gnabry

Ας είναι καλά η Χέρτα και η Βερόνα, που είναι η χαρά των γκολ και σώσαμε κάτι από τις απώλειές μας στο χθεσινό κουπόνι. Στα θετικά, βγήκε η “μπόμπα” στη Φρανκφούρτη, η Χέρτα κέρδισε 1-2 την Άιντραχτ και επιβεβαίωσε το 5.00! Πολύ εύκολα μας πλήρωσε ξανά στα γκολ η Βερόνα του Τούντορ, Goal/Goal & Over 2.5 την είχαμε επιλέξει με τη Μίλαν, βγήκε το σημείο με το 3-2.

Πάμε στα αρνητικά που ήταν αρκετά. Η Ίντερ ξεκίνησε ιδανικά, προηγήθηκε, έδειχνε απειλητική, της το γύρισε το ματς στο τέλος η Λάτσιο (3-1) και χάσαμε το δυνατό σημείο στο Χ2 & Over 2.5. Στο ΦράιμπουργκΛειψία δεν βρήκε το Over 3, παρότι το ματς έγινε 1-1 στο 63΄και είχε όλες τις προϋποθέσεις να γίνει ροντέο. Το ίδιο και το αυτό στο ΚλερμόνΛιλ. 1-0 νωρίς οι γηπεδούχοι, καμία αντίδραση από τους περσινούς πρωταθλητές, έμεινε εκει το ματς. Πάει κι αυτό το Over.

Το “Χινάρι” στο ΣαουθάμπτονΛιντς χάθηκε γιατί η ομάδα του Μπιέλσα δεν βγήκε να παίξει. 1-0 έχασε και ήταν λίγο. Αυτό που πόνεσε περισσότερο όμως ήταν το παρολί μας που το περιμέναμε πως και πως. “Αέρα” η Λίβερπουλ στην έδρα της Γουότφορντ (0-5), εύκολα το διπλό & Over 1.5, ξεκούραστα βγήκε και το Χ2 & Under 3.5 στη Ριζούπολη, ο Αστέρας έκανε το 0-1 νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο και έσβησε εκεί το ματς. Και μετά περιμέναμε την Γκλάντμπαχ να βγάλει τον άσσο με Over 1.5. 1-1 από ημίχρονο το ματς, αλλά πέσαμε πάνω σε έναν “τιτάνα” Μαυροπάνο, που σκόραρε, έσωσε γκολ σε κενή εστία και έκοβε ότι υπήρχε! 31-5 οι τελικές στο ματς, η Γκλάντμπαχ όμως δεν κέρδισε και μας κουβάδιασε το παρολί.

Απολογισμός Σαββάτου λοιπόν στις -97.9 μονάδες, πάμε να γυρίσουμε το σενάριο σήμερα με τα Κυριακάτικα προγνωστικά στοιχήματος

Λεβερκούζεν – Μπάγερν Μονάχου Προγνωστικά

To πρώτο δυνατο σημείο της ημέρας έρχεται από τη BayArena, όπου στις 16:30 η Λεβερκούζεν υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου.

Η Λεβερκούζεν, τα έχουμε γράψει από εδώ και άλλη φορά, αρέσει φέτος με τον Σεοάνε στον πάγκο και νέο ηγέτη το 18χρονο Βιρτζ, παίζει όμορφο επιθετικό ποδόσφαιρο, έχει πολλή ποιότητα μπροστά και είναι ισόβαθμη με την Μπάγερν, πλέον στη 2η θέση, αφού τους ξεπέρασε προσωρινά χθες η Ντόρτμουντ. Πήγε στη διακοπή με δύο εκτός έδρας τεσσάρες, στη Γλασκώβη επί της Σέλτικ (0-4) και στο Μπίλεφελντ επί της Αρμίνια (0-4).

Η Μπάγερν από την άλλη πήγε στη διακοπή με την ήττα από την Άιντραχτ (1-2) στο Μόναχο και αυτό σίγουρα την έκανε να δουλέψει ενταντικά. 20-5 οι τελικές, 73-27 η κατοχή για τους Βαυαρούς που σφυροκοπούσαν την αντίπαλη περιοχή, τους  “έκλεψε” τους τρεις βαθμούς στο τέλος ο Κόστιτς. Είχαν προηγηθεί 9 σερί νίκες με 45 γκολ ενεργητικό για την ομάδα του Νάγκελσμαν! Ο “Λέβα” παραμένει καυτός, ο Μίλερ έχει εξελιχθεί σε “δεκάρι” και οι Σανέ, Γκνάμπι στα φτερά πετούν.

