λιντς, το “Χινάρι” των Βάσκων, την “μπόμπα” της Έμπολι και το σκοράρισμα του Βλάχοβιτς.  Στις +43 μονάδες ο απολογισμός της Κυριακής και στις +824 μονάδες ο απολογισμός του Οκτωβρίου!

Μας πόνεσε χθες ο Παναθηναϊκός, που έμεινε στο 0-0 με τον ΟΦΗ, μας έσπασε το παρολί, ενώ αστοχήσαμε στα πονταρίσματα των γκολ σε Γένοβα και Μαδρίτη.

Κάνουμε ποδαρικό στο Νοέμβριο με  προγνωστικά στοιχήματος από La Liga, Τουρκία και Serie A.

Ράγιο Βαγεκάνο – Θέλτα Προγνωστικά

Το δυνατό σημείο της Δευτέρας προκύπτει στο Βαγιέκας, όπου στις 19:30 η ευχαρίστη έκπληξη της La Liga Ράγιο υποδέχεται τη Θέλτα, στην αυλαία της 12ης αγωνιστικής στη La Liga.

Εντυπωσιάζει, κυρίως με την αποτελεσματικότητά της, η Ράγιο του Ιραόλα, την Τετάρτη κέρδισε και την Μπαρσελόνα στο Βαγιέκας με το Φαλκάο να πετυχαίνει το 4ο γκολ του! Έκανε το 5/5 μπροστά στο κοινό της και φιγουράρει στην 6η θέση της La Liga, με νίκη απόψε πιάνει 4αδα! Δεν είναι όμως υπερβολικό για μία ομάδα που επέστρεψε φέτος στα “σαλόνια” της Ισπανίας να κάνει το 6/6; Ειδικά απέναντι σε μία Θέλτα που την βολεύουν τα εκτός έδρας ματς. Η ομάδα του Κουδέτ δεν άξιζε σε καμία περίπτωση την ήττα της Πέμπτης από τη Σοσιεδάδ, έχασε μεγάλες φάσεις για να προηγηθεί. “Ματιαγμένη” στο Βίγκο, εκτός έδρας είναι πιο αποτελεσματική γιατί έχει τους παίκτες να χτυπήσει στην κόντρα. Την περασμένη Δευτέρα πέρασε εύκολα από τη Χετάφε (0-3), νωρίτερα είχε περάσει και από τη Λεβάντε με 0-2.

Με Σάντι Μίνα και Άσπας που είναι εξαιρετικοί στο χώρο περιμένουμε να βάλει πολλά προβλήματα στην άμυνα της Ράγιο, η οποία έχει να διαχειριστεί πνευματικά την σπουδαία νίκη επί της Μπαρσελόνα και δεν έγινε ξαφνικά μεγάλο μέγεθος στην Ισπανία για να κάνει το 6/6 στο Βαγιέκας. Θα πάμε με τους φιλοξενούμενους με κάλυψη. Επιλογή το 2 DNB, σε απόδοση 2.24.

Μπασακσεχίρ – Άδανα Ντεμιρσπόρ Προγνωστικά

Το δευτεριάτικο ποντάρισμα στα γκολ θα γίνει στην Τουρκία, όπου στις 19:00 η Μπασακσεχίρ φιλοξενεί την Άδανα. Πολύ βελτιωμένη μετά τη διακοπή η Μπασάκ, έκανε δύο σερί νίκες με καλές εμφανίσεις, την προηγούμενη Κυριακή πέρασε από την Αντάλιασπορ με 1-2 και νωρίτερα νίκησε στην Μπεσίκτας 3-2 εντός έδρας. 3/3 νίκες μετρά στο γήπεδό της η προπέρσινη πρωταθλήτρια Τουρκίας με 8 γκολ ενεργητικό και απέναντι στην ανέμελη άμυνα της Άδανα θα βρει πιθανότατα ξανά δίχτυα.

Ποιοτική και με το μυαλό στη δημιουργία η Άδανα του Μοντέλα, με Μπαλοτέλι, Βάργκας, Μπιάρνασον, Μπελχαντά φτιάχνει πολλές φάσεις, ήταν ιδιαιτέρως άτυχη που σκόραρε μόνο ένα γκολ στα δύο τελευταία παιχνίδια της, ενώ είχαν προηγηθεί 5 σερί Over.

Περιμένουμε καλό ρυθμό στο ματς, υπάρχει μπόλικη ποιότητα εκατέρωθεν, η Μπασάκ έχει αυτοπεποίθηση στο γήπεδό της και η Άδανα δεν θα κλειστεί. Ποντάρουμε στο Over 2.5, σε απόδοση 1.85.

Μπολόνια – Κάλιαρι Προγνωστικά

Και κλείνουμε τις σημερινές μας επιλογές με έναν σκόρερ, αφού είναι “on fire” η ενότητα, με Μίλερ, Κοάτες και Βλάχοβιτς το Σαββατοκύριακο. Στο Μπολόνια – Κάλιαρι των 21:45 βλέπουμε άσσο, αλλά παίζει αρκετά χαμηλά για τα γούστα μας. Θα μπορούσαμε να τον αγοράσουμε συνδυαστικά με γκολ, αντ’ αυτού θα ποντάρουμε στον αρχισκόρερ των γηπεδούχων. Ο λόγος για το Μούσα Μπάροου, τον 22χρονο μεσοεπιθετικό από την Γκάμπια, που πριν το 3-0 της Πέμπτης από τη Νάπολι, είχε σκοράρει σε τέσσερα σερί παιχνίδια για την Μπολόνια! Ταχυδυναμικός, με καλά τελειώματα ο Μπάροου, σήμερα δεν αποκλείεται να παίξει και στην κορυφή της επίθεσης του Μιχαΐλοβιτς. Η άμυνα της Κάλιαρι είναι κακή, σε τέσσερα ταξίδια δέχθηκε 11 γκολ και σήμερα θα έχει απουσίες. Περιμένουμε πολλές επισκέψεις των γηπεδούχων στα καρέ των Σαρδηνών και ευκαιρίες για τον Μπάροου. Θα ποντάρουμε στο Anytime Σκοράρισμά του, σε απόδοση 2.40.

Προγνωστικά Στοιχήματος

19:00 | Μπασακσεχίρ – Άδανα Ντεμιρσπόρ | Over 2.5 (1.85 @ Bet365)

19:30 | Ράγιο Βαγεκάνο – Θέλτα | 2 DNB (2.24 @ Betshop)

21:45 | Μπολόνια – Κάλιαρι | Μούσα Μπάροου Anytime Σκόρερ (2.40 @ Stoiximan)