gallia

Είναι κάποιες μέρες που παρακολουθείς τα παιχνίδια με τα οποία έχεις ασχοληθεί και αναρωτιέσαι πώς είναι δυνατόν, με τη μορφή τους ακριβώς όπως την περίμενες, να μη δικαιώνονται οι επιλογές σου! Είναι και κάποια βράδια, τέτοιο ήταν, ας μην κρυβόμαστε, το χθεσινό, που παρακολουθείς ένα ματς, αυτό της εθνικής μας με τη Γεωργία εν προκειμένω, και απορείς πώς με το σφύριγμα της λήξης έχεις, εν τέλει, ευστοχήσει απολύτως στα προγνωστικά σου! Νίκη της εθνικής μας ήταν το ένα σημείο, ο Μπακασέτας έβαλε τις βάσεις στο 90+1΄,  2-3 γκολ το άλλο σημείο στο οποίο είχαμε καταλήξει, φρόντισε ο Πέλκας στο 90+6′,  η στήλη πέτυχε, έως και ανέλπιστα το ομολογώ, το απόλυτο!

Ισπανία – Γαλλία Προγνωστικά

Με καλή ψυχολογία και, με βάση τα όσα απολαύσαμε στους δύο ημιτελικούς, αδημονία σήμερα ασχολούμαστε με τον τελικό του UEFA NATIONS LEAGUE, Ισπανία – Γαλλία στο “Σαν Σίρο” του Μιλάνου, σέντρα στις 21:45!

Πιο…φρέσκος ο ημιτελικός των “τρικολόρ”, επική η ανατροπή κόντρα στους Βέλγους, δεν είναι και μικρό πράγμα να γυρίζεις από εις βάρος σου 2-0 σε 3-2 παιχνίδι κόντρα στην ομάδα που βρίσκεται στο νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης! Μπενζεμά, Μ’Μπαπέ και Πογκμπά, κυρίως αυτοί, έδωσαν το σύνθημα και οι υπόλοιποι ακολούθησαν, απολαυστικό δεύτερο ημίχρονο με ανελέητο πρέσινγκ από την ομάδα του Ντεσάν, έπνιξε το build up των “κόκκινων διαβόλων” και πανηγύρισε πανάξια πρόκριση κόντρα σε έναν εξωφρενικά ποιοτικό αντίπαλο! Το νέο πρόβλημα στο γαλλικό στρατόπεδο ακούει στο όνομα Αντριάν Ραμπιό, o μέσος της Γιουβέντους βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και θα απουσιάσει από το αποψινό παιχνίδι για τον τίτλο!

Τη θέση του θα πάρει κατά πάσα πιθανότητα το νέο αστέρι της Μονακό, Ορελιάν Τσουαμενί, όσο αγωνίστηκε κόντρα στους Βέλγους έδειξε σε καλή κατάσταση, μη σας πω και σε καλύτερη από τον Ραμπιό! Το ταλέντο, η κλάση και η ποιότητα των “πετεινών” δεν αμφισβητούνται, σε σχέση με τους Ισπανούς βλέπω ξεκάθαρο πλεονέκτημα στην ανασταλτική τους λειτουργία, οκ, δέχθηκαν δύο γκολ από τους Βέλγους, απειλήθηκαν σοβαρά, αλλά στην ομάδα του Ενρίκε δε βλέπω ούτε Λουκάκου, ούτε Ντε Μπρόινε, ούτε Αζάρ, μη σας πω ούτε Καράσκο! Πιθανότατα θα δούμε πάντως, παρά το ότι έχασε την τελευταία προπόνηση, Φερράν Τόρρες, περισσότερο για προληπτικούς λόγους έμεινε εκτός! Με τον επιθετικό της Σίτι, εκτός απροόπτου, να τα καταφέρνει διόλου απίθανο να δούμε από τον Λούτσο την ίδια ακριβώς ενδεκάδα που εμφανίστηκε κόντρα στους Ιταλούς, μαγική, έως ένα βαθμό, εικόνα αυτή του ματς κόντρα στους Πρωταθλητές Ευρώπης, η αποβολή του Μπονούτσι, το αριθμητικό πλεονέκτημα, έκανε τη “φούρια ρόχα”,κατά την ταπεινή μου άποψη, να φανεί σε πολύ καλύτερη από την πραγματική της κατάσταση!

Προς Θεού, δεν ακυρώνω μια ομάδα σαφέστατα υψηλού επιπέδου, απλά θεωρώ τη Γαλλία ακόμη…υψηλότερου, ιδίως στο κέντρο της ισπανικής άμυνας Λαπόρτ και Πάου Τόρρες, μη σας πω για τον Ερίκ Γκαρθία, δε μου εμπνέουν καμία απολύτως εμπιστοσύνη! Περιμένω και πάλι γκολ και θέαμα, δίνω προβάδισμα και ψήφο εμπιστοσύνης στους Γάλλους, στο 2.66 το “διπλό”, δεύτερη, ξεχωριστή επιλογή το over 2.5, στο 2.18, για όποιον αρέσκεται στους…σκόρερς, ο Μπενζεμά μοιάζει ασταμάτητος, στο 3.20 η απόδοση!

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ

21:45 | ΙΣΠΑΝΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ | 2 @ 2.66

21:45 | ΙΣΠΑΝΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ | OVER 2.5  @ 2.18

21:45 | ΙΣΠΑΝΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ | Μπενζεμά σκόρερ @ 3.20