Παραδοσιακά η Μπάγερν τα παίρνει αυτά τα διπλά και καταστρέφει τα όνειρα των άλλων διεκδικητών από νωρίς. Σίγουρα θα θελήσει να δείξει ποιος είναι το αφεντικό στη Γερμανία και να επιστρέψει στην κορυφή. Δεν μπορεί η Λεβερκούζεν να την περιορίσει και περιμένουμε το διπλό να συνδυαστεί με πολλά γκολ. Δυνατό ποντάρισμα λοιπόν στο 2 & Over 2.5 σε απόδοση 1.90. 

Πλάι στο δυνατό σημείο θα πάρουμε και σκόρερ από το παιχνίδι, καθαρά λόγω απόδοσης. Το Anytime Σκόρερ του Γκνάμπρι το βρήκαμε στο 3.10 και οφείλουμε να το τιμήσουμε. Ο ταχυδύναμος εξτρέμ σκόραρε δις στα τέσσερα τελευταία ματς της Μπάγερν, σκόραρε και με την Εθνική Γερμανίας απέναντι στη Ρουμανία. Με την άμυνα της Λεβερκούζεν εστιασμένη στο Λεβαντόφσκι θα βρει χώρους και μας έχει αποδείξει πόσο καλός είναι στα τελειώματα.

ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός Προγνωστικά

Με τους πρωταθλητές σε έδρα ομάδας που ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα θα πάμε και στην ελληνική Super League.

Ο ΠΑΣ είναι αήττητος (2-3-0) φέτος, αλλά το ρεκόρ αυτό είναι πλασματικό. Κέρδισε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκά με 2.5 φάσεις σε δύο παιχνίδια, πήρε τρία σερί “Χ” στη συνέχεια, παίζοντας κυρίως καλή άμυνα.

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε στο εντός έδρας ντέρμπι των “αιωνίων” και έπεσε προσωρινά από την κορυφή και σήμερα δεν θα έχει όρεξη για παιχνίδια. Ακολουθεί δύσκολο ταξίδι στη Φρανκφούρτη και το εντός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, άρα δεν τον παίρνει να έχει κι άλλες απώλειες πριν τη σύγκρουση με το θεωρητικά μεγαλύτερο ανταγωνιστή του για τον τίτλο.

Ξεκάθαρο το διπλό των ερυθρολεύκων, θεωρούμε ότι η ρέντα του ΠΑΣ θα κάνει τον κύκλο της. Θα το αγοράσουμε όμως συνδυαστικά με το Under 3.5, αφού ο ΠΑΣ θα παίξει φουλ άμυνα, το γήπεδο δεν θα βοηθήσει μετά από τόσες μέρες βροχή, ο Ολυμπιακός είχε πολλούς διεθνείς, άρα δεν θα έχει σούπερ ρυθμό και περιμένουμε να διαχειριστεί το πιθανό προβάδισμά του ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Δυνατό ποντάρισμα σε αυτό το συνδυαστικό, 2 & Under 3.5 σε απόδοση 1.98.

Κάλιαρι – Σαμπντόρια Προγνωστικά

Από τότε που ξεκινήσαμε τη στήλη μας έχουμε αστοχήσει σε αρκετά πονταρίσματά μας με γκολ, αλλά υπάρχει μία σταθερά. Οι Ιταλοί. Κύριοι οι “φρατέλι”, το πρωτάθλημά τους έχει εξελιχθεί στο πιο πλούσιο από τα εμπορικά. Τα βγάζουν τα Over και τα Goal/Goal σωρηδόν. Και χθες που στις άλλες λίγκες είχαμε χαμηλά σκορ μετά τη διακοπή, αυτοί εκεί… όλα Over και Goal/Goal. Και το Σπέτσια – Σαλερνιτάνα και το Λάτσιο – Ίντερ και το Μίλαν – Βερόνα. Ε, θα πάμε για το 4/4, με το πρώτο σημερινό παιχνίδι της Serie A. Και στηριζόμαστε για το combo κυρίως στη Σαμπντόρια που έρχεται από σκορ 2-2, 0-3, 0-4, 3-2 και 3-3! Η Κάλιαρι από την άλλη είναι ουραγός, άρα μάζευε δυνάμεις στη διακοπή για το σημερινό παιχνίδι με αποκλειστικό στόχο τη νίκη. Θα ρισκάρει και απέναντι στην (όσα πάνε κι όσα έρθουν) Σαμπντόρια περιμένουμε ένα ακόμη ιταλικό Goal/Goal & Over 2.5, το οποίο πληρώνει 2.00.

