Λεβαντόφσκι γκολ

Λίγος καιρός απομένει για να αποκτήσει η Χρυσή Μπάλα κάτοχο για φέτος! Πρόκειται για το βραβείο που δίνεται στον καλύτερο ποδοσφαιριστή στον πλανήτη. Και φυσικά, η απονομή έχει ενδιαφέρον για προγνωστικά στοιχήματος, με τα φαβορί να έχουν ήδη ξεχωρίσει.

Διαθέσιμες επιλογές για τον νικητή έχει βγάλει ήδη η Stoiximan, που δίνει πάντα το “παρών” σε όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα. Αξίζει μια ματιά στις αποδόσεις για τα ονόματα που παίζουν δυνατά για τον φετινό τίτλο.

Χρυσή Μπάλα στοίχημα

Λιονέλ Μέσι (1.45)Έχει γυρίσει νέα σελίδα στην Παρί, αφήνοντας μεγάλο και αισθητό κενό στην Μπαρτσελόνα. Πέρσι την οδήγησε μια ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Ισπανία.

Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι (5.00)Αρκεί κανείς να αναφέρει ότι σε 29 ματς σημείωσε συνολικά 41 τέρματα πέρσι. Ο Πολωνός φορ έπαιξε βασικότατο ρόλο στην στέψη της Μπάγερν Μονάχου ως πρωταθλήτριας.

Ζορζίνιο (8.00): Έκανε μια εξαιρετική χρονιά πέρσι και βοήθησε την Τσέλσι να κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ. Έπειτα, πήρε και πάλι τίτλο, με την εθνική Ιταλίας στο πρόσφατο Euro.

Ενγκολό Καντέ (18.00)Βασικό στέλεχος της Τσέλσι και ένας από τους παίκτες της που την οδήγησαν στο να σηκώσει την κούπα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν θεωρείται άδικα ένας από τους κορυφαίους μέσους στον κόσμο.

Κριστιάνο Ρονάλντο (25.00)Μπορεί η απόδοσή του για κατάκτηση του βραβείου να είναι υψηλή σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Όμως κανείς δεν μπορεί να τον ξεγράψει, ιδίως με τις περσινές τους επιδόσεις, με 34 γκολ σε 47 εμφανίσεις.

Κέβιν ντε Μπρόινε (25.00): Η σεζόν του πέρσι με τη Μάντσεστερ Σίτι υπήρξε καταπληκτική. Είχε μερίδιο στην επιτυχία για την πρώτη θέση στην Πρέμιερ Λιγκ, όπως και για την παρουσία της ομάδας στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Κίλιαν Εμπαπέ (25.00): Πέτυχε 35 γκολ μέσα σε μια χρονιά. Κατέκτησε το Nations League με την εθνική Γαλλίας και με την Παρί Σεν Ζερμέν την περασμένη αγωνιστική περίοδο ο τίτλος που πήρε ήταν αυτός του κυπέλλου Γαλλίας.

Τα παραπάνω ονόματα ανήκουν στα φαβορί. Οι τιμές ξεφεύγουν στη συνέχεια όπως παρατηρούμε. Ο Χάρι Κέιν βρίσκεται στο 30.00. Επόμενοι στη λίστα είναι τρεις παίκτες με απόδοση στο 50.00, Λουκάκου, Στέρλινγκ και Χόλαντ. Μια πεντάδα παικτών, οι Σαλάχ, Κιελίνι, Μπονούτσι, Μπενζεμά και Μπαρέλα προσφέρονται στο 75.00.Σε απόδοση 100.00 βρίσκονται οι Νεϊμάρ, Ντοναρούμα, Φόντεν και Ρούμπεν Ντίας. Ακολουθούν οι Μαχρέζ, Μπρούνο Φερνάντες, Κιέρ και Λουίς Σουάρες σε τιμή κατάκτησης 150.00. Τελευταίοι έρχονται οι Πέδρι, Μάουντ, Μαρτίνες, Μορένο, Μόντριτς και Αθπιλικουέτα, όλοι στο 250.00.

* Οι αποδόσεις ίσχυαν στις 12/10/2021