αντυπας προγνωστικα

Θα περίμενε κανείς, ότι η εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε δεν θα είχε κάτι το συμπαθητικό, μιας και δεν υπάρχουν ευρωπαϊκά παιχνίδια. Ωστόσο, το πρόγραμμα είναι και πάλι γεμάτο μιας και υπάρχουν ουκ ολίγα ματς, με τα οποία μπορούμε να ασχοληθούμε.

Υπάρχει εμβόλιμη αγωνιστική σε Ισπανία και Ιταλία, πάντα βρίσκεις ματς από μικρές κατηγορίες της Αγγλίας (κανονική αγωνιστική στην Κόνφερανς) και στο νησί έχουν και Λιγκ Καπ. Η χαρά του τζογαδόρου είναι άλλη. Υπάρχουν Κυπελάκια στις πρώτες μάλιστα φάσεις της διοργάνωσης.

Αναφέρομαι στο Κύπελλο Γερμανίας και σε αυτό της Ολλανδίας. Δύο χώρες που αν μη τι άλλο μας προσφέρουν συγκινήσεις, μιας και τα γκολ μπαίνουν βροχή. Στο Κύπελλο, εκτός του ότι κάποιος μπορεί να πιάσει την έκπληξη που πληρώνει κάγκελα, συνήθως μπαίνουν αρκετά γκολ.

Με αυτά φυσικά θα ασχοληθούμε αύριο και μεθαύριο. Σήμερα το μενού είναι περιορισμένο, αλλά όπως συμβαίνει πάντα, ρεπό από το στοίχημα δεν μπορείς να πάρεις. Αν έχεις το μικρόβιο μέσα σου, είναι δεδομένο ότι θα ποντάρεις. Ακόμα και αν χρειαστεί να ασχοληθείς με ομάδες που μπορεί να μην γνώριζες την ύπαρξή τους, αν δεν υπήρχε το πάμε στοίχημα.

Στα χθεσινά τέλος, κοιμήθηκε ο Θεός και έγινε goal/goal & over 2,5 το ντέρμπι στην Ισπανία, ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ. Δεν έγινε το ίδιο στο Μάνυσεστερ Γ.- Λίβερπουλ, γιατί οι γηπεδούχοι… πετούσαν αετό, αν και για να τα λέμε όλα το δοκάρι του Καβάνι στο 81’, είναι από τις φάσεις που λες «δεν χάνονται». Στο τρίτο παιχνίδι, αυτό ανάμεσα στη Ρόμα και τη Νάπολι, η στήλη το είδε λάθος. Μπορεί να υπήρχαν κάποιες σημαντικές ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες, αλλά αφού δεν έγινε το 1-0 ή το 0-1, μετά τα πράγματα ήταν δύσκολα, για το συνδυαστικό στοίχημα.

Άαλμποργκ – Βίμποργκ προγνωστικά

Δεδομένο πρώτο. Η Άαλμποργκ διαθέτει καλύτερη ομάδα από την Βίμποργκ και αυτό φαίνεται και με μια απλή ματιά στην βαθμολογία. Δεδομένο δεύτερο. Η Άαλμποργκ στην έδρα της μετρά τέσσερις σερί νίκες. Δεδομένο τρίτο. Στις αρχές του προηγούμενου μήνα, οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στην έδρα της Βίμποργκ. Τελικό σκορ 3-2 για την Άαλμποργκ.  Δεδομένο τέταρτο. Η Βίμποργκ μετρά τέσσερα σερί 1-1 και έξι σερί goal.goal, ενώ έχει σκοράρει σε όλα τα φετινά της εκτός έδρας ματς! Δεδομένο πέμπτο και τελευταίο. Η Βίμποιργκ έχει να κερδίσει εκτός έδρας από την εποχή που κανονίζατε τις διακοπές σας ή τις είχατε ήδη ξεκινήσει. Τελευταίο «διπλό» στις 18 Ιουλίου, στην έδρα της Νόρτζελαντ.

Θα πήγαινα στον «άσο», αλλά το σερί ισοπαλιών της Βίμποργκ, σε συνδυασμό ότι σκοράρει πάντα εκτός έδρας με φρενάρει. Για αυτό θα πάρω το απλό over 2,5, στο 1,72.

Βάρναμο – Φάλκενμπεργκ προγνωστικά

Αν μιλούσαμε για μπάσκετ, θα κάναμε λόγο για σχεδόν… double score. Η Βάρναμο έχει μαζέψει 50 και η Φάλκενμπεργκ 24 βαθμούς. Εκ διαμέτρου αντίθετες πορείες, με τους γηπεδούχους να παλεύουν για την άνοδο και τους φιλοξενούμενους για την παραμονή.  Η απλή λογική λέει «άσος» από εδώ μέχρι τη Σουηδία.

Ωστόσο υπάρχει προϊστορία που δεν μπορείς να την προσπεράσεις. Η Φάλκενμπεργκ ηττήθηκε φέτος στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων, για πρώτη φορά στην ιστορία της από τη Βάρναμο! Στα προηγούμενα εννέα ματς (εντός και εκτός έδρας) η Φάλκενμπεργκ έχει να επιδείξει οκτώ νίκες και μία ισοπαλία. Σίγουρα δεν παίζει μπάλα η προϊστορία, αλλά προσωπικά την υπολογίζω. Για τον λόγο αυτό θα πάρω το goal/goal στο 1,80. Συν τοις άλλοις, η Βάρναμο μετρά πέντε σερί goal/goal. Κοινώς τα δέχεται τα γκολάκια της…

Προγνωστικά στοιχήματος

20:00 Άαλμποργκ – Βίμποργκ Over 2,5 (1,72 @ Betshop)

20:00 Βάρναμο – Φάλκενμπεργκ Goal/Goal (1,80 @ Stoiximan)