Αλτάι – Καραγκιουμρούκ Προγνωστικά

Συνεπείς στα γκολ τους και οι Τούρκοι όταν τους επιλέγουμε. Σήμερα έχουμε ένα ζευγάρι ιδανικό για ένα ακόμη Over. Αλτάι εναντίον Καραγκιουμρούκ, αμφότερες παίζουν επιθετικά, δίχως σκοπιμότητες, έρχονται από σερί πλούσιων παιχνιδιών και έχουν αυτοπεποίθηση. Όλα τα φετινά παιχνίδια της τα έχει βγάλει Over η Αλτάι, εκτός από το 0-2 από τη Φενέρμπαχτσε, ενώ η Καραγκιουμρούκ με εξαίρεση ένα 0-0 εντός με την Αντάλια, μετρά τέσσερα Over 3.5! Αν δεν έχουν επηρεαστεί δραματικά από τη διακοπή, περιμένουμε να μας χαρίσουν ένα ακόμη πλούσιο ματς και να επιβεβαιώσουν το Over 2.5 σε απόδοση 1.84.

Η “μπόμπα”

Αργεντίνικο το ποντάρισμα με ρίσκο σήμερα, στο “Μονουμεντάλ”, όπου στις 02:15 η Ρίβερ Πλέιτ υποδέχεται τη Σαν Λορέντσο. Πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα η Ρίβερ, αλλά όχι με πειστικές εμφανίσεις τον τελευταίο μήνα και σε τέσσερις μέρες έρχεται το ντέρμπι κορυφής με την Ταγιέρες. Είχε αρκετούς διεθνείς στα προκριματικά της Νοτίου Αμερικής, θα είναι στην αποστολή, αλλά σίγουρα κουρασμένοι. Από την άλλη η Σαν Λορέντσο του Πάολο Μοντέρο μπορεί να μην πατάει καλά τελευταία, αλλά στα ντέρμπι ανεβάζει παραδοσιακά την απόδοσή της. Φέτος πέρασε από το “Μπομπονέρα” με το 0-2 επί της Μπόκα, ενώ κέρδισε και τη Ρίβερ στις δύο τελευταίες της επισκέψεις στο “Μονουμεντάλ”. Με το ανάλογο ρίσκο θα ποντάρουμε στο 2 DNB, σε απόδοση 7.45.

Προγνωστικά Στοιχήματος

13:30 | Κάλιαρι – Σαμπντόρια | Goal/Goal & Over 2.5 (2.00 @ Bet365)

16:00 | Αλτάι – Καραγκιουμρούκ | Over 2.5 (1.84 @ Stoiximan)

16:30 | Λεβερκούζεν – Μπάγερν Μονάχου | Μπάγερν & Over 2.5 (1.90 @ Bet365)

20:30 | ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός | Ολυμπιακός & Under 3.5 (1.98 @ Stoiximan)

To παρολί

16:00 | Κρακόβια – Βάρτα Πόζναν | 1 (1.90 @ Stoiximan)

19:00 | Τραμπζονσπόρ – Φενέρμπαχτσε | 1Χ & Over 1.5 (1.83 @ Stoiximan)

20:30 | ΑΕΚ – Ατρόμητος | 1 & Over 1.5 (1.61 @ Bet365)

To “Χινάρι”

16:00 | Ουντινέζε – Μπολόνια | Χ (3.41 @ Betshop)

O σκόρερ

16:30 | Λεβερκούζεν – Μπάγερν Μονάχου | Σερζ Γκνάμπρι Anytime σκόρερ (3.10 @ Stoiximan)

H “μπόμπα”

02:15 | Ρίβερ Πλέιτ – Σαν Λορέντσο | 2 DNB (7.45 @ Betshop)