Ολυμπιακός ΟΣΦΠ

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο. Υπάρχουν στιγμές που βλέποντας τα παιχνίδια στο κουπόνι, το θεωρείς εύκολο. Σήμερα λοιπόν, βλέπω αρκετά ματς από διαφορετικά πρωταθλήματα. Σε αυτές τις περιπτώσεις, είναι εύκολο να… καταστραφείς. Να περάσουν όλα αποκλείεται. Το θέμα είναι να γίνει η σωστή επιλογή στα προγνωστικά στοιχήματος.

Πριν πάμε να δούμε τα σημερινά μια… τζούρα για τα χθεσινά ματς. Στη Β’ Νορβηγίας το goal/goal στο ματς της Στρόμεν πέρασε από το πρώτο ημίχρονο και δικαίωσε τη στήλη, αλλά στο ΚΠΡ – Νότιγχαμ, το οποίο θέλαμε over 2,5, ήρθε εν τέλει 1-1 και χωρίς να ζήσουμε εντάσεις. Γιατί πολύ απλά οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στα χασομέρια. Το τρίτο παιχνίδι δεν τελείωσε ποτέ και αναφέρομαι σε αυτό της Μάαστριχτ με τη Ρόντα.

Βερόνα – Γιουβέντους προγνωστικά

Η επιλογή του συγκεκριμένου παιχνιδιού, έγινε καθαρά με τις επιδόσεις του αουτσάιντερ. Η Βερόνα είναι ομάδα που χαίρεσαι να την βλέπεις. Την προηγούμενη αγωνιστική έμεινε στο 1-1, εκτός έδρας με την Ουντινέζε και μπήκε τέλος σε ένα εκπληκτικό σερί. Τα προηγούμενα έξι παιχνίδια της ήρθαν όλα over 2,5 και στα πέντε σκόραραν και οι δύο ομάδες.

Συνολικά μετρά οκτώ over σε 10 παιχνίδια και οκτώ goal/goal. Μάλιστα τα over της, είναι όλα πάνω από 3 γκολ! Δεν βλέπω τον λόγο για τον οποίο στο σημερινό ματς με την Γιουβέντους, το σκορ να μείνει σε χαμηλά επίπεδα.

Οι φιλοξενούμενοι δεν διαθέτουν άλλωστε και άμυνα φόβητρο, μιας και έχουν δεχθεί γκολ στα οκτώ από τα 10 φετινά τους ματς. Και το goal/goal στ 1,83 αξίζει, αλλά και το over 2,5 σε απόδοση 1,98… Θα ποντάρω και στα δύο, θα σας προτείνω το δεύτερο…

Παναιτωλικός – Ολυμπιακός προγνωστικά

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην 1η θέση και θέλει να περάσει νικηφόρα από το Αγρίνιο, προκειμένου να παραμείνει σε αυτή. Ως γνωστόν, σημείο σε ματς των πειραιωτών δεν δίνω ποτέ και σήμερα θα ποντάρω στο over 2,5.

Πρώτα απ’ όλα, ο Ολυμπιακός είναι ξεκούραστος, κάτι που δεν συμβαίνει συχνά. Σχεδόν πάντα υπάρχει παιχνίδι μεσοβδόμαδα και συνήθως όταν αυτό δεν συμβαίνει, οι παίκτες απουσιάζουν για τις Εθνικές ομάδες. Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε την δυνατότητα στην εβδομάδα που διανύουμε, να δουλέψει όπως αυτός επιθυμεί.

Επίσης οι γηπεδούχοι αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα με απουσίες και το σημαντικότερο μιλάμε για μια ομάδα που στα παιχνίδια της τα over διαδέχονται το ένα το άλλο. Συγκεκριμένα μετρά έξι σερί στο πρωτάθλημα (σε επτά αγωνιστικές…), όλα με goal/goal! Ακόμα και στο Κύπελλο, που έπαιξε μεσοβδόμαδα, κέρδισε στην Πάτρα την Παναχαϊκή με 2-1, έτσι για να μην χαλάσει το σερί.

Ο Ολυμπιακός έχει τέσσερα over 2,5 στο πρωτάθλημα και τρία σε ισάριθμα ματς στην Ευρώπη (αναφέρομαι στους ομίλους του Γιουρόπα). Από πλευράς παράδοσης, στα επτά τελευταία παιχνίδια (σε όλες τις διοργανώσεις) που ο Παναιτωλικός φιλοξένησε τον Ολυμπιακό, ηττήθηκε σε όλα, αλλά στη δική μας περίπτωση, τα έξι ήρθαν over 2,5…

Με όλα αυτά τα δεδομένα, το να μπουν τουλάχιστον τρία γκολ στο ματς είναι πιθανό. Και η απόδοση του over είναι 1,90…

Υ.Γ. Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι είναι σοβαρή η πιθανότητα να αγωνιστεί βασικός ο Ρόνι Λόπεζ. ΑΝ αυτό συμβεί και επειδή ο συγκεκριμένος παίκτης πήγαινε καλά στις τελευταίες προπονήσεις, σε Fun bet θα ποντάρω στο 4,00 που δίνει να σκοράρει κάποια στιγμή στο ματς.

Προγνωστικά στοιχήματος

19:00 ΒΕΡΟΝΑ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ over 2,5 @ 1,98 – Stoiximan

19:30 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ over 2,5 @ 1,90 – Stoiximan