villareal

Άστοχες οι δυο χθεσινές επιλογές μας από την Αργεντινή και έσπασε το νικηφόρο σερί των 8 ημέρών, με -60 μονάδες απολογισμό. Αντίστροφα ήρθαν τα αποτελέσματα που θέλαμε, στο ΛανούςΤαγιές που παίξαμε άσσο το σκορ σταμάτησε στο 3-3 με τους γηπεδούχους να επιστρέφουν από το 0-3 του 27′, ενώ στο ΙντεπεντιέντεΟυνιόν που παίξαμε Goal/Goal το ματς έμεινε στο 1-0. Κάπου θα σταματούσε το “πράσινο” σερί μας, πάμε να χτίσουμε καινούριο…

Σήμερα Τρίτη οι εμβόλιμες σε La Liga και Serie A μας προσφέρουν προγνωστικά στοιχήματος με εμπορικότητα.

Εσπανιόλ – Μπιλμπάο Προγνωστικά

Με δύο δυνατά σημεία θα κινηθούμε σήμερα, αμφότερα από τη La Liga, το πρώτο έρχεται από το Κορνεγιά. Στις 22:00, Εσπανιόλ εναντίον Αθλέτικ Μπιλμπάο και η πρόσφατη η εικόνα των Βάσκων μας κάνει να κοιτάμε δεξία.

Ωραία, γεμάτη ένταση εμφάνιση έκανε η ομάδα του Μαρθελίνο το Σάββατο υποδεχόμενη τη Βιγιαρεάλ πήρε ένα απόλυτα δίκαιο “τρίποντο” και το τελικό 2-1 κολακεύει τους ηττημένους. Κυρίαρχη στο πρώτο μέρος η Αθλέτικ, έκανε το 1-0, είχε τον έλεγχο, ισοφαρίστηκε από το πουθενά. Έκανε και καλύτερο φίνις στον αγώνα, έχασε και πέναλτι μετά το 2-1. Γενικά οι Βάσκοι έχουν ταχυδύναμη στο παιχνίδι τους, είναι ψηλά στη La Liga και φέτος έχασαν μόνο από τη Ράγιο εντός με γκολ στο 96′! Καλύτερη η Αθλέτικ στο Μεστάγια, ισοφαρίστηκε στο 95′ από τη Βαλένθια (1-1), καλύτερη και στο Μετροπολιτάνο, αυτή άξιζε το γκολ απέναντι στην Ατλέτικο (0-0). Εξαιρετική στην κόντρα με τον Ινιάκι Ουίλιαμς να χρησιμοποιεί σωστά το κορμί του, θα βρει χώρους απόψε απέναντι σε μία Εσπανιόλ που είναι αρκετά επιθετική στο γήπεδό της. Σε καλό φεγγάρι οι Καταλανοί, μάζεψαν 7 πόντους στα τρία τελευταία ματς, σκόραραν 6 γκολ, αλλά σήμερα θεωρούμε ότι υστερούν σε αθλητικά προσόντα και ταχύτητα. Και σε εμβόλιμη αγωνιστική αυτό μετράει λίγο παραπάνω.

Θα ποντάρουμε με κάλυψη στους φιλοξενούμενους επιλέγοντας στο Χ2 & Over 1.5, σε απόδοση 2.22.

Βιγιαρεάλ – Κάδιθ Προγνωστικά

Λίγο αργότερα, στις 22:30, η Βιγιαρεάλ έχει must win παιχνίδι στο “Θεράμικα” απέναντι στην αδύναμη και ντεφορμέ Κάδιθ. Δεν άρεσε η ομάδα του Έμερι στο “Σαν Μαμές”, αλλά ήταν και λίγο αναμενόμενο μετά το ταξίδι στην Ελβετία, το δυνατό διπλό επί των Γιουνγκ Μπόις (1-4) και απέναντι σε μία πιο αθλητική ομάδα. Αδικείται κατάφορα από το 1-2 με την Οσασούνα στο τελευταίο εντός και σήμερα οφείλει να αντιδράσει για να μη χάσει κι άλλο έδαφος στην κούρσα των ευρωπαϊκών εισιτηρίων.

Η Κάδιθ μοιάζει ως ο ιδανικός αντίπαλος για να το πράξει. Κάκιστοι δημιουργικά οι Ανδαλουσιάνοι, στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους σκόραραν μόλις ένα γκολ, στην ήττα με 3-1 από τη Ράγιο. Έπαιξαν μόνο άμυνα με την αποδεκατισμένη τότε Βαλένθια για το 0-0,  έχασαν στη Βαρκελώνη από την Εσπανιόλ με 2-0, το Σάββατο έχασαν κι από την αδύναμη Αλαβές με 0-2, έστω και δεν το άξιζαν έτσι. Δεν έχουν το ρόστερ να διαχειριστούν εμβόλιμες αγωνιστικές, δεν λέμε ότι δεν θα το παίξουν το ματς στο “Θεράμικα”, αλλά το κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με την ανταγωνίστρια Μαγιόρκα μοιάζει πολύ πιο βατό για να συγκεντρώσουν δυνάμεις.

