προγνωστικα αντυπας 20 Ιουλίου

Στο ποδόσφαιρο, πολλές φορές την διαφορά την κάνουν οι στιγμές. Δοκάρι και μέσα είσαι μάγκας, δοκάρι και έξω είσαι…

Αυτό συμβαίνει φυσικά και στα προγνωστικά στοιχήματος. Μία μεγάλη χαμένη ευκαιρία, μπορεί να σου τινάξει ένα δελτίο. Αμέτρητες φορές το έχω δει, το ίδιο έχει συμβεί και σε εσάς.

Χθες λοιπόν, η στήλη πρότεινε δύο goal/goal. Στο ματς της Κοπεγχάγης με τον ΠΑΟΚ και σε αυτό της Ρέιντζερς με την Μπρόντμπι. Στο πρώτο, αν και η Κοπεγχάγη έμεινε με 10 παίκτες από το ξεκίνημα του ματς, κατάφερε εν τέλει να πετύχει το πολυπόθητο για την στήλη γκολ, στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Στο άλλο ματς, στο ρίσκο που πήραμε με την Μπρόντμπι, ζήσαμε την στιγμή. Από την ανάποδη. Κλείνει το ημίχρονο με 2-0 για τους γηπεδούχους και στα πρώτα 15 δευτερόλεπτα του δευτέρου, οι φιλοξενούμενοι έχουν ανεπανάληπτο τετ α τετ. Μόνος του με τον τερματοφύλακα ήταν ο επιθετικός, πλάσαρε και το έστειλε άουτ. Το έβαζε και γινόμασταν μάγκες, τώρα δυστυχώς, θα ξεκινήσουμε το τριήμερο με στόχο να γεμίσουμε και πάλι την κάβα.

Όσον αφορά το Fun bet με τους anytime scorer στο ματς του Ολυμπιακού, σας είχα προτείνει τους Εμβιλά και Κούντε, γιατί δεν είχε ακόμα ξεκαθαρίσει το αν ο Καμερουνέζος θα αγωνιζόταν βασικός. Σας το είχα γράψει κιόλας. Ο Εμβιλά πραγματοποίησε την χειρότερη του εμφάνιση με την φανέλα του Ολυμπιακού, ο Κούντε στο διάστημα που αγωνίστηκε ήταν καλύτερος και βρέθηκε ένα κλικ πιο πίσω από την πάσα του Λόπεζ, για να μειώσει σε 3-2…

Σήμερα λοιπόν, μιας και η στήλη βρίσκεται ακόμα στη Γερμανία και στην Φρανκφούρτη, αποφάσισε να παίξει… εντός έδρας και να ασχοληθεί με τα δύο ματς της δεύτερης κατηγορίας.

Πάντερμπορν – Αμβούργο προγνωστικά

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά οκτώ φορές έχει εμφανιστεί το goal/goal στα 10 φετινά ματς του Αμβούργου. Στα αντίστοιχα ματς της Πάντερμπορ, το goal/goal εμφανίστηκε επτά φορές. Επίσης και το over 2,5 εμφανίζεται συχνά (περισσότερο στα ματς της Πάντεμπορν), ενώ στα τρία τελευταία παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων, το Αμβούργο κέρδισε τα δύο (3-1 εντός και 3-4 εκτός) και η Πάντεμπορν το ένα, στην έδρα της, με 4-1.

Η εικόνα των δύο ομάδων, οδηγεί την στήλη στο συνδυαστικό over 2,5 & goal/goal, το οποίο το βρίσκουμε στο 1,72.

Άουε – Ινγκολσταντ προγνωστικά

«Ματσάρα». Η Άουε που μετά από 10 αγωνιστικές δεν έχει κάνει ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα, υποδέχεται την Ίνγκολσταντ, η οποία τουλάχιστον έχει κάνει σεφτέ. Οι γηπεδούχοι έχουν μαζέψει τέσσερις βαθμούς, οι φιλοξενούμενοι πέντε.

Εύκολα γίνεται αντιληπτό, ότι και οι δύο ομάδες βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και σε τέτοιου είδους ματς, το δημοσιογραφικό κλισέ ήταν «ντέρμπι ουραγών».

Δεν με ενδιαφέρει αν η Άουε σπάσει το ρόδι ή η Ινγκολσταντ πανηγυρίσει την δεύτερη νίκη της. Αυτό που με νοιάζει και με καίει είναι να μπουν τρία γκολ στο ματς, γιατί το over 2,5 στο 1,83 δεν το λες και άσχημο.

Οι γηπεδούχοι έχουν φέρει τρία over στα τέσσερα τελευταία τους ματς και οι φιλοξενούμενοι τέσσερα στα τελευταία πέντε. Τίποτα άλλο, τέλος…

Προγνωστικά στοιχήματος

19:30 Πάντερμπορν – Αμβούργο Goal / Goal και Over 2.5 (1.72 @ Stoiximan)

19:30 Άουε – Ίνγκολσταντ Over 2.5 (1.83 @ Stoiximan)