Θα ποντάρουμε στην σαφώς πιο ποιοτική ομάδα, συνδυαστικά με σχετικά χαμηλό σκορ, καθώς, είπαμε η Κάδιθ δεν δημιουργεί, ειδικά απέναντι στους μεγάλους και θα υπάρχει κούραση τρείς μέρες μετά τα προηγούμενα παιχνίδια τους. Επιπλέον, η Βιγιαρεάλ δεν θα πατήσει γκάζι στο ενδεχόμενο προβάδισμά της με το ντέρμπι στο Μεστάγια να ακολουθεί. Επιλογή λοιπόν ο άσσος με Under 3.5, σε απόδοση 2.03.

Σπέτσια – Τζένοα Προγνωστικά

Και πάμε στην Ιταλία, όπου έχουμε επίσης εμβόλιμη αγωνιστική στη Serie A. Ξεκινάμε από τις 19:30 και το ματς Σπέτσια – Τζένοα, στο οποίο βλέπουμε και πάλι γκολ. Προφανώς οι book είναι γενικά καλύτερα ενημερωμένοι, αλλά δεν καταλαβαίνουμε γιατί το σημερινό combo το προσφέρουν σε αποδόσεις διπλασιασμού. Παίζουν δύο ομάδες που έχουν αμφότερες 9/10 Over 2.5 και 8/10 Goal/Goal στη σεζόν! Ναι καταλαβαίνουμε είναι χαμηλά οι δυό τους, στο όριο της επικίνδυνης ζώνης, αλλά δεν είναι Μάρτης για να παίξουν ξαφνικά με σκοπιμότητα για το αποτέλεσμα.

Φύσει επιθετικές και οι δύο, με αστείες αμυντικές συμπεριφορές, αμφότερες έπαιξαν Παρασκευή, άρα δεν θα είναι τόσο κουρασμένες. Όσο μας πληρώνουν οι Ιταλοί στα combo με γκολ θα τους ακολουθάμε. Όπως έχουμε ξαναπεί (και στην περίπτωση της Βερόνα) θα ποντάρουμε σε ένα ακόμη Goal/Goal & Over 2.5 (2.05) με ήσυχο το κεφάλι.

Η “μπόμπα”

Και κλείνουμε με το ρίσκο της βραδιά από το Σαν Σίρο και τον αγώνα Μίλαν – Τορίνο. Η σαββατιάτικη “μπόμπα” από την Ιταλία βγήκε πιο ξεκούραστα από ποτέ, πάμε να ανάψουμε το φυτίλι σε ακόμη μία.

Όσοι ακολουθείτε τη στήλη μας θα έχετε διαπιστώσει τη συμπάθειά μας στην Τορίνο του Ιβάν Γιούριτς. Την Παρασκευή μας πλήρωσε απέναντι στην Τζένοα (3-2) και στα προηγούμενά της γυρόφερνε την υπέρβαση. Και απέναντι στη Γιουβέντους και απέναντι στη Νάπολι στάθηκε καλά και έχασε μετά το 80′ με 1-0. Έχουμε ξαναπεί, είναι ομάδα με τακτική ισορροπία και ξεκάθαρους ρόλους. Δεν θα το φοβηθεί το ματς στο Μιλάνο, θα παίξει το ποδόσφαιρο της, θα κάνει φάσεις και ελπίζουμε να πετύχει την ομαδά του Πιόλι, που είναι ανέλπιστα αποτελεσματική, σε μέτρια βραδιά. Ίσως και λίγο κουρασμένη στο τρίτο παιχνίδι της μέσα σε μία εβδομάδα, ενώ η ίδια αγωνίστηκε Παρασκευή. Αξίζει στα μάτια μας το ρίσκο στο διπλό της Τορίνο σε απόδοση 6.00.

Προγνωστικά Στοιχήματος

19:30 | Σπέτσια – Τζένοα | Goal/Goal & Over 2.5 (2.05 @ Bet365)

22:00 | Εσπανιόλ – Μπιλμπάο | Χ2 & Over 1.5 (2.22 @ Stoiximan)

22:30 | Βιγιαρεάλ – Κάδιθ | 1 & Under 3.5 (2.03 @ Betshop)

Η “μπόμπα”

21:45 | Μίλαν – Τορίνο | 2 (6.00 @ Interwetten)